dimoskoutr Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, stafaf είπε Redmi note 8 pro; 185 το βρίσκω. Μια χαρά τούμπανο είναι. Μια χαρά κινητό είναι σίγουρα. Καλύτερο από το honor play δεν νομίζω. Από τους καλούς cpu στην midrange κατηγορία αλλά όχι 970. Από οθόνη όσο το έχω περιεργαστεί λόγω του ότι το έχει φίλος είναι λίγο πιο κάτω στα γέρικα μάτια μου σε σχέση με το honor, μπαταρία τούμπανη, αλλά φίλε μεγάλη παντόφλα σε μέγεθος. Είναι και παχύ το άτιμο! Καλή επιλογή αλλά δεν γνωρίζω γιατί να το επέλεγε κάποιος σε σχέση με το ίδιο ποσό του honor της προσφοράς. Αυτό το ριμάδι το nova5t δεν θα πέσει που θα πάει. 🤔 Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από dimoskoutr
stafaf Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, runner69 είπε Οντως με τη διαφορα οτι δεν ειναι απο τον επισημο αντιπροσωπο και αρα εχει εγγύηση καταστήματος και καποιοι δινουν 2 χρονια καταστηματος και άλλοι 1 χρονο καταστηματος. Υπενθυμιζω οτι ειναι ιδιαιτερο το καθεστως εγγυησης στη xiaomi αφου η infoquest ειναι απλα επισημος διανομεας και δεν καλυπτει τα εκτος δικα της. Δε παθαίνει τπτ. Και άμα πάθει ανταλλακτικά πουλάνε και στα περίπτερα. 185 δίνεις. Όχι 1000. 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Μια χαρά κινητό είναι σίγουρα. Καλύτερο από το honor play δεν νομίζω. Από τους καλούς cpu στην midrange κατηγορία αλλά όχι 970. Από οθόνη όσο το έχω περιεργαστεί λόγω του ότι το έχει φίλος είναι λίγο πιο κάτω στα γέρικα μάτια μου σε σχέση με το honor, μπαταρία τούμπανη, αλλά φίλε μεγάλη παντόφλα σε μέγεθος. Είναι και παχύ το άτιμο! Καλή επιλογή αλλά δεν γνωρίζω γιατί να το επέλεγε κάποιος σε σχέση με το ίδιο ποσό του honor. Αυτό το ριμάδι το nova5t δεν θα πέσει που θα πάει. 🤔 Σίγουρα ο mediatek δεν είναι kirin αν και έκανε άλματα τον τελευταίο καιρό. Ρε (σορυ για το ρε) εσύ δεν ήθελες μεγάλη οθονη; Μεγάλη μπαταρία; Ε που θα χωρέσουν όλα αυτά. Σε βλέπω να μπερδεύεις τα play με την σύζυγό. Τουλάχιστον πάρε άλλο χρώμα θήκη. 1 1
dimoskoutr Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stafaf είπε Δε παθαίνει τπτ. Και άμα πάθει ανταλλακτικά πουλάνε και στα περίπτερα. 185 δίνεις. Όχι 1000. Σίγουρα ο mediatek δεν είναι kirin αν και έκανε άλματα τον τελευταίο καιρό. Ρε (σορυ για το ρε) εσύ δεν ήθελες μεγάλη οθονη; Μεγάλη μπαταρία; Ε που θα χωρέσουν όλα αυτά. Σε βλέπω να μπερδεύεις τα play με την σύζυγό. Τουλάχιστον πάρε άλλο χρώμα θήκη. Και η οθόνη του play μεγάλη είναι ρε. Μικρή εννοούσα τίποτα κάτω από 6 ιντσες μην μου πείτε. Μπαταρία δεν ξέρω το 8 pro πως είναι, νομίζω μια χαρά βγάζει κανονικά 2 μέρες απλά αν θυμάμαι καλά έχει πιο μεγάλη λόγω του ότι ο mediatek (που είναι πολύ αξιόλογος και μάλιστα εκεί που δεν το περίμενε κανείς ε) είναι αρκετά ενεργοβόρος...ο 970 δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη μπαταρία για να πάει σε παρόμοια αυτονομία το play... Όσο για το play η πλάκα είναι ότι για την σύζυγο αυτό το χρώμα έχω πάρει... Δεν θέλω το ίδιο, το nova5t θέλω ρε αλλά το ριμάδι δεν πέφτει σε τιμή τόσο καιρό!!! 🤔 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από dimoskoutr
Hlias-- Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Αφήστε την μουρμούρα και τις συγκρίσεις και πάρτε το. Έρχεται η γιορτή της μητέρας. Είναι ιδανικό δώρο. 😉 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι άθραυστο ; Όχι ; Δε κάνει δε θα βγάλει τη μέρα η οθόνη ... Plus είναι από κοτσοβολο ... Βασικά τελος Εξαντλήθηκε Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα