Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση. Φιλος εχει επιχειρηση στο ονομα του και εχει κανει τις σχετικες αιτησεις ο λογιστης του.Δεν εχουν μπει ακομα τα λεφτα στον λογαρισμο του και τωρα βλεπουμε οτι θα ζητησουν εξτρα δηλωσεις και οτι κοπηκαν οσοι δεν πηραν την πεμπτη το επιδομα.

Δηλαδη αυριο που ελεγαν οτι θα γινει και αλλη πληρωμη , υπαρχει περιπτωση να πληρωθει ή τα ξεχναμε αυτα και παμε για νεες δηλωσεις?

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η επιχείρηση του φίλου σου είχε ΚΑΔ που ήταν στην λίστα με του πληττόμενους?Αν ναι και είχε κάνει την αίτηση..και θεωρώντας οτι το iban ηταν σωστό,ίσως του φανούν Δευτέρα.Αν όχι δεν γνωρίζω τι μπορεί να συνέβει. 

Δημοσ.

Ναι ανηκει κανονικα στους πληττομενους. Απλα ειδαμε οτι κοπηκαν  επιχειρησεις μαλλον για να το τραβηξουν. 

Δημοσ.

Απ'οσο "ακουστηκε" τα 800ε θα έμπαιναν σε διαφορες φάσεις, αναλογα με την ημ/νια αιτησης του καθενός.

Προσωπικα έκανα αιτηση την ημερα που ανοιξε, αν θυμαμαι καλα 16/04 και τα 800 μπήκαν 30/04

Δημοσ.

Αν πληρούνταν οι προϋποθέσεις, κανονικά τα χρήματα θα είχαν μπει στις 30/4. Τωρα αν κατι δεν πηγε καλά και κόπηκε ο φιλος σου...

Δημοσ.

Θεωρητικα πληρουνταν ολες οι προυποθεσεις.Αρα λες οτι δεν υπαρχει αλλη πληρωμη χωρις διορθωση? Μαλιστα θα δουμε λοιπον λιγες ωρες εμειναν.

Δημοσ.

Και αλλη καθυστηερηση λεει μεχρι τελος της βδομαδας για να διασταυρωσουν στοιχεια. Ενταξει εχει πεσει τρελο δουλεμα...

Δημοσ.

Η σύζυγός μου δεν τα πήρε, ενώ τα δικαιούται. Ίσως επειδή έκανε έναρξη μέσα στο 2020 και πρέπει κάποιος manually να εγκρίνει την αίτησή της, επειδή δεν έχει κάνει δήλωση το 2018 (αλλά όπως διευκρινίστηκε την Μεγάλη Εβδομάδα, αυτός ο όρος αφορά εκείνους που είχαν υποχρέωση να την κάνουν, δεν αφορά εκείνους που έκαναν έναρξη από το 2019 και μετά). Θα δούμε.

Δημοσ.
25 minutes ago, kirileman said:

Η σύζυγός μου δεν τα πήρε, ενώ τα δικαιούται. Ίσως επειδή έκανε έναρξη μέσα στο 2020 και πρέπει κάποιος manually να εγκρίνει την αίτησή της, επειδή δεν έχει κάνει δήλωση το 2018 (αλλά όπως διευκρινίστηκε την Μεγάλη Εβδομάδα, αυτός ο όρος αφορά εκείνους που είχαν υποχρέωση να την κάνουν, δεν αφορά εκείνους που έκαναν έναρξη από το 2019 και μετά). Θα δούμε.

Σε παρομοια κατασταση ειμαι και εγω, εναρξη αρχες Ιανουαριου του 2020 και ακομα δεν ειδα κατι, ας ελπισουμε μεχρι τελος εβδομαδας που λενε να γινει η δασταυρωση και να φανει το ποσο. Αν δεν σου κανει κοπος και δεις να εχει μπει το ποσο της κανε μια ενημερωση. 

• Like 1
Δημοσ.

Μάταια περιμένετε έπεσε τσεκούρι και θα ζητήσουν επιστροφή μετά τις διασταυρώσεις...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, freegr είπε

Μάταια περιμένετε έπεσε τσεκούρι και θα ζητήσουν επιστροφή μετά τις διασταυρώσεις...

Δεν παιζει αυτο. Πως ακριβως θα μας ριξουν ακυρο οταν πληρουμε ολες τις προυποθεσεις που εχουν δωσει ? Να το τραβηξουν και αλλο ναι αλλα δεν νομιζω πως δεν θα δωθει το επιδομα.

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κάτι άκουσα για 534€ όχι 800€

Είμαι άνεργος και κανονικά είναι να πάρω 800€ και κάτι διαβάζω για 534€ και απογοητεύομαι. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, thuglife123 είπε

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κάτι άκουσα για 534€ όχι 800€

Είμαι άνεργος και κανονικά είναι να πάρω 800€ και κάτι διαβάζω για 534€ και απογοητεύομαι. 

Ουτε αυτο ειναι πιθανο. Αν εχεις σταματησει απο μεσα μαρτη και πληρεις ολες τις προυποθεσεις 800 ευρω δικαιουσαι οχι λιγοτερα, μπορει να ειδες για τον επομενο μηνα.

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα δοθούν και στους υπόλοιπους, πλην αυτών που τελικά δεν το δικαιούνται.

Σου εχει πει ο λογιστης οτι χρειαζεται να στειλεις κατι επιπλεον ή απλα περιμενουμε να "διασταυρωσουν" απο μονοι τους τα στοιχεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...