Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Aν είναι μικρό το δοχείο και δεν προλαβαίνει να γεμίσει;
dollyyy19 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 μια χαρα ειναι το 24αρι κομπρεσερ για την δουλεια που θελεις να κανεις....αλλα αναρωτιεμαι,αυτοι που σου δινουν συμβουλες,καταλαβαν τι θελεις να κανεις?ή γραφουν για να γραφουν?δλδ αν "ειδικα για hvlp μπιστολι δεν θα σου φτασει το 24αρι" θα ηθελα να μαθω τι θα συνιστουσε για συμβατικο μπιστολι αλλα και τι νομιζει οτι σημαινει το hvlp(google it)...... 1
thanasisxask Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, dollyyy19 είπε μια χαρα ειναι το 24αρι κομπρεσερ για την δουλεια που θελεις να κανεις....αλλα αναρωτιεμαι,αυτοι που σου δινουν συμβουλες,καταλαβαν τι θελεις να κανεις?ή γραφουν για να γραφουν?δλδ αν "ειδικα για hvlp μπιστολι δεν θα σου φτασει το 24αρι" θα ηθελα να μαθω τι θα συνιστουσε για συμβατικο μπιστολι αλλα και τι νομιζει οτι σημαινει το hvlp(google it)...... Εσύ έχεις βάψει με 24αρι κομπρεσερ με hvlp πιστόλι;
filarhos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Άρα αποκλείουμε το βάψιμο ενός φτερού αυτοκινήτου με 24άρι και hvlp πιστόλι; Τι πίεση έχει το σπρέι και αντέχει να το βάψει; (βέβαια εγώ θέλω δύο γιατί θέλω να πετύχω όσο καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται). Το ψάχνω ακόμα γιατί υπάρχει περιορισμός χώρου.
thanasisxask Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, filarhos είπε Άρα αποκλείουμε το βάψιμο ενός φτερού αυτοκινήτου με 24άρι και hvlp πιστόλι; Τι πίεση έχει το σπρέι και αντέχει να το βάψει; (βέβαια εγώ θέλω δύο γιατί θέλω να πετύχω όσο καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται). Το ψάχνω ακόμα γιατί υπάρχει περιορισμός χώρου. Δεν το αποκλείουμε, ούτε ο πρώτος θα είσαι που θα βάφεις ούτε ο τελευταίος, το θέμα είναι ότι από την στιγμή που παίρνεις τώρα τα εργαλεία να πάρεις, όσο το δυνατόν γίνεται, τα ποιο σωστά. Το 24αρι με το που θα κάνεις τρία περάσματα θα παίρνει μπροστά για να γεμίσει άμα συνεχίσεις να βάφεις θα έχεις συνέχεια θόρυβο και μετά από λίγο θα πέσει και η πίεση (στα 45psi max δουλεύουν αυτά τα πιστόλια) θέλω να σου πω ότι δεν είναι καθόλου παραγωγικό, είναι λύση ανάγκης (όχι ότι δεν θα κάνεις την δουλειά σου) Επειδή σε βλέπω κάποια στιγμή να θέλεις να βάψεις κάτι μεγαλύτερο σίγουρα θα σου είναι εμπόδιο το μικρό κομπρεσερ.
bill999r Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά για φτερό αυτοκίνητου ότι και να πάρει είναι υπεραρκετό. Ζήτημα να του πάρει 10 δευτερόλεπτα το κάθε χέρι. Φίλε μου εγώ έβαψα ολόκληρο αυτοκίνητο με ένα ταπεινό πιστόλι από leroy merlin 1.5 νομίζω και παλιο κομπρεσέρ ρυθμισμένο στα 3 bar. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από bill999r 1
filarhos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, thanasisxask είπε Δεν το αποκλείουμε, ούτε ο πρώτος θα είσαι που θα βάφεις ούτε ο τελευταίος, το θέμα είναι ότι από την στιγμή που παίρνεις τώρα τα εργαλεία να πάρεις, όσο το δυνατόν γίνεται, τα ποιο σωστά. Το 24αρι με το που θα κάνεις τρία περάσματα θα παίρνει μπροστά για να γεμίσει άμα συνεχίσεις να βάφεις θα έχεις συνέχεια θόρυβο και μετά από λίγο θα πέσει και η πίεση (στα 45psi max δουλεύουν αυτά τα πιστόλια) θέλω να σου πω ότι δεν είναι καθόλου παραγωγικό, είναι λύση ανάγκης (όχι ότι δεν θα κάνεις την δουλειά σου) Επειδή σε βλέπω κάποια στιγμή να θέλεις να βάψεις κάτι μεγαλύτερο σίγουρα θα σου είναι εμπόδιο το μικρό κομπρεσερ. Οκ κατάλαβα την λογική! Άρα καλύτερα 50λ και 2ίππους κινητήρα παρά 24λ και 2,5ίππους. Το ψάχνω όσο μπορώ για να κάνω την πιο σωστή επιλογή, γιατί και περιορισμό στον χώρο έχω αλλά και στα διαθέσιμα χρήματα για αυτόν τον σκοπό. Για χρώματα κάποια πρόταση καταστήματος; Και μια δουλειά που έκανα σε φίλο το σκ, η φωτογραφία είναι πριν το γυαλισμα https://imgbbb.com/image/TSthdF Και μετά https://imgbbb.com/image/TSzLDp Απλώς χάλασα σχεδόν ένα σπρέι και το μισό χρώμα έπεσε στα χαρτώματα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από filarhos 1
filarhos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, bill999r είπε Ρε παιδιά για φτερό αυτοκίνητου ότι και να πάρει είναι υπεραρκετό. Ζήτημα να του πάρει 10 δευτερόλεπτα το κάθε χέρι. Φίλε μου εγώ έβαψα ολόκληρο αυτοκίνητο με ένα ταπεινό πιστόλι από leroy merlin 1.5 νομίζω και παλιο κομπρεσέρ ρυθμισμένο στα 3 bar. Πολύ καλή δουλειά! Εγώ δεν νομίζω να το ξεκινούσα για ολόκληρο αυτοκίνητο, θα προτιμούσα λίγο λίγο... Μήπως θυμάσαι τι χαρακτηριστικά είχε ο αεροσυμπιεστής; Είχες τρεξίματα; Με την "τεχνική" που ακολουθώ σπάνια έχω τρεξίματα (μόνο στο βερνίκι), 5-6 αχνά χέρια μπογιά και 2 αχνά και 1 πιο παχύ βερνίκι. Μετά βέβαια τρίψιμο και γυάλισμα.
bill999r Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, filarhos είπε αεροσυμπιεστής Ούτε που ασχολήθηκα. Τρεξίματα δεν θα έχεις αν το κάνεις με την τεχνική που λες. Συνήθως χρειάζεται 3 χέρια χρώμα με την τεχνική που περιγράφεις και 2 χέρια βερνίκι και εισαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα