Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NT1G είπε

Α αυτήν την paypal, που δεν ήταν καν εκεί όταν ονομάστηκε paypal.

Ακόμη και έτσι να ήταν που απότι διαβάζω είχε το όνομα όταν έφυγε τι σημασία έχει; σημασία έχει πως καρποφόρησε μια ιδέα του που έφτασε να είναι ένα απο τα μεγαλύτερα site για συναλλαγές online και έβγαλε μόνο απο την πώληση 165 εκατομμύρια οπότε "doesnt matter what happened he got laid" που λένε και στο χωριό μου. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προφανώς και ο τύπος δεν τρολάρει, ούτε κάνει γελοίες γκάφες.

Δεν είναι και σπάνια η τακτική του.

Το εντυπωσιακό είναι το εξής:

πως, ενώ υπάρχει πολύς κόσμος που αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συνέβη, ακόμη τον θεωρεί κάτι μεταξύ Tesla και Einstein.

Αλήθεια, με τέτοιες πρακτικές τζόγου, ή καλύτερα στο καθεστώς "δυνητικής" εφαρμογής τους από τον κάθε ισχυρό, βασίζει την πρόοδό του ο δυτικός πολιτισμός και η ανθρωπότητα τον 21ο αιώνα;

Και για να μην κοροϊδευόμαστε, αυτή είναι η κλασική μέθοδος των μεγαλοτζογαδόρων, γαρνιρισμένη με μια εσάνς αναίσχυντου ναρκισσισμού, αφού τραβάει το marketing και την προώθηση του lifestyle ενός δήθεν εφευρετικού και ευέλικτου ατσίδα απ' τα μαλλιά.

Άλλωστε, παρατηρώντας αφαιρετικά τον πραγματικό ρόλο που έχουν οι μαριονέτες του μεγάλου διεθνούς κεφαλαίου, θα έλεγε κανείς πως κάνουν ακριβώς αυτό: παράγουν αέρα πουλώντας παπά...

Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Και πριν βιαστεις να πεις οτι το ποστ του δεν εμπιπτει σε καμια νομοθεσια απλα να σε ενημερωσω οτι επειδη στην Αμερικη δεν τρωνε ελληνικα φουμαρα, του ειχε επιβληθει ελεγχος των ποστ του πρωτου τα ανεβασει, λογω της προηγουμενης χειραγωγησης.

ε και πως ανέβηκαν τότε;;;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NT1G είπε

Α αυτήν την paypal, που δεν ήταν καν εκεί όταν ονομάστηκε paypal.

εκει ηταν οταν μετανομαστηκε σε Paypal.  your point?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Ακόμη και έτσι να ήταν που απότι διαβάζω είχε το όνομα όταν έφυγε τι σημασία έχει; σημασία έχει πως καρποφόρησε μια ιδέα του που έφτασε να είναι ένα απο τα μεγαλύτερα site για συναλλαγές online και έβγαλε μόνο απο την πώληση 165 εκατομμύρια οπότε "doesnt matter what happened he got laid" που λένε και στο χωριό μου. 

Οπότε δεν έχει σημασία που δεν ίδρυσε το paypal που έγραψες, σημασία έχει ότι έβγαλε λεφτά ώστε να κάνεις την κωλοτούμπα ότι τελικά αυτό μετράει που λένε και στο χωριό σου. Βέβαια δεν έγραψες ακριβώς αυτό στην αρχή αλλά τι να κάνουμε... 👌

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

Προφανώς και ο τύπος δεν τρολάρει, ούτε κάνει γελοίες γκάφες.

Δεν είναι και σπάνια η τακτική του.

Το εντυπωσιακό είναι το εξής:

πως, ενώ υπάρχει πολύς κόσμος που αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συνέβη, ακόμη τον θεωρεί κάτι μεταξύ Tesla και Einstein.

Αλήθεια, με τέτοιες πρακτικές τζόγου, ή καλύτερα στο καθεστώς "δυνητικής" εφαρμογής τους από τον κάθε ισχυρό, βασίζει την πρόοδό του ο δυτικός πολιτισμός και η ανθρωπότητα τον 21ο αιώνα;

Και για να μην κοροϊδευόμαστε, αυτή είναι η κλασική μέθοδος των μεγαλοτζογαδόρων, γαρνιρισμένη με μια εσάνς αναίσχυντου ναρκισσισμού, αφού τραβάει το marketing και την προώθηση του lifestyle ενός δήθεν εφευρετικού και ευέλικτου ατσίδα απ' τα μαλλιά.

Άλλωστε, παρατηρώντας αφαιρετικά τον πραγματικό ρόλο που έχουν οι μαριονέτες του μεγάλου διεθνούς κεφαλαίου, θα έλεγε κανείς πως κάνουν ακριβώς αυτό: παράγουν αέρα πουλώντας παπά...

Φίλε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και στην ζήλια και τα κρεμαστάρια είμαστε πρώτοι οι νέοέλληνες 

Ειρωνείες κτλ οκ είναι απατεώνας τύπου Καφετζόπουλος σε ρόλο ακάλυπτου οκ αυτά τα λένε οι haters 

Εγώ ξέρω ότι ένα σωρό κόσμος βγάζει μεροκάματο στις επιχειρήσεις που έστησε και ότι βγάζει αυτοκίνητα και στέλνει πυραύλους στο διάστημα οι οποίοι γυρίζουν πίσω άθικτοι εξοικονομώντας χρήματα έτσι για κάθε αποστολή.  Αυτά είναι πράματα που συμβαίνουν δεν ειναι στα χαρτιά υπάρχει κόσμος που κινείται με Tesla υπάρχουν αποστολές SpaceX δεν μιλάμε για υποσχέσεις και φαντασιώσεις. 

Αυτά είναι πράματα που συμβαίνουν δεν ξέρω κανέναν Κοσκωτά ή άλλου είδους ακάλυπτους να παράξανε πραγματικό έργο σαν και αυτό μπορεί να μην είναι ο εξυπνότερος ο πιο ταλαντούχος ή και εγώ δεν ξέρω τι άνθρωπος στον κόσμο και τι σημασία έχει; τουλάχιστον κάνει πράγματα που παίζει και κάτω του 1% του πληθυσμού να έχει κάνει αντίστοιχα ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα πλούσιος.... 

Κανείς δεν είπε να τον ονομάσουμε θεό ή και εγώ δεν ξέρω τι αλλά εκ των πραγμάτων σοφότερο είναι να παίρνεις μαθήματα απο τέτοιους ανθρώπους ή έστω έμπνευση παρά να το παίζεις αλεπού με κρεμαστάρια. 

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

εκει ηταν οταν μετανομαστηκε σε Paypal.  your point?

Εγώ γιατί διαβάζω ότι μετονομάστηκε σε Paypal έναν χρόνο αφού έφυγε από την εταιρία;

Αναφορά σε κείμενο

... The merged company focused on the PayPal service and was renamed PayPal in 2001. Musk was ousted in October 2000 from his role as CEO (although he remained on the board) due to disagreements with other company executives ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NT1G είπε

Οπότε δεν έχει σημασία που δεν ίδρυσε το paypal που έγραψες, σημασία έχει ότι έβγαλε λεφτά ώστε να κάνεις την κωλοτούμπα ότι τελικά αυτό μετράει που λένε και στο χωριό σου. Βέβαια δεν έγραψες ακριβώς αυτό στην αρχή αλλά τι να κάνουμε... 👌

ακριβώς αυτό έγραψα ότι είναι καλός στο να στήνει πράματα και να παράγει πλούτο... 

Η επιχείρηση που έστησε οδήγησε στην paypal (παραγωγή πλούτου) και έβγαλε ο ίδιος λεφτά (παραγωγή πλούτου) τώρα εσύ για τρολλάρισμα αν ψάχνεις να βρεις γωνία στο δεκάρικο δεν έχει σημασία... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

μα αυτο λεμε, ειναι καλος επιχειρηματιας. καποιοι, οχι μονο εδω, αλλα γενικα, νομιζουν οτι εγινε πλουσιος με τις "εφευρεσεις" του. δεν ισχυει αυτο.

Δημοσ.

Άμα ο CEO νομίζει πως η μετοχή του είναι ψηλά απλά πουλάει, δε μιλάει.

Ground control to Major Tom αλλά τον πάω με χίλια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NT1G είπε

Εγώ γιατί διαβάζω ότι μετονομάστηκε σε Paypal έναν χρόνο αφού έφυγε από την εταιρία;

δεν εφυγε απο την εταιρεια, απο CEO κατεβηκε. οπως εγινε και με την Tesla, κατεβηκε απο CEO οταν προσπαθησε να ανεβασει τεχνητα της αξια της εταιρειας μεσα απο ψευτικες ανακοινωσεις. και ενας ορος ηταν οταν εχασε το αξιωμα, να μην σχολιαζει την εταιρεια του, κατι που δεν εκανε σημερα. οποτε μαλλον θα πεσει καμπανα, εκτος και αν παιζει καποιο αλλο παρασκηνιακο παιχνιδι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KilliK είπε

μα αυτο λεμε, ειναι καλος επιχειρηματιας. καποιοι, οχι μονο εδω, αλλα γενικα, νομιζουν οτι εγινε πλουσιος με τις "εφευρεσεις" του. δεν ισχυει αυτο.

Ναι αλλά συνεισέφερε σε καθοριστικό βαθμό, δεν είναι απλά ότι έβγαλε λεφτά όλοι οι μηχανικοί της tesla ή της spaceX ήταν το ίδιο καλοί και πριν συναντήσουν τον musk δεν κάνανε κάτι όμως... και φυσικά πλούσιοι που να θέλουν να επεκτείνουν τον πλούτο τους με επιχειρήσεις υπήρχαν και πριν τον musk θέλει όμως διαίσθηση και ικανότητα να οδηγήσεις τα πράματα προς μια μη πεπατημένη κατεύθυνση και αυτό ειναι που κατάφερε. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε

Φίλε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και στην ζήλια και τα κρεμαστάρια είμαστε πρώτοι οι νέοέλληνες 

Ειρωνείες κτλ οκ είναι απατεώνας τύπου Καφετζόπουλος σε ρόλο ακάλυπτου οκ αυτά τα λένε οι haters 

Εγώ ξέρω ότι ένα σωρό κόσμος βγάζει μεροκάματο στις επιχειρήσεις που έστησε και ότι βγάζει αυτοκίνητα και στέλνει πυραύλους στο διάστημα οι οποίοι γυρίζουν πίσω άθικτοι εξοικονομώντας χρήματα έτσι για κάθε αποστολή.  Αυτά είναι πράματα που συμβαίνουν δεν ειναι στα χαρτιά υπάρχει κόσμος που κινείται με Tesla υπάρχουν αποστολές SpaceX δεν μιλάμε για υποσχέσεις και φαντασιώσεις. 

Αυτά είναι πράματα που συμβαίνουν δεν ξέρω κανέναν Κοσκωτά ή άλλου είδους ακάλυπτους να παράξανε πραγματικό έργο σαν και αυτό μπορεί να μην είναι ο εξυπνότερος ο πιο ταλαντούχος ή και εγώ δεν ξέρω τι άνθρωπος στον κόσμο και τι σημασία έχει; τουλάχιστον κάνει πράγματα που παίζει και κάτω του 1% του πληθυσμού να έχει κάνει αντίστοιχα ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα πλούσιος.... 

Κανείς δεν είπε να τον ονομάσουμε θεό ή και εγώ δεν ξέρω τι αλλά εκ των πραγμάτων σοφότερο είναι να παίρνεις μαθήματα απο τέτοιους ανθρώπους ή έστω έμπνευση παρά να το παίζεις αλεπού με κρεμαστάρια. 

Φίλε εσύ μπορείς να λες ό,τι θες, αλλά τουλάχιστον μην παραποιείς αυτά που γράφω.

Δεν είπα ότι είναι η εξαίρεση στον κανόνα των επιχειρήσεων, που αφήνει μια φούσκα και τρέχει.

Είπα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος λειτουργίας της αγοράς και μάλιστα σε πολυεθνική κλίμακα.

Το τι πάει να πει απατεώνας και αν αυτό που περιγράφω εγώ είναι συμπεριφορά απατεώνα είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και μάλλον δε θα συμφωνήσουμε.

Σου λέω μόνο αυτό:

Η δουλειά που κάνει δεν παράγει πλούτο, απλώς τον συγκεντρώνει.

Αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΠΑΡΑΓΩΓΗ πλούτου, νομίζω θα καταλάβεις και το point μου.

Όσο για την φιλευσπλαχνία και την προσφορά του στην κοινωνία έχω να σου πω το εξής:

1. Δεν μπορεί η πρόοδος της ανθρωπότητας να εναπόκειται στις καλές προθέσεις των ομοίων του.

2. Ψάξου λίγο παραπάνω για τις εργασιακές συνθήκες στις επιχειρήσεις "του".

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimakos00 είπε

Μια χαρά. Θα μεγαλώσει το ποσοστό του αγοράζοντας φθηνές μετοχές και στη συνέχεια θα μπουν στην τσέπη του αυτά τα 14 δισ $ που "χάθηκαν".

Ναι μονο που αυτο μπορουν να το κανουν μετα και ολοι οι αλλοι μετοχοι, δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

ακριβώς αυτό έγραψα ότι είναι καλός στο να στήνει πράματα και να παράγει πλούτο... 

Η επιχείρηση που έστησε οδήγησε στην paypal (παραγωγή πλούτου) και έβγαλε ο ίδιος λεφτά (παραγωγή πλούτου) τώρα εσύ για τρολλάρισμα αν ψάχνεις να βρεις γωνία στο δεκάρικο δεν έχει σημασία... 

Οπότε, έστησε μια εταιρία που μετά έγινε η paypal , δεν ίδρυσε μόνος του την Paypal .

Έχει μια διαφορά δεν νομίζεις;

Αλλά δεν είναι τόσο ουαου να γράψει κάποιος αυτό.

Βέβαια το σημαντικό είναι ότι έβγαλε τα $$$$ στο τέλος, αλλά δεν μας εμποδίζει να γράφουμε κάτι που δεν ισχύει και μετά να λένε ε και τι σημασία έχει, τα $$$ είναι το θέμα. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...