Alexaras1991 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Ήμουν χρήστης PS plus από το 2009 ή 2010. Ήταν πραγματικά μεγάλο vfm αλλά με τη πάροδο του χρόνου έχει πέσει αρκετά η ποιότητα του, ειδικά μετά την κυκλοφορία του PS4 οπότε σταμάτησα τη συνδρομή του.
ELMastas Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Gamepass και "τέλος" ένα σωρό παιχνιδάρες με αυτή την συνδρομή και μόνο με γουαμάτα παιχνίδια τους τελευταίους μήνες: Outer Worlds,Ori and the Will of the Wisps,Gears Tactics,Streets of Rage 4 💪τι να λέμε τώρα,και τώρα μας δίνουν και το RDR2 να στρώσει το γλυκό,για αυτό και μόνο αν θέλεις να ασχοληθείς,αξίζει να το βάλεις.🤠 Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από ELMastas 3
mp44christos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 An έχεις ps4/xbox χωρίς αυτές της συνδρομές Σορρυ αλλά κάτι κάνεις λάθος. Είναι σαν αυτούς που έχουν 30 χρόνια πισι και δεν ξέρουν το humble bundle fanatical και gog. Ναι υπάρχουν! 1
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 8 minutes ago, mp44christos said: An έχεις ps4/xbox χωρίς αυτές της συνδρομές Σορρυ αλλά κάτι κάνεις λάθος. Είναι σαν αυτούς που έχουν 30 χρόνια πισι και δεν ξέρουν το humble bundle fanatical και gog. Ναι υπάρχουν! Τι λάθος κάνω ακριβώς που έχω PS4 χωρίς συνδρομή?
mp44christos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, NickTG said: Τι λάθος κάνω ακριβώς που έχω PS4 χωρίς συνδρομή? Πρώτον πως παίζεις ονλινε? Δεύτερον εντάξει αν το εχεις για τα exclusives μονο δεν σε ενδιαφέρει και πολυ. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από mp44christos
bakosm Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Votritis είπε δυο φορες τον χρονο το plus παιζει στα 45Ε , δινει 24 παιχνιδια και το 1/4 να παιξεις απο αυτα κερδισμένος εισαι .... Σωστότατος. Να προσθέσω και ότι κλειδαδικα του ίντερνετς έχουν συνδρομές όλο το χρόνο από 45με50μαξ 1
NickTG Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 16 minutes ago, mp44christos said: Πρώτον πως παίζεις ονλινε? Δεύτερον εντάξει αν το εχεις για τα exclusives μονο δεν σε ενδιαφέρει και πολυ. Δεν παίζω online και ναι κυρίως για exclusives το έχω. 1
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν παίζω online και ναι κυρίως για exclusives το έχω. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να παίζει Online..
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να παίζει Online.. Γιατί πέρασε η εποχή της Amiga 1
kostasgpa Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Γιατί πέρασε η εποχή της Amiga Φίλε μπορεί σε κάποιον να αρέσουν τα single player campaigns μόνο και επίσης να μην του αρέσουν πιξελιασμένα δισδιάστατα γραφικά. Λέω, υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων.
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Φίλε μπορεί σε κάποιον να αρέσουν τα single player campaigns μόνο και επίσης να μην του αρέσουν πιξελιασμένα δισδιάστατα γραφικά. Λέω, υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων. Μπορεί ναι φυσικά αλλά το 90% παίζει online ακόμα και εγώ που είμαι από τους παλιότερους Amigaδες στη Θεσσαλονίκη μαζί με 4-5 ακόμα. Τέλος εποχής λέγεται και δεν γίνεται αλλιώς..
kostasgpa Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Μπορεί ναι φυσικά αλλά το 90% παίζει online ακόμα και εγώ που είμαι από τους παλιότερους Amigaδες στη Θεσσαλονίκη μαζί με 4-5 ακόμα. Τέλος εποχής λέγεται και δεν γίνεται αλλιώς.. Τα single player campaigns είναι τέλος εποχής; Τι είναι αυτά που λες; Τα ποσοστά που λες που τα βρήκες; 2
Boubis1411 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, kostasgpa είπε Τα single player campaigns είναι τέλος εποχής; Τι είναι αυτά που λες; Τα ποσοστά που λες που τα βρήκες; Δεν είπα αυτό ρε συ, και εγώ παίζω single απλώς 9 στους 10 παίζουν κ ον λαιν. Πως να στο πω, 1 στους 10 παίζει μόνο single έτσι πιστεύω. Ήμουν διευθυντής στα καλύτερα Internet station την εποχή του Νωε, πριν 20 χρόνια παίζαμε cs, τώρα παίζουν άλλα games αλλά πάλι Party φάση Πήγαινε πες τώρα στο 12αρι η στον 25αρι να παίξει single, ούτε θα ξέρει τι είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα