turbat0s Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 49 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά αν κατεβάσεις το λογισμικό που συνοδεύει έναν ssd μέσα σε κάποιο σημείο δεν γράφει για την υγεία του δίσκου; 3 έχω σε pc και μάλιστα διαφορετικής μάρκας και στους 3 το λογισμικό τους γράφει για το health τους. Λάθος κάνω; Σωστά τα λες, αρκεί φυσικά να δεχθούμε ότι το λογισμικό δεν κάνει λάθος "διάγνωση".
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Eξαρτάται . Πόσο μπορείς να βρεις τελική ένα με 1Τb Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Mhlogiatros
neosstoforum Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Είχα ρωτήσει στις 3 Μαΐου το εάν έχει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση. Και μου απάντησαν σήμερα, μετά από 23 μέρες, ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση. 😂
Boubis1411 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Είχα ρωτήσει στις 3 Μαΐου το εάν έχει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση. Και μου απάντησαν σήμερα, μετά από 23 μέρες, ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση. 😂 Πάλι καλά που δνε σου απάντησαν σε 1 χρονο... Δεν θα είχες εγγύηση πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα