Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Απο alpha bank εχει παρει κανεις? Εγω και ο φιλος απο πανω απ'οσο ξερω. Αν και δεν ξερω αν ειναι θεμα τραπεζας μονο. Παντως η τελευταια ημερομηνια ειναι στις 8 Μαιου.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, stormrain είπε Εγω και ο φιλος απο πανω απ'οσο ξερω. Αν και δεν ξερω αν ειναι θεμα τραπεζας μονο. Παντως η τελευταια ημερομηνια ειναι στις 8 Μαιου. Επειδη ειμαστε 2 ελευθεροι επαγγελματιες και οι 2 εχουμε alpha ,αλλα αφου τα πηρες με αλφα ,μαλλον δεν ειναι αυτο
sapiokaravo Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Αυτοί που τα περιμένετε ακόμη (όπως κι εγώ), γνωρίζετε αν είστε εντός προϋποθέσεων θεωρητικά;
crom251 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, μιας και το ερωτημα μου εχει σχεση με τα μετρα λογω κορωνοιου. Οσον αφορα το ΕΦΚΑ Μαρτιου, επρεπε να πληρωθει ως 5/5/2020 για να εκμεταλλευτεις την εκπτωση 25%. Ξεχαστηκα και εκανα την πληρωμη μεσω ebanking Πειραιως τελευταια στιγμη. Την πληρωμη την εκανα μεν 5/5/20 (μεσα στη διορια δηλαδη) κατα τις 11 το βραδυ, αλλα δυστυχως απο οτι ειδα μετεπειτα στα στοιχεια της πληρωμης, η εκτελεση θα γινει την επομενη, στις 6/5/20 δηλαδη. Δεν καταλαβα για ποιο λογο δεν εγινε αμεσα η πληρωμη (μηπως μετα απο καποια ωρα γινεται εκτελεση την επομενη μερα?) Λογικα τον...ηπια ετσι? Και αν τον ηπια τι γινεται τωρα? Εγω πληρωσα 165 ευρω (μειωμενο κατα 25% δηλαδη), ενω το κανονικο ηταν 220. Θα φαινονται χρωστουμενα και θα πρεπει να βαλω το υπολοιπο ποσο και ποτε πρεπει να το κανω αυτο? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από crom251
greekbusters Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, crom251 είπε Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, μιας και το ερωτημα μου εχει σχεση με τα μετρα λογω κορωνοιου. Οσον αφορα το ΕΦΚΑ Μαρτιου, επρεπε να πληρωθει ως 5/5/2020 για να εκμεταλλευτεις την εκπτωση 25%. Ξεχαστηκα και εκανα την πληρωμη μεσω ebanking Πειραιως τελευταια στιγμη. Την πληρωμη την εκανα μεν 5/5/20 (μεσα στη διορια δηλαδη) κατα τις 11 το βραδυ, αλλα δυστυχως απο οτι ειδα μετεπειτα στα στοιχεια της πληρωμης, η εκτελεση θα γινει την επομενη, στις 6/5/20 δηλαδη. Δεν καταλαβα για ποιο λογο δεν εγινε αμεσα η πληρωμη (μηπως μετα απο καποια ωρα γινεται εκτελεση την επομενη μερα?) Λογικα τον...ηπια ετσι? Και αν τον ηπια τι γινεται τωρα? Εγω πληρωσα 165 ευρω (μειωμενο κατα 25% δηλαδη), ενω το κανονικο ηταν 220. Θα φαινονται χρωστουμενα και θα πρεπει να βαλω το υπολοιπο ποσο και ποτε πρεπει να το κανω αυτο? Επειδή και εγώ το πλήρωσα τελευταία στιγμή, σύμφωνα με το λογιστή μ αν πληρωθεί μέχρι τις 4 το μεσημέρι μετράει για την ίδια μέρα ενώ από τις 4 κ μετά για την επόμενη, ακόμα κ με ebanking
crom251 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, greekbusters είπε Επειδή και εγώ το πλήρωσα τελευταία στιγμή, σύμφωνα με το λογιστή μ αν πληρωθεί μέχρι τις 4 το μεσημέρι μετράει για την ίδια μέρα ενώ από τις 4 κ μετά για την επόμενη, ακόμα κ με ebanking Επομενως μαλλον τον ηπιαμε (εγω τουλαχιστον, εσυ δεν ξερω αν προλαβες και το πληρωσες πριν τις 4). Καμια παραταση ειχαν δωσει την προηγουμενη φορα?
dancer Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, crom251 είπε Επομενως μαλλον τον ηπιαμε (εγω τουλαχιστον, εσυ δεν ξερω αν προλαβες και το πληρωσες πριν τις 4). Καμια παραταση ειχαν δωσει την προηγουμενη φορα? λογικα παιδια θα ισχυεσει η μειωση 25% αλλα θα το διασταυρωσω σε λιγο με τον εφκα, υποτιθεται οτι και οι προηγουεμνες εισφορες ηταν να πληρωθουν μεχρι την προηγουμενη εμπροθεσμη πληρωμη αλλα τελικα στο ειδοποιητηριο γραφει οτι θα μπορουσαν να πληρωθουν μεχρι χθες, επομενως μαλλον το ιδιο θα παιξει και για του μαρτιου. Εγω τελικα τα πηρα χθες τα 800 για τον TS
sapiokaravo Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Έχουμε κανένα νεότερο; Απ'ό,τι ακούω έπρεπε να είχαν μπει ήδη τα χρήματα για όλους, και αυτό με ανησυχεί ιδιαίτερα. Επίσης, υπάρχει κάποια ένσταση που μπορώ να υποβάλλω;
kirileman Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, sapiokaravo είπε Έχουμε κανένα νεότερο; Απ'ό,τι ακούω έπρεπε να είχαν μπει ήδη τα χρήματα για όλους, και αυτό με ανησυχεί ιδιαίτερα. Επίσης, υπάρχει κάποια ένσταση που μπορώ να υποβάλλω; Χθες διάβασα ότι ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές. Δεν είμαι σίγουρος αν εννοούν ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ή οι συγκεκριμένες πληρωμές... "Έτσι, με την σημερινή πληρωμή ολοκληρώθηκε η καταβολή συνολικού ποσού 379.167.200 ευρώ σε σύνολο 473.959 δικαιούχων, που είναι αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και στις ατομικές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί οικονομικά λόγω του COVID-19." https://www.ieidiseis.gr/oikonomia/item/43503-epidoma-800-evro-egine-i-teliki-pliromi-gia-eleytherous-epaggelmaties
elapse Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 16 ώρες πριν, Malthador είπε Eurobank κανείς; Εδώ, κατατέθηκαν στις 30/04...
moure Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Εγώ πάντως έχω πάρει το τρίτο το μακρύτερο αν και έχω κάνει κανονικά την αίτηση. 1
kirileman Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 https://www.taxheaven.gr/news/48761/apozhmiwsh-eidikoy-skopoy-800-eyrw-katabolh-379167200-eyrw-se-473959-epixeirhseis Ολοκληρώθηκε χθες, 5 Μαΐου 2020, η διαδικασία καταβολής της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού, ύψους 800 ευρώ, από το Υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, για 473.959 επιχειρήσεις, οι οποίες είχαν υποβάλει αίτηση καταβολής της ενίσχυσης στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myBusinessSupport. Οι επιχειρήσεις αυτές έλαβαν συνολικά από το Υπουργείο Οικονομικών 379.167.200 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού για την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου. Τις επόμενες ημέρες, το Υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ θα διενεργήσουν επανέλεγχο σχετικά με τις αιτήσεις που απορρίφθηκαν, λόγω μη πλήρωσης των προϋποθέσεων για τη χορήγηση της ενίσχυσης. Αμέσως μετά τον επανέλεγχο, οι επιχειρήσεις θα ενημερωθούν για τους λόγους απόρριψης της αίτησής τους μέσω μηνύματος στη θυρίδα τους στο myTAXISnet της ΑΑΔΕ.
sapiokaravo Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Πολύ περίεργα μας τα λένε- δε μου ακούγονται καθόλου λογικά ή αληθοφανή αυτά. Δεν γίνεται να είχαν δώσει το επίδομα στην αρχή χωρίς να κάνουν ελέγχους (ή ακόμα και να μην υπάρχει αποτέλεσμα έγκρισης ή μη της αίτησης), και μετά να ξεκίνησαν τις διασταυρώσεις. Έχω την εντύπωση πως είχαν από την αρχή ταβάνι που έκρυβαν, αλλά φάνηκε στην πορεία πως θα το ξεπερνούσαν- και έπρεπε να κάνουν κάτι γι'αυτό. Αν έχει κάποιος κάτι νεότερο, ας ενημερώσει. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις προϋποθέσεις. Και από,τι ακούω, και αρκετοί άλλοι, που δεν έχουν πάρει το επίδομα (ακόμα, ας πούμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα