Pwpwpw Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπεριζω την παρεα, με μια απορια. Επειδη δεν εχω καταλαβει ποιοι ακριβως δικαιουνται μειωση ενοικιου κατα 40% και τον μηνα Μαιο, αν καποιος ειναι εργαζομενος σε επιχειρηση, η οποια ανηκει σε αυτες που ανοιγουνε απο αυριο Δευτερα 4 Μαιου, δικαιουτε εκπτωση ενοικιου και τον μηνα Μαιο η οχι? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Pwpwpw
GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 55 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καλησπεριζω την παρεα, με μια απορια. Επειδη δεν εχω καταλαβει ποιοι ακριβως δικαιουνται μειωση ενοικιου κατα 40% και τον μηνα Μαιο, αν καποιος ειναι εργαζομενος σε επιχειρηση, η οποια ανηκει σε αυτες που ανοιγουνε απο αυριο Δευτερα 4 Μαιου, δικαιουτε εκπτωση ενοικιου και τον μηνα Μαιο η οχι? Αφού, θα ανοίξει 04 μαϊου, χλωμό το βλέπω.
sexymwro7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε αν καποιος ειναι εργαζομενος σε επιχειρηση, η οποια ανηκει σε αυτες που ανοιγουνε απο αυριο Δευτερα 4 Μαιου, δικαιουτε εκπτωση ενοικιου και τον μηνα Μαιο η οχι? Χαχαχα πως την εχεις δει ρε μεγαλε? Να εχεις εκπτωση απο δω και περα εφ ορου ζωης? Γιατι? Για ψυχικη οδυνη? Δουλευεις? Πληρωνεσαι? Που ειναι το προβλημα σου? Και στο κατω κατω και ο ιδιοκτητης να ζησει θελει. Μπορει να στηριζεται σε αυτο το εισοδημα. Οσο ημασταν μεσα, εβαζε πλατη και ο μεν και ο δε για να το ξεπερασουμε. Απο δω και περα τι? Να βαζει πλατη μονο ο ιδιοκτητης? ΥΓ1: Το σχολιο αυτο μην το παρεις προσωπικα, θα το ελεγα σε αυτον τον "καποιο" που αναφερεις και συ στην ερωτηση σου. ΥΓ2: Δε νοικιαζω, οποτε η αποψη αυτη ειναι σαν τριτος και οχι σαν ιδιοκτητης, ουτε σαν ενοικιαστης. 2
Pwpwpw Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Χαχαχα πως την εχεις δει ρε μεγαλε? Να εχεις εκπτωση απο δω και περα εφ ορου ζωης? Γιατι? Για ψυχικη οδυνη? Δουλευεις? Πληρωνεσαι? Που ειναι το προβλημα σου? Και στο κατω κατω και ο ιδιοκτητης να ζησει θελει. Μπορει να στηριζεται σε αυτο το εισοδημα. Οσο ημασταν μεσα, εβαζε πλατη και ο μεν και ο δε για να το ξεπερασουμε. Απο δω και περα τι? Να βαζει πλατη μονο ο ιδιοκτητης? ΥΓ1: Το σχολιο αυτο μην το παρεις προσωπικα, θα το ελεγα σε αυτον τον "καποιο" που αναφερεις και συ στην ερωτηση σου. ΥΓ2: Δε νοικιαζω, οποτε η αποψη αυτη ειναι σαν τριτος και οχι σαν ιδιοκτητης, ουτε σαν ενοικιαστης. Δεν ειμαι ουτε ενοικιαστης ουτε ιδιοκτητης, ρωτω εκ μερους ενος φιλου μου που ειναι ιδιοκτητης. Ο φιλος μου ειναι ανεργος και το μονο εισοδημα του ειναι 220 ευρω απο μια γκαρσονιερα που ετυχε να εχει στο ονομα του απο κληρονομια και εδω και 2 μηνες εχει λαβει μισο ενοικιο διοτι το κρατος αποφασισε οτι ειναι ενας "πλουσιος ανεργος" . Εκανα την ερωτηση γιατι ειχαμε.το μεσημερι κουβεντα για το αν θα πρπει να υπολογιζει το μαιο να την βγαλει παλι με ενα 100αρικο, ο ενοικιαστης του ειναι υπαλληλος κτεο απο οτι ειδαμε τα κτεο ανοιγουνε στις 4 μαιου, αλλα δεν ξερει αν ο ενοικιαστης του δικαιουται εκτπωση ενοικιο και τον Μαιο ως πλητωμενος. Νομιζω λαθος εγραψες ολο αυτο το σεντονι να με κραξεις δν ηταν σκοπος μου να σκαπουλαρω κανενα ενοικιο.. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Pwpwpw
sexymwro7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Νομιζω λαθος εγραψες ολο αυτο το σεντονι να με κραξεις δν ηταν σκοπος μου να σκαπουλαρω κανενα ενοικιο.. Οχι, εγραψα μην το παρεις προσωπικα. Αναφερομουν στον "καποιο". Μαλιστα πετυχα διανα στην περιπτωση σου. Ακριβως εκει που γραφω οτι μερικοι στηριζονται σε αυτο το εισοδημα, επομενως βλεπω συμφωνουμε, οτι εφοσον δουλευεις (οχι εσυ, το λεω γενικα) πρεπει να πληρωσεις το 100% του ενοικιου.
Pwpwpw Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Οχι, εγραψα μην το παρεις προσωπικα. Αναφερομουν στον "καποιο". Μαλιστα πετυχα διανα στην περιπτωση σου. Ακριβως εκει που γραφω οτι μερικοι στηριζονται σε αυτο το εισοδημα, επομενως βλεπω συμφωνουμε, οτι εφοσον δουλευεις (οχι εσυ, το λεω γενικα) πρεπει να πληρωσεις το 100% του ενοικιου. Το θεμα δεν ειναι αν συμφωνουμε η οχι, το θεμα ειναι τι ισχυει, δικαιουτε ο παραπανω ενοικιαστης εκπτωση και τον μαιο η οχι? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Pwpwpw
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Το θεμα δεν ειναι αν συμφωνουμε η οχι, το θεμα ειναι τι ισχυει, δικαιουτε ο παραπανω ενοικιαστης εκπτωση και τον μαιο η οχι? https://www.kathimerini.gr/1076338/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/kai-gia-ton-maio-8a-isxyei-h-meiwsh-enoikiwn-kata-40 Εχω ανοίξει θέμα εδώ και καιρό διάβασε το άρθρο το σημερινό.
Pwpwpw Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε https://www.kathimerini.gr/1076338/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/kai-gia-ton-maio-8a-isxyei-h-meiwsh-enoikiwn-kata-40 Εχω ανοίξει θέμα εδώ και καιρό διάβασε το άρθρο το σημερινό. Οποτε συμφωνα με το αρθρο ακομη και επιχειρησεις που ανοιγουν στις 4 Μαιου θα συνεχισουν να δικαιουνται εκτπωση στο ενοικιου. Θα τον παρω τηλ να του το πω χαρα ποτ θα κανει που θα λαβει και τον μαιου μισο ενοικιο.
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Οποτε συμφωνα με το αρθρο ακομη και επιχειρησεις που ανοιγουν στις 4 Μαιου θα συνεχισουν να δικαιουνται εκτπωση στο ενοικιου. Θα τον παρω τηλ να του το πω χαρα ποτ θα κανει που θα λαβει και τον μαιου μισο ενοικιο. Εννοείται ρε φίλε, μέχρι να ανοίξει μέχρι να μπει κόσμος, έχει να ψωνίσει, μέχρι να βγει το κέρδος θα πιάσουμε το λιγότερο Ιούλιο....που θα τα βρει το μαγαζί κ το σπίτι τα φράγκα; 1
narta Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Οποτε συμφωνα με το αρθρο ακομη και επιχειρησεις που ανοιγουν στις 4 Μαιου θα συνεχισουν να δικαιουνται εκτπωση στο ενοικιου. Θα τον παρω τηλ να του το πω χαρα ποτ θα κανει που θα λαβει και τον μαιου μισο ενοικιο. Μεχρι να βγει η ΠΝΠ μην τον παρεις γιατι μετα θα κανει αυτος χαρα σχεδιαζοντας ποτε θα σου κανει αυξηση. Οταν βλεπεις τον ιδιοκτητη σαν αντιπαλο και απεχθη προσωπικοτητα, εχεις αποτυχει σαν επιχειρηματιας μιας και ειναι ενας απο τους συνεργατες σου θες δεν θες.
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, narta είπε Μεχρι να βγει η ΠΝΠ μην τον παρεις γιατι μετα θα κανει αυτος χαρα σχεδιαζοντας ποτε θα σου κανει αυξηση. Οταν βλεπεις τον ιδιοκτητη σαν αντιπαλο και απεχθη προσωπικοτητα, εχεις αποτυχει σαν επιχειρηματιας μιας και ειναι ενας απο τους συνεργατες σου θες δεν θες. Πώς θα κάνει αύξηση χωρίς να λήξει ένα συμβόλαιο;
Pwpwpw Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, narta είπε Μεχρι να βγει η ΠΝΠ μην τον παρεις γιατι μετα θα κανει αυτος χαρα σχεδιαζοντας ποτε θα σου κανει αυξηση. Οταν βλεπεις τον ιδιοκτητη σαν αντιπαλο και απεχθη προσωπικοτητα, εχεις αποτυχει σαν επιχειρηματιας μιας και ειναι ενας απο τους συνεργατες σου θες δεν θες. Γενικα τα post τα διαβαζεται καθολου? Φιλος μου ειναι ο ιδιοκτητης, εγω δεν ειμαι ουτε ιδιοκτητης ουτε ενοικιαστης.
narta Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Πώς θα κάνει αύξηση χωρίς να λήξει ένα συμβόλαιο; Θα το εχει στα υποψιν οταν ερθει η ωρα. 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Γενικα τα post τα διαβαζεται καθολου? Φιλος μου ειναι ο ιδιοκτητης, εγω δεν ειμαι ουτε ιδιοκτητης ουτε ενοικιαστης. Κεκτημενη ταχυτητα μην βαρας 🤣
Pwpwpw Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Εννοείται ρε φίλε, μέχρι να ανοίξει μέχρι να μπει κόσμος, έχει να ψωνίσει, μέχρι να βγει το κέρδος θα πιάσουμε το λιγότερο Ιούλιο....που θα τα βρει το μαγαζί κ το σπίτι τα φράγκα; Καλα λες, ενω ο αλλος που το μοναδικο του εσοδο ειναι ενα ενοικιο 220 ευρω και δεν δικαιουτε ουτε επιδομα ουτε τιποτα ως ανεργος ας μαζεψει το ζωναρι και αλλο να τα βγαλει περα με 100ευρω για τριτο συνεχωμενο μηνα, επειδη το κρατος αποφασισε οτι αυτος δεν ειναι πληττομενος ειναι ενας πλουσιος ανεργος. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Pwpwpw
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, narta είπε Θα το εχει στα υποψιν οταν ερθει η ωρα. Κεκτημενη ταχυτητα μην βαρας 🤣 Μέχρι να έρθει η ώρα οκ... Μέχρι 15-20 ευρώ θα είναι στα @@ρια μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις