Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το κινητο του τιτλου. Ειναι μοντελο του 2018 βεβαια, αλλα αναλογικα βρισκεται σε πολυ καλη τιμη.

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/189216-honor-play-64gb-violet-dual-sim?cmicc=skroutz

σκρουτζ απο 261Ε , Ιστορικο χαμηλο απο black friday στα 159

https://www.skroutz.gr/s/15691041/Honor-Play-64GB.html

Επεξ/σία από realchef1
Δημοσ.

Δεν θα πάρει android 10, μέτρια κάμερα και έχει παίξει χαμηλότερα στο bf. 

Από εμένα οχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω αγορασμένο για την σύζυγο στο black friday. Το κινητό πάει μπάλα. Αξιοπρεπής κάμερα, καλή οθόνη για LCD, το κινητό δεν κολλάει σε χρήση ως τώρα ποτέ. Μπαταρία άνετα 1,5-2 μέρες. Να σημειώσω ότι δεν παίζουμε παιχνίδια ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Σε ότι θελήσει ο μέσος χρήστης θα ανταποκριθεί παραπάνω από καλά. Μάλιστα πριν 4-5 μέρες τυχαία το είδα στο τραπέζι και είπα να μπω internet από εκείνο και όχι από το σαράβαλο το δικό μου, η γυναίκα είχε ανοιχτά 94 tabs στον chrome!!! Το κινητό δεν παρουσίαζε καθόλου lag στην λειτουργία του και αν δεν έβλεπα το εικονιδιάκι πάνω δεξιά με τον αριθμό των tabs δεν θα έπαιρνα χαμπάρι τίποτα. Κατά τη γνώμη μου καλή αγορά. Στα 160 από Κοτσόβολο που το πήρα τότε ήταν "κλεψιά", στα 180 που έχει τώρα δεν ξέρω πολλά που είναι ισχυρότερα σε αυτά τα χρήματα. Το να μην πάρει android 10 δεν ξέρω πόσο αρνητικό είναι, προτιμώ ας πούμε kirin970 έστω με android 9 παρά κάτι snapdragon 665, 712, 720 που θα πάρουν android 10, έχουν 200 ευρώ και σε σχέση με τον 970 σέρνονται. Δώστε εδώ μέσα σε αυτά τα χρήματα, επώνυμο με αντίστοιχη ισχύ. Αλλιώς από ανθρώπους που δεν το έχουν δεν είναι και πολύ σοφό να παίρνουμε γνώμη.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Αλλιώς από ανθρώπους που δεν το έχουν δεν είναι και πολύ σοφό να παίρνουμε γνώμη.

Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν το έχω?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως είσαι σίγουρος ότι μίλησα για σένα; Έγω κατέθεσα την εμπειρία μου, εσύ πέταξες δυο κουβέντες και ένα όχι. Δώσε αναλυτικά εμπειρία, αλλιώς φυσικό είναι κάποιος να θεωρήσει ότι πιθανότατα δεν έχεις το κινητό. Πάντως περιμένω ένα παρόμοια ισχυρό επώνυμο σε τέτοια τιμή. Γιατί αν το ότι δεν θα πάρει android 10 και το ότι δεν έχει πχ την κάμερα του p30 είναι λόγος για όχι από σένα οκ. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε παραπάνω. Άλλο μήκος κύματος...δώσε όμως σε τέτοια τιμή πρόταση...αν δεν υπάρχει παρόμοιας τιμής καλύτερη πρόταση τότε είναι μια χαρά το κινητό σε αυτή την τιμή. Για να ξέρουμε τι λέμε...

39 λεπτά πριν, p_under είπε

Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν το έχω?

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.

Το έχω και γω. Θεωρώ πως είναι καλό κινητό για τα λεφτά του και πάει σφαίρα (και σε παιχνίδια). Η κάμερα είναι όντως σχετικά μέτρια, αλλά για τα λεφτά καλή. Είναι από τα λίγα κινητά από όσα είχα που δε με σπρώχνουν να τα αλλάξω. Μείον bootloader που δεν παίζει να ξεκλειδώσει (από όσο ξέρω) και το ότι δε θα πάρει Android 10. Κατά τα άλλα παίρνει security patches αρκετά τακτικά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, μπορεί να συμβιβαστεί με την μετριότατη κάμερα και δεν ψάχνεται με custom roms είναι καλή επιλογή.

Στα λ7 αυτά υπάρχουν επιλογές σε midrange κινητά, που όμως τα midrange του 2020 πλησιάζουν την ισχύ των ναυαρχίδων του 2017.

O 970 έχει λίγο μικρότερη ισχύ από το 835 οπότε δεν θα έχει κάποιος θέμα απόδοσης.

Τίμια επιλογή.

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stafaf είπε

Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, μπορεί να συμβιβαστεί με την μετριότατη κάμερα και δεν ψάχνεται με custom roms είναι καλή επιλογή.

Στα λ7 αυτά υπάρχουν επιλογές σε midrange κινητά, που όμως τα midrange του 2020 πλησιάζουν την ισχύ των ναυαρχίδων του 2017.

O 970 έχει λίγο μικρότερη ισχύ από το 835 οπότε δεν θα έχει κάποιος θέμα απόδοσης.

Τίμια επιλογή.

Σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα επώνυμο δεν υπάρχει midrange που να έχει την ισχύ του 970. Η κάμερα για τα 180 ευρώ δεν νομίζω ότι είναι μετριότατη, ξαναλέω δώστε καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα. Περιμένω αλλά δεν βλέπω φως. Ρωτάω γιατί και εγώ ψάχνω κινητό για μένα. Δεν θέλω να πάρω το ίδιο ακριβώς με της γυναίκας! :-) Κάμερες και παιχνίδια δεν με απασχολούν ιδιαίτερα, μπαταρία-οθόνη θέλω αξιοπρεπή και να μην κολλάει στα καθημερινά μου, email, browsing σε μερικές βαριές σελίδες (πχ gazzetta), youtube, netflix κλπ. Άντε μέχρι τα 200 πείτε...α και στα 41 μου μην μου πείτε τίποτα με μικρές οθόνες ρε, θα μου βγουν τα μάτια! :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@realchef1 βάλε [ΤΕΛΟΣ] στον τίτλο γιατί τελείωσε.

3 ώρες πριν, stafaf είπε

Τίμια επιλογή.

Ανάλογα τα benchmarks ο 970 είναι λίγο καλύτερος από τον 835, οχι χειρότερος.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, runner69 είπε

@realchef1 βάλε [ΤΕΛΟΣ] στον τίτλο γιατί τελείωσε.

Ανάλογα τα benchmarks ο 970 είναι λίγο καλύτερος από τον 835, οχι χειρότερος.

Μια ή άλλη μάλλον είναι η ισχύς τους. Κανείς καμιά πρόταση καλύτερη ρε παιδιά όμως;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Μια ή άλλη μάλλον είναι η ισχύς τους. Κανείς καμιά πρόταση καλύτερη ρε παιδιά όμως;;;;

Redmi note 8 pro;

185 το βρίσκω. 

Μια χαρά τούμπανο είναι. 

Επεξ/σία από stafaf
  • Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, stafaf είπε

Redmi note 8 pro;

185 το βρίσκω. 

Μια χαρά τούμπανο είναι. 

Οντως με τη διαφορα οτι δεν ειναι απο τον επισημο αντιπροσωπο και αρα εχει εγγύηση καταστήματος και καποιοι δινουν 2 χρονια καταστηματος και άλλοι 1 χρονο καταστηματος. Υπενθυμιζω οτι ειναι ιδιαιτερο το καθεστως εγγυησης στη xiaomi αφου η infoquest ειναι απλα επισημος διανομεας και δεν καλυπτει τα εκτος δικα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...