G.TH. Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει αλλάξει ο ποινικός κώδικας για τη διατάραξη κοινής ησυχίας λέμε, πλέον δεν είναι τίποτα. Εκτός και αν ξανά άλλαξε πάλι με κάποιο νομοσχέδιο. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από G.TH.
BWAY Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Εν μέσω καραντίνας όλα αυτά? Πόσα άτομα μαζεύονται εκεί μέσα? τα περιστατικά ξεκίνησαν π.κ. Το τελευταίο ήταν πρόσφατα. Δεν τους είδα πόσοι ήταν αλλά σίγουρα αρκετοί
narta Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, G.TH. είπε Έχει αλλάξει ο ποινικός κώδικας για τη διατάραξη κοινής ησυχίας λέμε, πλέον δεν είναι τίποτα. Πεντε μηνες ή 150 μερες προστιμο δεν ειναι τιποτα.
talibanakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, G.TH. είπε πλέον δεν είναι τίποτα. explain.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 11 hours ago, BWAY said: Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο και αν γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να το διαχειριστούμε. Προσωπικά διαφώνω με το «επί τρία» που εφάρμοσε ο τύπος, θα προτιμούσα για κάθε θόρυβο να παίζει Arch Enemy για ένα λεπτό στα 120 db. Πιο αποδοτικό imho. 1 1
Krusty Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσως να φοβούνται πολύ την μήνυση, οπότε σας απείλησαν να σας κάνουν πρώτοι αυτοί με μια γελοία πρόφαση. Πάντως στα δικαστήρια υπάρχουν πολλές καταδίκες με μεγάλα ποσά και μεγαλύτερα αν επαναληφθεί, ακόμα και αν ο θόρυβος προέρχεται από παιδάκια. Καλό είναι πριν αποφασίσετε για την μήνυση να έχουν μαζευτεί αρκετά καταγεγραμμένα περιστατικά ενόχλησης επιβεβαιωμένα από την αστυνομία. Επίσης καλό είναι να σας ενημερώσει ο δικηγόρος για το πως πρέπει να αντιδρούν σύμφωνα με τον νόμο οι αστυνόμοι όταν έρχονται, γιατί δεν μου φαίνεται νόμιμο το γινόταν φασαρία τα μεσάνυχτα αλλά αφού τους χτύπησαν το κουδούνι επειδή γινόταν ησυχία μετά άρα δεν μπορούν να καταγράψουν το συμβάν. Αν βρείτε και μάρτυρες γείτονες ακόμα καλύτερα. Μπορείτε και να μιλήσετε και με τον αξιωματικό της αστυνομίας και να ρωτήσετε γιατί δεν υπάρχει πρόστιμο ή γιατί δεν καταγράφετε η ενόχληση. Ίσως να έχουν άκρες οι γείτονες στην αστυνομία οπότε χρειάζεται μήνυση, γιατί με το που φεύγουν οι αστυνόμοι να ξαναρχίζουν το πάρτι είναι χοντρό. Πέφτουν χοντρά πρόστιμα, αλλιώς αν ήταν ελαφρά πολλοί καταστηματάρχες δεν θα έπαιρναν μέτρα κατά της ηχορύπανσης ή θα συνέχιζαν ως αργά να δουλεύουν το μαγαζί τους. Αν τους κάνετε μήνυση 90% θα ψαχτούν να σας κάνουν αντιμήνυση αλλά αν δεν βρουν κανονικό έρεισμα θα είναι για γελοίο λόγο. Τέλος ίσως θα ήταν καλό να ενημερώσετε το ιδιοκτήτη και μάλιστα να έρθει τα μεσάνυχτα να ακούσει τι γίνεται. Μάλλον θα κοιμούνται το πρωί (μπορείτε να το μάθετε από την ησυχία) ή το μεσημέρι μετά τα πάρτι οπότε με μια μπάλα του μπάσκετ αφού μένετε ακριβώς από κάτω, μπορείτε να τους χαλάσετε τον ύπνο σε ώρες μη κοινής ησυχίας, αν δεν παίρνουν επανειλημμένα με το καλό. Μερικά χτυπήματα κάθε 15' ή 30' αρκούν. Τέλος ελπίζω να μην σαν απειλήσουν με βία ή φωνές και σε οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό πρέπει πάλι να ενημερώνεται η αστυνομία. Πολλοί είναι μάγκες, αλλά μόλις ανακατευθεί η αστυνομία γίνονται αρνάκια. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Krusty 1 1
Magic_Nature Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τα κλασσικά χάλια των πολυκατοικιών, ο ενας κάνει φασαρία , ο άλλος δε πληρώνει κοινόχρηστα , ο άλλος ο γιδοβοσκος ριχνει γοπες και στάκτες στη σκάλα , η νοικοκυυρα που δε δουλευει σε ρωταει δηθεν καλοπροαιρετα τα παντα για τη ζωη σου για να παει μετα το κουτσομπολιο συννεφο σε ολοκληρη τη πολυκατοικια , σε άλλες οικοδομες δεν υπάρχει καν γενικος διαχειριστης οποτε τσακωνονται για το πετρελαιο , ολα αυτα τα καρναβάλια ειδα κ εγω που νοικιασα σε 2 διαφορετικες πολυκατοικιες απο το ενα ακρο στο άλλο, ο ένας ιδιοκτητης ηταν δικτάτορας έμπλεκες ευκολα μαζι του σε δικαστηρια ο άλλος ζαμανφουτιστας κ τσακωνοσουν εσυ με το κάθε βαρεμενο που βαζε μέσα επειδη αυτος ηθελε μονο να παιρνει ενοικια κ να μη μπλέκεται ε κοινοχρηστα ζητηματα πχ πετρελαιο. Σε 3 περιπτώσεις δοκιμασα να συνεργαστω για το πετρελαιο παντα με υπολογισμους κ χαρτια , κατεληξε σε φασαρια τις 2 απο αυτές γιατι να μεν δεν ήξεραν το άθλημα δεν ηθελαν να πανε κ σε λογιστη να τους τα υπολογισει. Οποτε δε φτανει που ασχολιομουν με το πετρελαιο του κάθε κεφτέ , τα άκουγα κιολας. Φυσικα πάντα τα εκοβα απο το ενοικιο οποτε ημουν μέσα , και δεν αρεσε μεν στον ιδιοκτητη αλλα ουτε εγω ειμαι κοροιδο. Να τα φροντιζουν αυτα οι ιδιοκτητες να μη τσακωνονται οι ενοικοι μεταξυ τους εγω δεν ξέρω κανενα αλλο πέρα απο τον ιδιοκτητη. Τελος! Και σενα ετσι σε βλέπω ενας κάνει φασαρια κ οι άλλοι κάνουν τους καλους για να γινεις εσυ κακος κ να φωνάζεις την αστυνομια. Σε μενα μια κατίνα κατηγορουσε (την έτερη κατινα) κ μολις μετα απο 2 μερες τις ειδα στο μπαλκονι να χασκογελάνε. Οι πολυκατοικιες ειναι γ α μ η σ ε τ α. Καλυτερα δανειο κ δικο σου σπιτι σε αραιοκατοικημενη περιοχη. Παρα να ασχολεισαι με τον καθένα τωρα κ ναχαλας την ηρεμια σου. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Magic_Nature 3 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Τα κλασσικά χάλια των πολυκατοικιών, ο ενας κάνει φασαρία , ο άλλος δε πληρώνει κοινόχρηστα , ο άλλος ο γιδοβοσκος ριχνει γοπες και στάκτες στη σκάλα , η νοικοκυυρα που δε δουλευει σε ρωταει δηθεν καλοπροαιρετα τα παντα για τη ζωη σου για να παει μετα το κουτσομπολιο συννεφο σε ολοκληρη τη πολυκατοικια , σε άλλες οικοδομες δεν υπάρχει καν γενικος διαχειριστης οποτε τσακωνονται για το πετρελαιο , ολα αυτα τα καρναβάλια ειδα κ εγω που νοικιασα σε 2 διαφορετικες πολυκατοικιες απο το ενα ακρο στο άλλο, ο ένας ιδιοκτητης ηταν δικτάτορας έμπλεκες ευκολα μαζι του σε δικαστηρια ο άλλος ζαμανφουτιστας κ τσακωνοσουν εσυ με το κάθε βαρεμενο που βαζε μέσα επειδη αυτος ηθελε μονο να παιρνει ενοικια κ να μη μπλέκεται ε κοινοχρηστα ζητηματα πχ πετρελαιο. Και σενα ετσι σε βλέπω ενας κάνει φασαρια κ οι άλλοι κάνουν τους καλους για να γινεις εσυ κακος κ να φωνάζεις την αστυνομια. Σε μενα μια κατίνα κατηγορουσε (την έτερη κατινα) κ μολις μετα απο 2 μερες τις ειδα στο μπαλκονι να χασκογελάνε. Οι πολυκατοικιες ειναι γ α μ η σ ε τ α. Καλυτερα δανειο κ δικο σου σπιτι σε αραιοκατοικημενη περιοχη. Ξέχασες να πεις και για έναν άλλον που εχεζε ο σκύλος του μέσα στο διαμέρισμα και δεν καθάριζε τα κόπρανα.
Magic_Nature Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ξέχασες να πεις και για έναν άλλον που εχεζε ο σκύλος του μέσα στο διαμέρισμα και δεν καθάριζε τα κόπρανα. Οχι μεσα στο σπιτι. Εχει δεσμευει εναν χώρο στο οικοπεδο πιο διπλα κ αφηνε το σκυλο ολο το καλοκαιρι πολλες φορές κ χωρις νερό κ τα σκατα τα καθαριζε μια φορα το μήνα κ αν ο τεμπέλης , ο ιδιοκτητης αν τον ρωτουσες θα σου λεγε τι φταιω εγω πες του το εσυ...... αυτος του δωσε την άδεια στο μεταξυ να φέρει σκυλο αλλα δεν εφταιγε αλλη κουραδομηχανη αυτος χειροτερος απο το αφεντικο του σκύλου. Για μενα θεματοθετη κάνε ανωνυμες καταγγελιες ή ριξε ενα χαρτι προειδοποιητικο γραμμενο σε υπολογιστη με γάντια στο κουτάκι του μεταμεσονυχτια που κοιμάται με αναφορα του προστιμου κ της νομοθεσιας κ γράψε εκ μερους της διαχειρισης κ απο ολη τη πολυκατοικια οτι την επομενη φορά θα κληθει ηαστυνομια με φοβερες συνέπειες. Και αστους να χοροπηδάνε ολοι μαζι τέτοιοι κεφτεδες που ειναι και να αναρωτιουνται. Σου βγαλε κ γλωσσα ο κεφτές οτι θα σ κανει κ μηνυση. Α ρε τηγάνισμα που θέλει. Το χω κανει το τελευταιο κ δουλεψε. Αν χρειαστει ειμαι μεταμεσονυχτιος γκάνγκστερ με κοστουμι. Το σημειωμα πρέπει να ειναι - Συντομο - Περιεκτικο - Να επισημαινει οτι ξεκινάνε οι μπελάδες Και μη δεχτεις να μιλήσεις με κανεναν οσο κρατά αυτη η κατασταση. Θα κατσεις να ασχολεισαι με το καθε πανίβλακα κ να εξηγεις ! Εγω βεβαια ειμαι απο τους τυχερους που δεν ενοχλουμαι απο μουσικη. Κοιμαμαι πολυ ευκολα και τυμπανα να βαράνε. Μονο το πετρελαιο με ενοχλει αν με κλέψει κάποιος κ τον σκυλο που τον αφηνε αφροντιστο. Κ δεν εχω κ πολλες παρτιδες στη πολυκατοικια δεν ενοχλω δεν θέλω να ενοχλουν τέλος. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Magic_Nature 1
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Οι πολυκατοικιες ειναι γ α μ η σ ε τ α. Καλυτερα δανειο κ δικο σου σπιτι σε αραιοκατοικημενη περιοχη. Παρα να ασχολεισαι με τον καθένα τωρα κ ναχαλας την ηρεμια σου. ακριβώς αυτό Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα λένε. Απορώ με μερικούς που προτιμουν τα διαμερίσματα (όχι από ανάγκη). Δεν έχει καμία λογική. Εδώ κι εγώ που μένω σε μονοκατοικία με αρκετό οικόπεδο και μονοκατοικίες γύρω πάλι έχω καταφέρει να μαλώσω με γείτονα. Που να έμενα σε πολυκατοικία. 1000 φορές μονοκατοικία και ας είναι χειρότερη 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Εγώ μένω σε δικό μου σπιτι από κάτω δύο όροφοι ο ένας κενός ο άλλος νοικιάζεται, όλο το κτίριο δικό μου. Στο παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει θέματα τόσο με τον ιδιοκτήτη του κτιριου από την μία μεριά όσο και με το άλλο κτίριο από την άλλη που είναι εγκαταλελλειμμενο και πελαγωναμε με διάφορους που έμπαιναν εκεί και δημιουργούσαν προβλήματα σε εμάς, όλα τα κτίρια διατηρητεα, ο ιδιοκτήτης άγνωστος και έπρεπε να τρέχω με δικηγορο και να πληρώνω χρήματα για να τον εντοπίσω, τελικά πέρασαν συνεργεία του Δήμου και το σφραγισαν. Φαντάσου σε πολυκατοικία τι θα γινόταν.
Dannie Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οι γονεις μου ειχαν φτιαξει μια υπεροχη μονοκατοικια σε μια κωμοπολη οπου και εζησα εως τα 18.Πολλα δεντρα λουλουδια κ.τ.λ.Διπλα ηταν ενα μεγαλο οικοπεδο(και απεναντι μια παλαια μονοκατοικια με μεγαλο οικοπεδο).Πριν αρκετα χρονια τα αγοραζει ενας ολα αυτα και ανοιγει μαντρα δομικων υλικων.Επειδη το ενα κομματι ηταν εντος σχεδιου(περιπου 3 στρεμματα) το εκανε αναγκαστικα σαν εκθεση να μπαινουν μεσα φορτηγα και αυτοκινητα και στο διπλα απο το σπιτι μας(εντος οικισμου εκτος σχεδιου αλλα 3 στρεμματα) ο χαμος με φορτηγα,αμμους κ.τ.λ και μαλιστα να καλυπτεται απο τις αστυνομικες αρχες.(δεν ειχε ανεβασει καν μαντρα).Μετα απο αρκετες μηνυσεις και χρονια ανεβασε ενα οικημα με λαμαρινες 5 μετρα.Οι γονεις μου συντομα αρρωστησαν απο ολο αυτο.Αυτος εχει αγορασει την μιση κωμοπολη τελικα αν σε θελει δεν σε σταματα τιποτα.Ποτε δεν μπορει νασαι σιγουρος στην ζωη σου τι θα ξημερωσει.Ολα θεμα τυχης ειναι.Επισης η κωμοπολη εχει εργοστασιακη ζωνη και ομως αφησαν να γινει ολο αυτο κοντα στο κεντρο.Οποτε κατεβαινα τα καλοκαιρια χαλιομουν ψυχολογικα μου εβγαινε μισος.Γενικα και σε μονοκατοικιες υπαρχουν πολλα προβληματα ειναι απλα να μην σου τυχει σαν το διαμερισμα αν σου κατσει σου εκατσε...! https://www.imageupload.net/image/DJBzr (αυτο ειναι στο πισω μερος) https://www.imageupload.net/image/DJDXJ (αυτο ειναι απεναντι) Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Dannie 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις