Djent Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ξαφνικά μια μέρα δεν είχα ήχο από τα ηχεία μου. Δοκίμασα με ακουστικά δοκίμασα να συνδέσω διαφορετικά ηχεία το ίδιο... Κάτω δεξιά δείχνει ότι έχω ήχο και μάλιστα τέρμα έκανα επανεκκίνηση έκανα αντιμετώπιση προβλημάτων και μάλιστα είπε ότι λύθηκε, τίποτα. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια, ευχαριστώ. (Windows, pc) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Djent
sarpan Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δοκιμασε να κανεις disable την καρτα ηχου απο τον πινακα ελεγχου. Κανε μια επανεκκινηση και ξανακανε την enable. Ειναι η onboard ή εχεις εξωτερικη? 1
Djent Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, sarpan είπε Δοκιμασε να κανεις disable την καρτα ηχου απο τον πινακα ελεγχου. Κανε μια επανεκκινηση και ξανακανε την enable. Ειναι η onboard ή εχεις εξωτερικη? Λοιπόν δεν το έχω και πολύ με αυτά, φαντάζομαι ότι όταν λες onboard εννοείς αν είναι στην μητρική... Ναι είναι τουλάχιστον δεν έχουμε βάλει πότε κάρτα ήχου ξεχωριστή. Επίσης έκανα αυτό που μου προτείνατε και τίποτα 😕 . Ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Djent
sarpan Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Djent είπε Λοιπόν δεν το έχω και πολύ με αυτά, φαντάζομαι ότι όταν λες onboard εννοείς αν είναι στην μητρική... Ναι είναι τουλάχιστον δεν έχουμε βάλει πότε κάρτα ήχου ξεχωριστή. Επίσης έκανα αυτό που μου προτείνατε και τίποτα 😕 . Ευχαριστώ πάντως. Ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι θεμα των ηχειων?? Εχεις αλλη πηγη να τα δοκιμασεις? πχ στην τηλεοραση? Επισης ποια μητρικη εχεις?
snbblp Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, Djent είπε Καλησπέρα, Ξαφνικά μια μέρα δεν είχα ήχο από τα ηχεία μου. Δοκίμασα με ακουστικά δοκίμασα να συνδέσω διαφορετικά ηχεία το ίδιο... Κάτω δεξιά δείχνει ότι έχω ήχο και μάλιστα τέρμα έκανα επανεκκίνηση έκανα αντιμετώπιση προβλημάτων και μάλιστα είπε ότι λύθηκε, τίποτα. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια, ευχαριστώ. (Windows, pc) Τσεκάρησε από ποια συσκευή παίζει το σύστημα. Ενα από τα συχνότερα προβλήματα προκύπτουν από την αλλαγή της προκαθορισμένης αναλογικής εξόδου (πράσινο βίσμα) σε ψηφιακή έξοδο. Δες στις "συσκευές αναπαραγωγής" ποια συσκευή δείχνει, και εάν λέει "ψηφιακό" άλλαξέ το.
Djent Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, sarpan είπε Ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι θεμα των ηχειων?? Εχεις αλλη πηγη να τα δοκιμασεις? πχ στην τηλεοραση? Επισης ποια μητρικη εχεις? Τα ηχεία λειτουργούν τα δοκίμασα, μητρική έχω b360m bazooka. 35 λεπτά πριν, snbblp είπε Τσεκάρησε από ποια συσκευή παίζει το σύστημα. Ενα από τα συχνότερα προβλήματα προκύπτουν από την αλλαγή της προκαθορισμένης αναλογικής εξόδου (πράσινο βίσμα) σε ψηφιακή έξοδο. Δες στις "συσκευές αναπαραγωγής" ποια συσκευή δείχνει, και εάν λέει "ψηφιακό" άλλαξέ το. Πως το ελέγχω αυτό, συγγνώμη αλλά δεν το χω και πολύ με αυτά. Πάντως πίσω είναι συνδεδεμένο στο πράσινο βύσμα πάντα ήταν και όταν λειτουργούσε δεν έχω αλλάξει τίποτα εκεί.
snbblp Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, Djent είπε Τα ηχεία λειτουργούν τα δοκίμασα, μητρική έχω b360m bazooka. Πως το ελέγχω αυτό, συγγνώμη αλλά δεν το χω και πολύ με αυτά. Πάντως πίσω είναι συνδεδεμένο στο πράσινο βύσμα πάντα ήταν και όταν λειτουργούσε δεν έχω αλλάξει τίποτα εκεί. Θα πας εκεί που έχει το μεγαφωνάκι απ΄όπου ρυθμίζεται η ένταση ήχου, και αντί αριστερό κλικ θα κάνεις δεξι, και συσκευές αναπαραγωγής. Πες μας τι βλέπεις.
Djent Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, snbblp είπε Θα πας εκεί που έχει το μεγαφωνάκι απ΄όπου ρυθμίζεται η ένταση ήχου, και αντί αριστερό κλικ θα κάνεις δεξι, και συσκευές αναπαραγωγής. Πες μας τι βλέπεις. Δεν βλέπω τις συσκευές αναπαραγωγής Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι και το μικρόφωνο μου έχει το ίδιο πρόβλημα δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου.
snbblp Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Djent είπε Δεν βλέπω τις συσκευές αναπαραγωγής Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι και το μικρόφωνο μου έχει το ίδιο πρόβλημα δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου. πρώτα "ρυθμίσεις ήχου"
Djent Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 33 λεπτά πριν, snbblp είπε πρώτα "ρυθμίσεις ήχου"
Djent Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, snbblp είπε Σωστό φαίνεται εδώ. Αυτό είναι το θέμα ότι δείχνει σώστο. Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε παρ'όλα αυτά Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Djent
snbblp Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Djent είπε Αυτό είναι το θέμα ότι δείχνει σώστο υπάρχει κι άλλο εικονίδιο-μεγαφωνάκι στο taskbar?
Djent Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, snbblp είπε υπάρχει κι άλλο εικονίδιο-μεγαφωνάκι στο taskbar? Όχι μόνο αυτό
snbblp Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κατέβασε να εγκαταστήσεις αυτό: https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_nahimic_UAD_audio.zip Και μετά αυτό: https://download.msi.com/dvr_exe/mb/Nahimic_Driver_1.7.2.zip Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από snbblp 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα