hkyriakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 αν δει καποιος λεφτα σημερα ας ενημερωσει (αν και δεν νομιζω)
xristakos95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Στο φιλο μου ακομα τιποτα. Ειχε καποιος κανα νεο?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Θεωρητικα μεχρι 8 του μηνα θα ειναι η καταβολη του. Σ'εμενα δεν εχει γινει ακομα, σε δυο αλλους συναδελφους εγινε, στην μια νομιζω την Πεμπτη και στον αλλον χθες. Απο τη στιγμη που εχει γινει η δηλωση δε θα υπαρχει προβλημα
xristakos95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Υπαρχει δηλαδη καποιος που πληρωθηκε χθες? Εισαι σιγουρος η μηπως ηταν και αυτος την Πεμπτη? Να αναπτερωθουν οι ελπιδες μας λιγακι γιατι με εχει παρει απο κατω χαχα
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Υπαρχει δηλαδη καποιος που πληρωθηκε χθες? Εισαι σιγουρος η μηπως ηταν και αυτος την Πεμπτη? Να αναπτερωθουν οι ελπιδες μας λιγακι γιατι με εχει παρει απο κατω χαχα Σιγουροτατα. Ειχαμε συζητηση το ΣΚ και δεν ειχαν μπει, ωστοσο χθες το βραδυ που μιλησαμε ειπε πως μπηκαν. Σε Εurobank αυτο, δεν ξερω αν παιζει ρολο. 2
fawks0123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μήπως παίζει ρόλο το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ για τις πληρωμές;σε μένα έγινε η πληρωμή την Πέμπτη μέχρι 7/5 είναι και η προθεσμία για την δήλωση των επιταγών στην ΑΑΔΕ για να πάρουν παράταση πληρωμής για 75 μέρες για όσους δεν το γνωρίζουν
akatsim Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ψυχραιμια συναδελφοι 1-2 μερες και μετα ντου στο ΥΠΟΙΚ χωρις μασκες και βηχοντας
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, fawks0123 είπε Μήπως παίζει ρόλο το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ για τις πληρωμές;σε μένα έγινε η πληρωμή την Πέμπτη μέχρι 7/5 είναι και η προθεσμία για την δήλωση των επιταγών στην ΑΑΔΕ για να πάρουν παράταση πληρωμής για 75 μέρες για όσους δεν το γνωρίζουν Eμενα ειναι 1 και δεν εχει μπει, του φιλου μου ειναι 4. Δε νομιζω να σχετιζεται.
xristakos95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, fawks0123 είπε Μήπως παίζει ρόλο το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ για τις πληρωμές;σε μένα έγινε η πληρωμή την Πέμπτη μέχρι 7/5 είναι και η προθεσμία για την δήλωση των επιταγών στην ΑΑΔΕ για να πάρουν παράταση πληρωμής για 75 μέρες για όσους δεν το γνωρίζουν Οπα μισο. Πρεπει να κανεις και αλλη δηλωση? Δεν του εχει πει τιποτα τετοιο ο λογιστης του φιλου μου.
kirileman Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Οπα μισο. Πρεπει να κανεις και αλλη δηλωση? Δεν του εχει πει τιποτα τετοιο ο λογιστης του φιλου μου. Άλλο πράγμα λέει.
snik Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Επιβεβαιώνω και εγω ατομικη με εναρξη το 2020 τα πηρα μολις σε εθνικη.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Εμεις 2 ελευεροι επαγγελματιες με καταστημα ακομα τιποτα ,αν τα παρουμε εμενα να με γραψετε
xristakos95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ναι και ομως μπηκαν και στο λογαριασμο του φιλου μου πριν λιγο. Αντε παιδια να ξεμπερδευετε και εσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα