Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτο το routeraki και εχει μια λειτουργια usb sharing οπου μοιραζει usb συσκευες που συνδεεις παντω στο οικιακο δικτυο. Και μπορεις να μπεις να δεις τα αρχεια, η να κατεβασεις μια εφαρμογη απο Playstore και να τα δεις μεσα απο κει. Εγω ομως θελω να μπορω να τα βλεπω και remotely οταν δεν βρισκομαι σπιτι σε τοπικη ip και στο SSID του Router.

Καποια αλλα αντιστοιχα αυτης της κατηγοριας, δινουν μεσα απο το μενου την επιλογη να φτιαξεις ddns της Asus και να βρεις ετσι το ρουτερ απομακρυσμενα. Στο συγκεκριμενο δε το βρισκω πουθενα αυτο μονο assus ddns lookup σου δινει

ΠΧ στο google σε αλλο ρουτερ εχει καρτελα wan με ρυθμιση ddns

1723741312_2020-05-03133040.jpg.183b0e60dfbcc82336fde493c986d33d.jpg

ενω εμενα μου δινει πολυ λιγοτερες στηλες και χωρις wan

1883924824_2020-05-03133057.jpg.dd2e7cdc3511037454cf742f2d06c33f.jpg

TLDR αν δε μπορω με καποιο τροπο να φτιαξω ddns μεσα απο Asus τι αλλη εγγυημενη λυση εχω για να κανω αυτο που θελω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο router-άκι δεν το έχω δουλέψει, οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω άμα υποστηρίζει ddns. Αν δεν υποστηρίζει, μπορείς να βάλεις την εφαρμογή κάποιας ddns υπηρεσίας (πχ. noip) σε κάποιο pc στο τοπικό δίκτυο, η οποία θα ενημερώνει το hostname με την current public IP. Βέβαια θα πρέπει το pc να είναι μονίμως ανοιχτό.

Edit: Μετά από ένα γρήγορο search, νομίζω ότι πλέον η asus δεν υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία.

Επεξ/σία από m4is
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι θελω να γινει μεσα απο το ρουτερ, μην αφηνω ανοικτα μονιμα υπολογιστες.. Εκει ειναι η μαγκια

Δημοσ.

Ακόμα και να τα καταφέρεις με το ddns, σιγούρεψε ότι η εφαρμογή για να βλέπεις τα αρχεία του usb, μπορεί να δουλέψει και απέξω, και όχι μόνο τοπικά.

Δημοσ.
Στις 3/5/2020 στις 3:01 ΜΜ, therock είπε

Το θεμα ειναι οτι θελω να γινει μεσα απο το ρουτερ, μην αφηνω ανοικτα μονιμα υπολογιστες.. Εκει ειναι η μαγκια

Το να βγαζεις το ρουτερ σου στο ιντερνετ δε θεωρειται μαγκια αλλα οτι χειροτερο σε security μιας και εχεις παντα μια πορτα ανοιχτη σε επιθεσεις. 

Δημοσ.

Σωστος. Το θεμα ειναι ομως πως μπορω να το κανω γιατι αν καταργηθηκε ο DNS απο εσωτερικα παει τη φαγαμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...