Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταζα για ραμ 16gb τουλαχιστον 3000mhz αποκλειστικα απτο visionstudio,και επεσε το ματι μου σε αυτες https://www.skroutz.gr/s/20816950/Inno-3D-Gaming-OC-AURA-16GB-DDR4-3000MHz-RGX2-16G3000.html

Ξερει καποιος αν ειναι αξιοπιστες , θα εχω καποιο θεμα συμβατοτητας με καποιες μητρικες και γενικα αν εχει καποια εμπειρια η τις εχει ψαξει καθολου? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Κοιταζα για ραμ 16gb τουλαχιστον 3000mhz αποκλειστικα απτο visionstudio,και επεσε το ματι μου σε αυτες https://www.skroutz.gr/s/20816950/Inno-3D-Gaming-OC-AURA-16GB-DDR4-3000MHz-RGX2-16G3000.html

Ξερει καποιος αν ειναι αξιοπιστες , θα εχω καποιο θεμα συμβατοτητας με καποιες μητρικες και γενικα αν εχει καποια εμπειρια η τις εχει ψαξει καθολου? 

Για ποιο λόγο να πάρεις 3000 και μάλιστα με cl16;

• Like 1
Δημοσ.

Βρες μου απτο συγκεκριμενο μαγαζι μεχρι 80 ευρω πανω απο 3000mhz και με λιγοτερο απο cl16 και ευχαριστως θα τις παρω.

Δημοσ.

Ναι αυτες εχω στο στυστημα που ετοιμαζω για εναν φιλο απλα κοιταγα πημως υπαρχει και κατι καλυτερο ,γιατι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τις aegis.Δυστυχως το budget ειναι αρκετα σφιχτο και τα 80 που ειπα εχουν υπερβει το οριο.

Αρα θα παω με τις aegis.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τις εχω υποψιν αλλα περνανε το οριο που εβαλα στο visionstudio και αν τις παρω απο αλλου θα βγουν παλι γυρω στα 85 οποτε δεν μου κανουν...

Τελοσπαντων θα παω στις aegis να τελειωνουμε

Αν υπαρχει καποιος που να εχει τις inno3d θα ηθελα να ακουσω αποψεις παντως

Επεξ/σία από xristakos95
Δημοσ.

Να παει ολο το συστημα ετοιμο στον φιλο γιατι δεν ειναι Πατρα που μενω εγω για να το φτιαξω. Βεβαια 2 ραμ θα μπορει να τις βαλει να μου πεις.

Απλα μετα αν παρω απο αλλου μπαινουν και μεταφορικα οποτε ειναι μια η αλλη νομιζω.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, xristakos95 είπε

Να παει ολο το συστημα ετοιμο στον φιλο γιατι δεν ειναι Πατρα που μενω εγω για να το φτιαξω. Βεβαια 2 ραμ θα μπορει να τις βαλει να μου πεις.

Απλα μετα αν παρω απο αλλου μπαινουν και μεταφορικα οποτε ειναι μια η αλλη νομιζω.

Δες στο eshop έχει 3200 στο 80αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...