kekos123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μια χαρα τιμη για αυτα τα πολυ καλα ακουστικα,τα χρησιμοποιω στο γυμναστήριο....
sils Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Ρε παιδια μια ερώτηση το αριστερό λειτουργεί σαν τηλέφωνο δηλαδή έχει μικρόφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του. Από θέμα ακτινοβολίας τι είναι καλύτερο ? Αυτό η το τηλέφωνο στο αφτί.....
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Συγκρινεις ακτινοβολια ακουστικου BT με αυτη του πομπου κινητης του τηλεφωνου; Εννοειται ακουστικο στο αυτι. Απλα πρακτικα το θεμα ειναι τι ηχο θα στελνεις, το μικροφωνο του κινητου ειναι πολυ πιο κοντα στο στομα σου απο του ακουστικου. 18 ώρες πριν, chios είπε https://www.e-shop.gr/creative-outlier-air-true-wireless-sweatproof-in-ear-headphones-p-TEL.063762 ξανά προσφορά στα 54,90€ Price match με την cosmodata στον Πειραια εκανε δηλαδη
sils Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, matrixxx είπε Συγκρινεις ακτινοβολια ακουστικου BT με αυτη του πομπου κινητης του τηλεφωνου; Εννοειται ακουστικο στο αυτι. Απλα πρακτικα το θεμα ειναι τι ηχο θα στελνεις, το μικροφωνο του κινητου ειναι πολυ πιο κοντα στο στομα σου απο του ακουστικου. Price match με την cosmodata στον Πειραια εκανε δηλαδη Ευχαριστώ πολύ θέλω να μάθω εάν το αριστερό earbud λειτουργεί αυτόνομα δηλαδή μπορείς να το βάλεις στο αφτί και να μιλας
Aias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, sils είπε Ρε παιδια μια ερώτηση το αριστερό λειτουργεί σαν τηλέφωνο δηλαδή έχει μικρόφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του. Από θέμα ακτινοβολίας τι είναι καλύτερο ? Αυτό η το τηλέφωνο στο αφτί..... ναι κανονικα και το εχω καταβολευτει και ακουω και με ακουν μια χαρα.Εννοειτε το BT απο οτι κινητο στο αυτι. Οποιος τα παρει να ξερει οτι πιεζοντας το δεξι ακουστικο δυναμωνει και πιεζοντας το αριστερο χαμηλωνει. Επειδη ειναι σκληρο το κλικ το βγαζεις απο το αυτι πατας και το ξαναφορας
uno89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Προσοχή στην εγγύηση το Eshop λέει ένα χρόνο και στην creative για eu δυο χρόνια .
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω τα παραγγειλα εχτες. 59,99 και δωρο τα μεταφορικα. amazon.de (μενω γερμανια) μακαρι να βγουνε καλα, εδω μεσα διαβασα για αυτα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
LeoMes78 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, uno89 είπε Προσοχή στην εγγύηση το Eshop λέει ένα χρόνο και στην creative για eu δυο χρόνια . Και από το e-shop είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν 2έτη εγγύησης, αυτό ισχύει για όλες τις πωλήσεις τεχνολογικών προϊόντων εντός ΕΕ. Μάλλον από λάθος αναφέρουν κάτι διαφορετικό
rinokeros84 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Παιδιά πουλάω αυτά τα creative outlier air. Τα εχ το 3-4 μέρες. Δε μου κάνουν. Είναι από πλαίσιο χωρίς απόδειξη όμως. Μπορώ να αποδείξω ότι τα πήρα τώρα από τον άνθρωπο που τα πούλαγε. Τα δίνω 40ε. Με το κουτί τους τα χαρτιά κλπ.
Tantalord Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, rinokeros84 είπε Παιδιά πουλάω αυτά τα creative outlier air. Τα εχ το 3-4 μέρες. Δε μου κάνουν. Είναι από πλαίσιο χωρίς απόδειξη όμως. Μπορώ να αποδείξω ότι τα πήρα τώρα από τον άνθρωπο που τα πούλαγε. Τα δίνω 40ε. Με το κουτί τους τα χαρτιά κλπ. Εκτός θέματος το post. Αλλά 40€ χωρίς απόδειξη-εγγύηση και δεύτερο χέρι, με την τιμή του e-shop στα 54,90€ καινούργια ισως είναι και ΜΕΓΑΛΗ προσφορά.....Άρα αναιρώ...εντός θέματος 🙃😛 Ας σοβαρευτούμε.... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Tantalord
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα