Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ και ήθελα την βοήθειά σας.

Καθώς παίζω στον σταθερό υπολογιστή μου μερικές φορές σβήνουν οι οθόνες (2 χρησιμοποιώ) ενώ οι ανεμιστήρες στον πύργο συνεχίζουν να λειτουργούν και μάλιστα οι ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών στο τέρμα.

Ακόμα κι αν απενεργοποιησω τον υπολογιστή και τον ξανανοίξω ανοίγει χωρίς τις οθόνες και την κάρτα γραφικών να βαράει κόφτες.

Ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρω είναι να απόσυνδέσω το dvi και το hdmi από την κάρτα γραφικών να ενεργοποιήσω τον υπολογιστή ύστερα να συνδέσω τα καλώδια.

Η κάρτα γραφικών μου είναι η msi rx 580 armor 8gb.

Σε τι πιστεύετε πως οφείλεται το πρόβλημα; μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό ή θα πρέπει να πάρω νέα κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ερχόμενος από παρόμοιο πρόβλημα, υπάρχει περίπτωση η κάρτα να υπερθερμαίνεται απότομα και να σβήνει. Πόσο καιρό την έχεις; Δοκίμασε να αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα. 

Δημοσ.

Σχεδόν 1 χρόνο και κάτι, το κακό ειναι πως έχει όντως θέματα με τις θερμοκρασίες η κάρτα γραφικών και για την αντικαταστήσω θα μείνω χωρίς κάρτα για πολύ καιρό.... Σκέφτομαι τι να κάνω.

Δημοσ.

Εννοείς ότι κλείνεις το pc από το κουμπί. Μετά κανεις cold boot κ ξεκινάει με μαύρες οθόνες. 

Αν πατήσεις το κουμπί του reset τι γίνεται ? Μήπως φταίει καμία ρύθμιση από το bios ? 

Αν είναι θέμα υπερθέρμανσης μου κανει μεγάλη εντύπωση να ανοίγει το pc με μαύρες οθόνες. 

Αν κλεισεις το pc από κουμπι, το αφήσεις κανένα 10λεπτο κλειστό κ το ανοιξεις ξανά τι γίνεται ? 

Δημοσ.

Άρχισε να το κάνει την τελευταία εβδομάδα οι ρυθμίσεις του bios ήταν πάντα ίδιες.

Έχω δοκιμάσει να περιμένω 2 3 λεπτά, αν πρώτα δεν αφαιρέσω τα καλώδια από την κάρτα γραφικών δεν θα ανάψουν οι οθόνες.

έχω δοκιμάσει και reset και να το κλείσω εντελώς πρώτου τον ανάψω, ακόμα και από τον διακόπτη του τροφοδοτικού.

το μόνο που δεν έκανα είναι να περιμένω αρκετά όπως είπες.

Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την Sapphire rx580 που είχα, της άλλαξα Θερμαγωγιμη πάστα και δεν το ξανά έκανε ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...