Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Μέχρι να έρθει η ώρα οκ... Μέχρι 15-20 ευρώ θα είναι στα @@ρια μας. 

Μπορει να ειναι και μη ανανεωση συμβολαιου αρα οχι στα @@ σας

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Καλα λες, ενω ο αλλος που το μοναδικο του εσοδα ειναι ενα ενοικιο 220 ευρω, δεν δικαιουτε ουτε επιδομα ουτε τιποτα ας μαζεψει το ζωναρι να τα βγαλει περα με ενα 100ευρω για τριτο μηνα επειδη το κρατος αποφασισε οτι αυτος δεν ειναι πλειτωμενος ειναι ενας πλουσιος ανεργος.

Δεν έχεις άδικο φίλε μου αλλά 10 μήνες τα πήρε οπότε τώρα έτυχε αυτό, άδικο σίγουρα μεγάλο. 

Μόλις τώρα, narta είπε

Μπορει να ειναι και μη ανανεωση συμβολαιου αρα οχι στα @@ σας

Δεν παίζει ποιος είναι λαλακας θα δώσει 500; το ούτε σε όνειρο Χαχαχα τέρμα τα κορόιδα μεγάλα τέρμα... 

Τελειώσατε οι έχοντες παρτο χαμπάρι!!! 

Όσο δεν έχει ο λαός ο βασιλιάς ανησυχεί μάθετε τι παίζει στην αληθινή ζωή κ όχι στο ίντερνετ. 

Ο πλούσιος θέλει τον φτωχό για να παίρνει το αίμα όπως το κουνούπι. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν έχεις άδικο φίλε μου αλλά 10 μήνες τα πήρε οπότε τώρα έτυχε αυτό, άδικο σίγουρα μεγάλο. 

Ναι οντως για 10 μηνες επαιρνε 220 ευρω το μηνα, πλουτισε του περισσευουν. Ο ενοικιαστης  αυτους τους 10 μηνες δεν επαιρνε μισθο με τν λογικη σου? 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν παίζει ποιος είναι λαλακας θα δώσει 500; το ούτε σε όνειρο Χαχαχα τέρμα τα κορόιδα μεγάλα τέρμα... 

Τελειώσατε οι έχοντες παρτο χαμπάρι!!! 

Όσο δεν έχει ο λαός ο βασιλιάς ανησυχεί μάθετε τι παίζει στην αληθινή ζωή κ όχι στο ίντερνετ. 

Ο πλούσιος θέλει τον φτωχό για να παίρνει το αίμα όπως το κουνούπι. 

Προτεινω βαζελινη για την υπολοιπη ζωη σου γιατι οι τελευταιες εκατονταετιες εχουν δειξει το αντιθετο :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Ναι οντως για 10 μηνες επαιρνε 220 ευρω το μηνα, πλουτισε του περισσευουν. Ο ενοικιαστης  τους 10 μηνες δεν επαιρνε μισθο με τν λογικη σου? 

Ξέρεις ρε τσιφτη πολλούς να τα ξινουν κ να βγάζουν 220; εγώ για 220 τρέχω σαν τον Βέγγο. 

Μόλις τώρα, narta είπε

Προτεινω βαζελινη για την υπολοιπη ζωη σου γιατι οι τελευταιες εκατονταετιες εχουν δειξει το αντιθετο :)

Κάνε όνειρα εσύ Χαχαχα σήμερα διάβασα άρθρο καλό θα στο δείξω σύντομα άσε να περάσει αυτό. Έρχεται kinder έκπληξη σύντομα για τα ενοίκια μην ανησυχείς. 

Βαζελινη είναι για αλλού ηρέμησε, σε έπιασε η καραντίνα νομίζω κ θες να χώσεις. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Ξέρεις ρε τσιφτη πολλούς να τα ξινουν κ να βγάζουν 220; εγώ για 220 τρέχω σαν τον Βέγγο. 

Κάνε όνειρα εσύ Χαχαχα σήμερα διάβασα άρθρο καλό θα στο δείξω σύντομα άσε να περάσει αυτό. Έρχεται kinder έκπληξη σύντομα για τα ενοίκια μην ανησυχείς. 

Ναι κατι πηρε το ματι μου, ελεγε οτι οι ιδιοκτητες θα καθονται στην σειρα να τους *μπιπ* υποψηφιοι ενοικιαστες για να αποφασίσουν ποιος θα τους *μπιπ* καθε μηνα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Ναι κατι πηρε το ματι μου, ελεγε οτι οι ιδιοκτητες θα καθονται στην σειρα να τους *μπιπ* υποψηφιοι ενοικιαστες για να αποφασίσουν ποιος θα τους *μπιπ* καθε μηνα.

Κάνε όνειρα λέμε εσύ, προς το παρόν σας μπιπ εμείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Φιλε μου κανεις πλακα? Ξερεις τι σημαινει ανεργος? Δεν τα ξινει ειναι ανεργος οπως και αλλοι 1 εκατομυριο εγγεγραμμενοι στα μητρωα του οαεδ. Ο ανθρωπος το μονο εισοδημα που εχει ειναι τα 220 ευρω ενοικιο απο μια γκαρσονιερα, θεωρεις οτι ειναι σε οικονομικη κατασταση να λαμβανει μισα ενοικια? Δεν ειναι πλητομμενος αυτος? Του περισσεουν?  Ειναι πλουσιος? 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Φιλε μου κανεις πλακα? Ξερεις τι σημαινει ανεργος? Δεν τα ξινει ειναι ανεργος οπως και αλλοι 1 εκατομυριο ελληνες εγγεγραμμενοι στα μητρωα του οαεδ. Ο ανθρωπος το μονο εισοδημα που εχει ειναι τα 220 ευρω ενοικιο απο μια γκαρσονιερα, θεωρεις οτι ειναι σε οικονομικη κατασταση να λαμβανει μισα ενοικια? Δεν ειναι πλητομμενος αυτος? Του περισσεουν?  Ειναι πλουσιος? 

Ξέρεις τι σημάνει φτωχός ; όχι φυσικά. 

Αυτό μόνο αρκεί που σου λέω. 

Δεν λυπάμαι κανέναν ιδιοκτητη τέλος. Μας τα παίρνουν άγρια κ όσα θελήσουν 

Μόλις τώρα, malmsteen1984 είπε

Μα τι κομπλεξ κατωτερότητας βγαζουν μερικοι... Δεν κρυβεται με τπτ

Εσύ κάνε τον ανώτερο δεν πειράζει, η αλήθεια τσούζει!!! 

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Κάνε όνειρα λέμε εσύ, προς το παρόν σας μπιπ εμείς. 

Βασικα σε ενοικιο ειμαι δεν με μπιπ. Απλα δεν ειμαι μαλακας

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ξέρεις τι σημάνει φτωχός ; όχι φυσικά. 

Εννοειτε και ξερω,αυτος ο φιλος μου ειναι φτωχος,  ειναι σε αθλια οικονομικη κατασταση,αλλα το κρατος ετσιθελεικα τον θεωρει πλουσιο. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Βασικα σε ενοικιο ειμαι δεν με μπιπ. Απλα δεν ειμαι μαλακας

Δεν με νοιάζει βρε τι είσαι, εγώ ξέρω ότι μου ρουφάνε το αίμα οκ ; ούτε τα έχω μαζί σου, απλώς λεω την άποψη μου, δημοκρατία έχουμε, 2020.

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εννοειτε και ξερω,αυτος ο φιλος μου ειναι ο ορισμος του φτωχου αλλα το κρατος ετσιθελεικα τον θεωρει πλουσιο. 

Φίλε οκ θα το δεχτώ για τον φίλο σου.

Να ρωτήσω όμως... Ο φίλος σου πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Φίλε οκ θα το δεχτώ για τον φίλο σου.

Να ρωτήσω όμως... Ο φίλος σου πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι; 

Τι ενοικιο να πληρωσει που να τα βρει να συντηρησει δικο του σπιτικο? Ειναι ανεργος, ειναι 30χρονων και αναγκαστικα ζει με τους γονεις του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...