tasanton Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Να βοηθήσω λίγο σε κάποιες ερωτήσεις: - Οι πρώτες πληρωμές έγιναν στις 30/4 (π.χ. εγώ τότε έλαβα). Ίσως έχει να κάνει με το πότε έγινε η αίτηση. Ίσως πάλι από τους 500χιλ που έκαναν αίτηση, κόπηκαν οι 166χιλ αρχικά και χρειάζεται επανέλεγχος. - Τα 800€ αφορούν 45 μέρες από 15 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου. Αποφασίστηκε ότι θα δοθούν επιπλέον 533€ για Μάιο (δεν ξέρω πότε) και το ποσό είναι η αναγωγή των 800€ σε μηνιαία βάση. - Πληρωμές θα γίνουν και αυτή την εβδομάδα, υπομονή. - Τα ποσά είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα.
mankam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μπήκαν και σε εμένα μόλις τώρα, εύχομαι καλα νέα σε όσους τα περιμένουν και ειδικά αυτούς που τα έχουν ανάγκη όπως εγώ, εχω ΤΕΒΕ ρύθμιση 8 χρόνια, πέρασαν τα 5 που ήμουν συνεπής κρίμα να την χάσω τώρα, όπως καταλαβαίνετε τα χρήματα αυτά θα πάνε εκει. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από mankam
xristakos95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ξεχασα να πω και ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια που βοηθησαν και ενημερωναν συνεχεια οτι μαθεναν. Οποιος χρειαστει κατι εδω ειμαστε να βοηθησουμε οπως μπορουμε. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ουτε σ'εμενα, αλλα αφού υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία τέλους διαδικασιας καταβολής δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα πολυ.
sapiokaravo Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ένα ακόμα νέο για το θέμα: https://www.ieidiseis.gr/oikonomia/item/43476-epidoma-800-evro-eleftheroi-epaggelmaties-atomikes-pliromi-aade
Tsakalos! Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Οκ και σε μενα... μπηκαν το πρωι.. Στην alphabank τα περημενα, στην vivawallet μπηκαν!!! Μια χαρα..
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μολις τωρα μπηκαν ειδα. Αlpha.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα