Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Θεωρητικα μεχρι 8 του μηνα θα ειναι η καταβολη του. Σ'εμενα δεν εχει γινει ακομα, σε δυο αλλους συναδελφους εγινε, στην μια νομιζω την Πεμπτη και στον αλλον χθες. Απο τη στιγμη που εχει γινει η δηλωση δε θα υπαρχει προβλημα :)

Δημοσ.

Υπαρχει δηλαδη καποιος που πληρωθηκε χθες? Εισαι σιγουρος η μηπως ηταν και αυτος την Πεμπτη? 

Να αναπτερωθουν οι ελπιδες μας λιγακι γιατι με εχει παρει απο κατω χαχα

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Υπαρχει δηλαδη καποιος που πληρωθηκε χθες? Εισαι σιγουρος η μηπως ηταν και αυτος την Πεμπτη? 

Να αναπτερωθουν οι ελπιδες μας λιγακι γιατι με εχει παρει απο κατω χαχα

Σιγουροτατα. Ειχαμε συζητηση το ΣΚ και δεν ειχαν μπει, ωστοσο χθες το βραδυ που μιλησαμε ειπε πως μπηκαν. Σε Εurobank αυτο, δεν ξερω αν παιζει ρολο.

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως παίζει ρόλο το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ για τις πληρωμές;σε μένα  έγινε η πληρωμή την Πέμπτη

μέχρι 7/5 είναι και η προθεσμία για την δήλωση των επιταγών στην ΑΑΔΕ για να πάρουν παράταση πληρωμής για 75 μέρες για όσους δεν το γνωρίζουν 

• Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fawks0123 είπε

Μήπως παίζει ρόλο το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ για τις πληρωμές;σε μένα  έγινε η πληρωμή την Πέμπτη

μέχρι 7/5 είναι και η προθεσμία για την δήλωση των επιταγών στην ΑΑΔΕ για να πάρουν παράταση πληρωμής για 75 μέρες για όσους δεν το γνωρίζουν 

Eμενα ειναι 1 και δεν εχει μπει, του φιλου μου ειναι 4. Δε νομιζω να σχετιζεται.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fawks0123 είπε

Οπα μισο. Πρεπει να κανεις και αλλη δηλωση? 

Δεν του εχει πει τιποτα τετοιο ο λογιστης του φιλου μου.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Οπα μισο. Πρεπει να κανεις και αλλη δηλωση? 

Δεν του εχει πει τιποτα τετοιο ο λογιστης του φιλου μου.

Άλλο πράγμα λέει.

Δημοσ.

Ναι και ομως μπηκαν και στο λογαριασμο του φιλου μου πριν λιγο. Αντε παιδια να ξεμπερδευετε και εσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...