Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/5/2020 στις 5:30 ΜΜ, xristakos95 είπε

Να κανω μια ερωτηση. Φιλος εχει επιχειρηση στο ονομα του και εχει κανει τις σχετικες αιτησεις ο λογιστης του.Δεν εχουν μπει ακομα τα λεφτα στον λογαρισμο του και τωρα βλεπουμε οτι θα ζητησουν εξτρα δηλωσεις και οτι κοπηκαν οσοι δεν πηραν την πεμπτη το επιδομα.

Δηλαδη αυριο που ελεγαν οτι θα γινει και αλλη πληρωμη , υπαρχει περιπτωση να πληρωθει ή τα ξεχναμε αυτα και παμε για νεες δηλωσεις?

Πάντως εγω που έκανα αίτηση ήταν μέσα στούς ΚΑΔ η επιχείρηση , έβαλαν τη Πέμπτη 30/04 600€ , λογικά το έχουν χωρίσει σε 2 δόσεις .

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πάντως εγω που έκανα αίτηση ήταν μέσα στούς ΚΑΔ η επιχείρηση , έβαλαν τη Πέμπτη 30/04 600€ , λογικά το έχουν χωρίσει σε 2 δόσεις .

600? Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Ανοικεις σε καποια ειδικη κατηγορια μηπως?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xristakos95 είπε

Ουτε αυτο ειναι πιθανο. Αν εχεις σταματησει απο μεσα μαρτη και πληρεις ολες τις προυποθεσεις 800 ευρω δικαιουσαι οχι λιγοτερα, μπορει να ειδες για τον επομενο μηνα.

Σου εχει πει ο λογιστης οτι χρειαζεται να στειλεις κατι επιπλεον ή απλα περιμενουμε να "διασταυρωσουν" απο μονοι τους τα στοιχεια?

Εγώ πήρα ταμείο ανεργίας μέχρι Ιανουάριο. Πήρα τον Απρίλιο 800€. Και δικαιούμαι αλλά 800€ επειδή είμαι από αυτούς που τελείωσαν το ταμείο τους πρώτους 3 μήνες του 2020. Όσοι τελείωσαν Δεκέμβριο δεν θα πάρουν. Απλά ξέρω ότι θα πάρω 800€ ακούω κάτι 534€ και έχω φρικάρει γιατί δεν βγαίνω. Δουλεύω σεζόν και έπρεπε ήδη να έχω αρχίσει να δουλεύω από Απρίλη. 

Δημοσ.

Καλα εσεις που πατε σεζον θα φατε γερο λουκι... Υπομονη και θα ξεκαθαρισουν λογικα ολα σε μερικες μερες. Οποιος εχει καποια ενημερωση αν μπορουσε θα ηταν καλο να την αναφερει,οποτε μαθει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έγινε η εντολή πληρωμής για άλλους ~100.000. Θεωρητικά πρέπει να φανούν στους νέους αυτούς δικαιούχους σήμερα τα 800€.

https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/klironei-entos-tis-imeras-gia-100313-800aria---poioi-einai-oi-dikaiouxoi/

Και η αντίστοιχη εντολή πληρωμής στη Διάυγεια:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ω5Κ5Η-9ΓΩ

Εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα όμως (Πειραιώς τράπεζα). Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είχαν μπει ήδη ή αν θα μπουν αργότερα/αύριο. Αν κάποιος έχει νεότερα (π.χ. κάποιος έλαβε σήμερα τα χρήματα) ας ενημερώσει.

Επεξ/σία από sapiokaravo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sapiokaravo είπε

Εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα όμως (Πειραιώς τράπεζα). Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είχαν μπει ήδη ή αν θα μπουν αργότερα/αύριο. Αν κάποιος έχει νεότερα (π.χ. κάποιος έλαβε σήμερα τα χρήματα) ας ενημερώσει.

Ο πατέρας μου από πειραιώς τα πήρε Πέμπτη.

Παιδιά, τσεκάρετε πολύ αν πληρούσατε τις προϋποθέσεις κυρίως για φπα. Εκεί παίζει να κόπηκαν πολλοί.

Επίσης, είναι και πολλοί που οι λογιστές τους αμέλησαν να τους κάνουν την αίτηση και αδίκως τα περιμένουν.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Παιδιά, τσεκάρετε πολύ αν πληρούσατε τις προϋποθέσεις κυρίως για φπα. Εκεί παίζει να κόπηκαν πολλοί.

Επίσης, είναι και πολλοί που οι λογιστές τους αμέλησαν να τους κάνουν την αίτηση και αδίκως τα περιμένουν.

Λογικά η τράπεζα δεν παίζει κάποιο ρόλο.

Τηρούσα τις προϋποθέσεις, και έκανα μόνος μου την αίτηση (δεν είχα κάποιο πρόβλημα με αυτή). Επομένως δεν είμαι σίγουρος τι περιμένω και πότε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sapiokaravo είπε

Σήμερα έγινε η εντολή πληρωμής για άλλους ~100.000. Θεωρητικά πρέπει να φανούν στους νέους αυτούς δικαιούχους σήμερα τα 800€.

https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/klironei-entos-tis-imeras-gia-100313-800aria---poioi-einai-oi-dikaiouxoi/

Και η αντίστοιχη εντολή πληρωμής στη Διάυγεια:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ω5Κ5Η-9ΓΩ

Εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα όμως (Πειραιώς τράπεζα). Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είχαν μπει ήδη ή αν θα μπουν αργότερα/αύριο. Αν υπάρχει κάποιο νέο (π.χ. κάποιος έλαβε σήμερα τα χρήματα) ας ενημερώσει.

Ενθαρρυντικα τα λινκ που μας εδωσες αλλα δυστυχως ακομα δεν μπηκαν λεφτα στο λογοριασμο του φιλου. Αναμενουμε...

8 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ο λογιστης του εχει πει πως πληρει ολες τις προυποθεσεις τι να σου πω δεν ξερουμε κατι αλλο.

Δημοσ.

Παιδιά κάτι ακόμα. Σας παρακαλώ καθοδηγήσετε με. Ο πατέρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει μερίδιο σε ξενοδοχείο. Είναι 6 μερίδια. Ξέρετε εάν θα πάρουν ο καθένας 800€ ή θα μας δώσουν ένα 800€ για όλους? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thuglife123 είπε

Παιδιά κάτι ακόμα. Σας παρακαλώ καθοδηγήσετε με. Ο πατέρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει μερίδιο σε ξενοδοχείο. Είναι 6 μερίδια. Ξέρετε εάν θα πάρουν ο καθένας 800€ ή θα μας δώσουν ένα 800€ για όλους? 

Απο αυτα που εχω καταλαβει αν υπαρχουν πανω απο ενας ιδιωκτητης μπαινει ενα επιδομα σε λογαρισμο τις εταιρειας που θα δηλωσετε. Με αλλα λογια μοιραζονται τα 800.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristakos95 είπε

Απο αυτα που εχω καταλαβει αν υπαρχουν πανω απο ενας ιδιωκτητης μπαινει ενα επιδομα σε λογαρισμο τις εταιρειας που θα δηλωσετε. Με αλλα λογια μοιραζονται τα 800.

Εντάξει εγώ πιστεύετε θα πάρω 800€ που δικαιούμαι ή 534

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thuglife123 είπε

Εντάξει εγώ πιστεύετε θα πάρω 800€ που δικαιούμαι ή 534

Πραγματικα δεν εχω ιδεα μην παρουμε ολοι το τριτο το μακρυτερο δεν ξερω γιατι αρχιζει και δεν μου αρεσει η φαση. Αναμενουμε φιλε μου...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristakos95 είπε

600? Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Ανοικεις σε καποια ειδικη κατηγορια μηπως?

Όχι . Και εγώ το έχω απορία . Θα δείξει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...