otso Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 μπορουμε να παμε ελτα η αλλο κουριερ για να στειλουμε δεμα ; τι ισχυει ; τωρα με το νεο λοκνταουν;
Runner25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 15 minutes ago, otso said: μπορουμε να παμε ελτα η αλλο κουριερ για να στειλουμε δεμα ; τι ισχυει ; τωρα με το νεο λοκνταουν; Πήρα τις προάλλες και ρώτησα μου είπαν λειτουργούν κανονικά , ένας γνωστός μου πήγε κανονικά και έκανε μια αποστολή
Bitbit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) περιμένω κι εγώ ένα δέμα από εξωτερικό. όταν έρθει και από τη στιγμή που τα ελτα είναι ανοιχτά, θα στείλω ένα sms ότι πάω στο μαρκετ ή για άσκηση και θα πεταχτώ να το πάρω. Πάω και με τα πόδια, δεν είναι μακριά. Απ ότι διαβάζω, θεωρητικά δεν επιτρέπεται αλλά @@@, στείλε μήνυμα ότι πας μαρκετ και πήγαινε Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από Bitbit
zynif Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μόνο που παίζει να 'χει μειωθεί το ωράριο στα ΕΛΤΑ και να είναι μέχρι τις 14:30 αντί πχ μέχρι 20:30.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα