ELMastas Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μην βγαίνετε εκτός θέματος παιδιά,είναι πασίγνωστο εδώ και κάποια χρόνια,πως πρώτα είναι πλέον τα multi και τα online καλός η κακώς,είτε το θέλουμε είτε οχι και εγώ μεγάλωσα με Amiga C64 Snes Mega drive κλπ και τα είδη παιχνιδιών που τώρα σπάνια βγαίνουν,αν ψάξετε τα διεθνή charts των τελευταίων ετών,τουλάχιστον Ευρώπης και Αμερικής θα δείτε ξεκάθαρα ποιά παιχνίδια παίζονται περισσότερο,φυσικά υπάρχουν και τα single και προσωπικά ως παλιός αυτά παίζω περισσότερο,όμως ανήκουμε στήν μειοψηφία πλέον και για τους πιο νέους είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό που παίζουν τα multi, δεν ξέρω αν είναι 9 στους 10 η 8 στούς 10 πάντως σίγουρα οι πολύ περισσότεροι απο εμάς end of story.
kostasgpa Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Οκ δεν ισχύουν είσαι μάγκας κέρδισες, τα λέμε σε δέκα χρόνια εδώ να δούμε τι θα λες. Ότι δεν θα πεθάνουν τα single player. Προς το παρόν συνεχίζουν να χουν τη μερίδα του λέοντος όπως δείχνουν και τα στοιχεία του ps plus-xbox live 1
gripoulas1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε lol δεν μπορείς..... καλά θα ήταν να μπαίναμε και να παίρναμε ΤΣΑΜΠΑ όσα games πήραν αυτοί που πλήρωναν PS plus χρόνια τώρα εεε;;; 🤣 Καλα δεν σε εβρισε κιολας.Επειδη εσυ εισαι καμμενος και no-life δεν σου φταινε οι αλλοι.
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 hour ago, Boubis1411 said: 50 θα πιάσω σε λίγο κ ξέρω πιο πολλά από εσάς. Τρελό επιχείρημα. Εμένα με έπεισε. 1
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Τρελό επιχείρημα. Εμένα με έπεισε. Μπράβο κέρδισες
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 minutes ago, Boubis1411 said: Μπράβο κέρδισες Δεν θυμάμαι να είχαμε κάποιο διαγωνισμό. Επίσης δεν χρειάζεται να κερδίσω κάτι για να ξέρουμε όλοι πως η ηλικία από μόνη της δεν είναι επιχείρημα σε αυτά τα θέματα.
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, NickTG είπε Δεν θυμάμαι να είχαμε κάποιο διαγωνισμό. Επίσης δεν χρειάζεται να κερδίσω κάτι για να ξέρουμε όλοι πως η ηλικία από μόνη της δεν είναι επιχείρημα σε αυτά τα θέματα. Οκ δεν θα κάνω επίθεση... Βαριέμαι να φτιάχνω νέο λογαριασμό, σε ξέρω πολύ καλά μην ανησυχείς.
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Just now, Boubis1411 said: Οκ δεν θα κάνω επίθεση... Βαριέμαι να φτιάχνω νέο λογαριασμό, σε ξέρω πολύ καλά μην ανησυχείς. Μας κάνεις και χάρη δηλαδή? Ευχαριστώ! Εν τω μεταξύ κλείνεις τα 50 και τα επιχειρήματά σου είναι η επίθεση? Μίλησε μας. Πως νιώθεις για αυτό? Είχα μια ανησυχία να πω την αλήθεια αν με ξέρεις αλλά τώρα πέρασε, ευτυχώς!
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Μας κάνεις και χάρη δηλαδή? Ευχαριστώ! Εν τω μεταξύ κλείνεις τα 50 και τα επιχειρήματά σου είναι η επίθεση? Μίλησε μας. Πως νιώθεις για αυτό? Είχα μια ανησυχία να πω την αλήθεια αν με ξέρεις αλλά τώρα πέρασε, ευτυχώς! Έγραψα πιο πάνω τι και πως βαριέμαι πάλι τα ίδια κάτσε να διαβάσεις. Πάντα ο. Ίδιος ίσαι σε μάθαμε Καληνύχτα αγαπητέ nick!! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Boubis1411
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 minute ago, Boubis1411 said: Έγραψα πιο πάνω τι και πως βαριέμαι πάλι τα ίδια κάτσε να διαβάσεις. Πάντα ο. Ίδιος ίσαι σε μάθαμε Καληνύχτα αγαπητέ nick!! Έπρεπε και εγώ να κάνω επιθέσεις σε fora στα 50 να είμαι διαφορετικός κάθε φορά!
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, NickTG είπε Έπρεπε και εγώ να κάνω επιθέσεις σε fora στα 50 να είμαι διαφορετικός κάθε φορά! Ρέ συ έγραψα σχετικά με το θέμα εννοώ. Εσύ κάνεις συνέχεια επιθέσεις όλοι το ξέρουν χάχα.
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gripoulas1983 είπε Καλα δεν σε εβρισε κιολας.Επειδη εσυ εισαι καμμενος και no-life δεν σου φταινε οι αλλοι. απλή λογική θέλει μεγάλε. και εσύ γιατί αρπάχτηκες; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Zengar Zombolt
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Γιατί πέρασε η εποχή της Amiga Δεν πρόλαβα Amiga ρε "παππού". Sorry Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από jmirko15 " " 1
makridis Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, georgemathios είπε Οχι για 2 λόγους τουλάχιστον To Φεβρουάριο το είχε δώσει στα δωρεάν του PS+ οπότε ένα μήνα μετά που το πασάρει δωρεάν σε όλους για μένα που πληρώνω βγαίνω και ζημιωμένος Δεύτερον πληρώνω μια συνδρομή για να έχω τουλάχιστον κάτι παραπάνω από κάποιον που δεν την πληρώνει και κάνεις μια προωθητική ενεργεία σε όλους τους πελάτες σου. Βγάζεις μετά το προϊόν του μήνα μειωμένο?? Άρα μου λες με 2 κινήσεις μέσα σε ένα μήνα ότι πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος που συνεχίζω και έχω ακόμα την συνδρομή. Τι να σου πω φίλε μου. Έχω συνδρομή 2.5 χρόνια τώρα...Έχω γεμίσει μια βιβλιοθήκη με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά games (από Bloodborn μέχρι Bioshock κτλ κτλ) και παίζω και online. Για 45 ευρώ το χρόνο (πάντα τσιμπάω προσφορά) είναι value for money. Επιπροσθέτως να σημειώσω και τις έξτρα εκπτώσεις που τσιμπάω ως ps plus member. Εγώ ως καταναλωτής είμαι υπέρ ικανοποιημένος.
chris_g92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, makridis είπε Ρε παίδες, η Sony μόλις πριν μερικές μέρες έδωσε δωρεάν σε ΟΛΟΥΣ (όχι μόνο ps members) το Journey και την τριλογία των Uncharted. Δεν είναι λογικό να δώσει κάτι φτηνότερο αυτό το μήνα; Όχι γιατί δεν γίνεται να δίνεις τα uncharted τον Γενάρη στο ps.plus , μετά ελευεθρα σε όλους και τώρα να δίνεις σαπακια. Είναι κοροϊδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα