Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Τι ενοικιο να πληρωσει που να τα βρει να συντηρησει δικο του σπιτικο? Ειναι ανεργος, ειναι 30χρονων και αναγκαστικα ζει με τους γονεις του.

Άρα μιλάμε για ένα άτομο 30 ετών που δεν κάνει τίποτα κ παίρνει 220 ευρω.. 

Και εγώ τρέχω 200ωρες να μαζέψω να τον πληρώσω έτσι; μπράβο ρε φίλε... 

Να κάνουμε έρανο. Σίγουρα παίρνει και ΚΕΑ ο καημένος έτσι; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν με νοιάζει βρε τι είσαι, εγώ ξέρω ότι μου ρουφάνε το αίμα οκ ; ούτε τα έχω μαζί σου, απλώς λεω την άποψη μου, δημοκρατία έχουμε, 2020.

Ο ιδιος:

12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Κάνε όνειρα λέμε εσύ, προς το παρόν σας μπιπ εμείς

22 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τελειώσατε οι έχοντες παρτο χαμπάρι!!! 

Όσο δεν έχει ο λαός ο βασιλιάς ανησυχεί μάθετε τι παίζει στην αληθινή ζωή κ όχι στο ίντερνετ. 

17 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Κάνε όνειρα εσύ Χαχαχα σήμερα διάβασα άρθρο καλό θα στο δείξω σύντομα άσε να περάσει αυτό. Έρχεται kinder έκπληξη σύντομα για τα ενοίκια μην ανησυχείς. 

Βαζελινη είναι για αλλού ηρέμησε, σε έπιασε η καραντίνα νομίζω κ θες να χώσεις.

Επιχειρηματίας απο τα Lidl. Για την ακριβεια απο μαγκαζι που εχει ολα μεσα σι λεω Lidl

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Ο ιδιος:

Επιχειρηματίας απο τα Lidl. Για την ακριβεια απο μαγκαζι που εχει ολα μεσα σι λεω Lidl

Ούτε κατάλαβα τι λες, το έχασες άστο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Άρα μιλάμε για ένα άτομο 30 ετών που δεν κάνει τίποτα κ παίρνει 220 ευρω.. 

Και εγώ τρέχω 200ωρες να μαζέψω να τον πληρώσω έτσι; μπράβο ρε φίλε... 

Να κάνουμε έρανο. Σίγουρα παίρνει και ΚΕΑ ο καημένος έτσι; 

Οκ ενταξυ ειναι 30 ετων ανεργος πλουσιος.Ασε μας ρε φιλε τραβα να δουλεψεις κανενα αλλο εχεις ορεξη απογευματιατικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Οκ ενταξυ ειναι 30 ετων ανεργος πλουσιος.Ασε μας ρε φιλε τραβα να δουλεψεις κανενα αλλο εχεις ορεξη απογευματιατικα. 

Όρεξη δεν έχω μεγάλε, να βρει καμιά δουλειά ο τεμπέλης κ να μη μου πίνει εμένα το αίμα οκ; 30 ετών έκανα 4 δουλειες και στα 45 κάνω 3 για να φάω κ να πληρώνω τους ιδιοκτήτες τους τεμπέληδες οκ

Να βρει δουλειά τέρμα το Κέα έτσι πες του. 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ούτε κατάλαβα τι λες, το έχασες άστο. 

Αναμενομένο δεν ειχα υψηλες προσδοκίες 🤣

1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Υπογραφη Αντιπροεδρος Κυβερνήσεως Ανω Κατσικοβανούλας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Αναμενομένο δεν ειχα υψηλες προσδοκίες 🤣

Ούτε για εσένα έχω όσο σέρνεις πίσω από τους ιδιοκτήτες. Κάτσε εσύ περίμενε κομμάτι ψωμί από την εξουσία, κάνε όνειρα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Όρεξη δεν έχω μεγάλε, να βρει καμιά δουλειά ο τεμπέλης κ να μη μου πίνει εμένα το αίμα οκ; 30 ετών έκανα 4 δουλειες και στα 45 κάνω 3 για να φάω κ να πληρώνω τους ιδιότητες τους τεμπέληδες οκ

Τι τεμπελης ρε μεγαλε? Ξερεις τι σημαινει ανεργος? Δν του βρισκεις εσυ δουλεια? Το αιμα γιατο σου το πινει γιατι σου προσφερει στεγη? Τραβα φτιαξε τοτε δικο σου σπιτι εσυ που εισαι δουλευταρας να μην σου πινουν το αιμα. Με τετοια νοοτροπια ολα.τα μνημονια του κοσμου μας.αξιζουν σαν λαος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Ούτε για εσένα έχω όσο σέρνεις πίσω από τους ιδιοκτήτες. Κάτσε εσύ περίμενε κομμάτι ψωμί από την εξουσία, κάνε όνειρα. 

Λαλακη παιδι μου εσυ; 🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Τι τεμπελης ρε μεγαλε? Ξερεις τι σημαινει ανεργος? Δν του βρισκεις εσυ δουλεια? Το αιμα γιατο σου το πινει γιατι σου προσφερει στεγη? Τραβα φτιαξε τοτε δικο σου σπιτι εσυ που εισαι δουλευταρας να μην σου πινουν το αιμα. Με τετοια νοοτροπια ολα.τα μνημονια του κοσμου μας.αξιζουν σαν λαος.

Να του βρω ναι. Στείλε μου πριβε και θα του βρω,όχι θα τον έχω να κάθεται 30 ετών Ε; ωραίους γονείς έχετε μπράβο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Μην ασχολεισαι ρε ειναι γνωστος στα fora. @Lalakis1975 μαλλον πηγε μπανιο, αλλαξε μαγιο και ξαναηρθε με speedo supercut 🤣

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...