Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει ή έχει ανάλογη εμπειρία. Παραγγελία μικρού πακέτου από Αγγλικό site που κανονικά θα έπρεπε να κάνει 5-10 εργάσιμες (απλό ταχυδρομείο) έχει περάσει ΜΗΝΑΣ!!!! και τίποτε. Θα το πάρω ποτέ???

Επεξ/σία από tasosback
Δημοσ.

αυτό δεν είναι απλό ΕΛΤΑ

που σε δυο μέρες παρήγγειλα και μου ήρθε

είναι δέμα απ το εξωτερικό

αλλάζει πολύ το θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fosforos είπε

αυτό δεν είναι απλό ΕΛΤΑ

που σε δυο μέρες παρήγγειλα και μου ήρθε

είναι δέμα απ το εξωτερικό

αλλάζει πολύ το θέμα

Απλο ταχυδρομείο εννοώ ότι δεν ειναι με κάποια courrier. Με το ελληνικό ταχυδρομείο τίποτα δεν είναι απλο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tasosback είπε

Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει ή έχει ανάλογη εμπειρία. Παραγγελία μικρού πακέτου από Αγγλικό site που κανονικά θα έπρεπε να κάνει 5-10 εργάσιμες (απλό ταχυδρομείο) έχει περάσει ΜΗΝΑΣ!!!! και τίποτε. Θα το άρω ποτέ???

Καλησπερα... Θα περιμενεις λιγο ακομα... Ειδες αν εχει φθασει εδω;; Υπαρχει καθυστερηση λιγο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Καλησπερα... Θα περιμενεις λιγο ακομα... Ειδες αν εχει φθασει εδω;; Υπαρχει καθυστερηση λιγο...

Δεν έχει tracking το πακέτο οπότε δεν έχω ιδέα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tasosback είπε

Δεν έχει tracking το πακέτο οπότε δεν έχω ιδέα

Καλα... Τοτε θα περιμενεις υπαρχει μια μικρη καθυστερηση απο τα πακετα του εξωτερικου... Δεν εχουν και τα γραφεια τωρα ταχυδρομους.... Γενικα  υπαρχει θεμα....Και τωρα με τον covid-19..Μερικοι δεν πηγαινουν...

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να σου δώσω μια ελπίδα, ναι συμβαίνει. Εγώ περίμενα 4-5 πακετάκια (χωρίς tracking αντίστοιχα) από τέλος Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου και μου ήρθαν μετά το Πάσχα, την περασμένη Δευτέρα για την ακρίβεια. Υποθέτω παίζει ρόλο η όλη φάση με τον ιό, άκουσα ότι έχουν απολύσει και πολλούς συμβασιούχους και τώρα ένας ταχυδρόμος καλύπτει τις περιοχές που πριν έκαναν τρεις, χαλί μαύρο γενικά. Αλλά πιστεύω θα έρθουν και τα δικά σου, αν και καθυστερημένα. 

• Like 2
Δημοσ.

Το ποτε θα παραλαβεις,προφανως δε μπορει να στο απαντησει κανεις.

Ενημερωτικα tracked επιστολη εσωτερικου,μου κανανε σχεδον 2 μηνες να τη παραδωσουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cappuccino είπε

Για να σου δώσω μια ελπίδα, ναι συμβαίνει. Εγώ περίμενα 4-5 πακετάκια (χωρίς tracking αντίστοιχα) από τέλος Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου και μου ήρθαν μετά το Πάσχα, την περασμένη Δευτέρα για την ακρίβεια. Υποθέτω παίζει ρόλο η όλη φάση με τον ιό, άκουσα ότι έχουν απολύσει και πολλούς συμβασιούχους και τώρα ένας ταχυδρόμος καλύπτει τις περιοχές που πριν έκαναν τρεις, χαλί μαύρο γενικά. Αλλά πιστεύω θα έρθουν και τα δικά σου, αν και καθυστερημένα. 

1,5 μηνα περίπου δηλαδη. ΟΚ

Δημοσ.

εχουν διαλύσει , τοσο απλα .

περιμενα 3 πραγματα , κανονικα ερχονταν με ταχυδρομο , αλλα δεν ηρθαν παρα μονο για τα 2 χαρτι , πηγα απο εκει με βαρος στην καρδια και περιμενα 2 τετραγωνα σειρα !

τα πηρα και ειπα δες και για ενα ακομα , εκει εφαγα ενα ξερο ΟΧΙ και κοιτανε μονο με χαρτι .

οποτε refund και το ξεχνας η το ξεχνας χωρις refund εαν εχει λιγο κοστος . 

Δημοσ.

Απλά να αναφέρω με τη σειρά μου οτι παρέλαβα απο Wish την προηγούμενη εβδομάδα 4 πακετάκια που είχαν παραγγελθεί το Δεκέμβριο του 2019 .  Παραλαβή  μετά απο 4 μήνες.. Σαφώς και είχα πάρει τα λεφτά πίσω   , απλά η περίοδος που διανύουμε είναι περίεργη...οπότε υπομονή.. !!!

Δημοσ.

Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση απο αγγλία, αργούν πολύ του εξωτερικού και δεν νομίζω να είναι μόνο θέμα διανομέα

Δημοσ.

Καθαρα θέμα ΕΛΤΑ ειναι , οσα εχουν track βλέπεις οτι σκανε Ελλάδα σωστά σε χρόνους.

Καθαρά τα ΕΛΤΑ γίνανε μπίλιες.

Εδω οι αλλοι courier έχουν χαλάσει , δε θα χάλαγαν τα ΕΛΤΑ που πετάνε χαρταετό; 

Αυτοι αρπαξανε ευκαιρία με covid και εξαντλούν οτι βγαινει σε άδεια για πέτσα στο σπίτι.

Τι ; Μήπως έχουν εργοδότη ;

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλα... Τοτε θα περιμενεις υπαρχει μια μικρη καθυστερηση απο τα πακετα του εξωτερικου... Δεν εχουν και τα γραφεια τωρα ταχυδρομους.... Γενικα  υπαρχει θεμα....Και τωρα με τον covid-19..Μερικοι δεν πηγαινουν...

Μικρή;;;;;;;;;;;;;; Την Τρίτη που μας πέρασε πήρα πακετάκι με απλό ταχυδρομείο που η παραγγελία είχε γίνει τέλη Νοεμβρίου.Βέβαια το είχα ξεγράψει οπότε πάλι χαρούμενος είμαι που το πήρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Μικρή;;;;;;;;;;;;;; Την Τρίτη που μας πέρασε πήρα πακετάκι με απλό ταχυδρομείο που η παραγγελία είχε γίνει τέλη Νοεμβρίου.Βέβαια το είχα ξεγράψει οπότε πάλι χαρούμενος είμαι που το πήρα.

Είδες φίλτατε; Για αυτό παραγγέλνω πάντα non-tracking με ΕΛΤΑ. Έρχονται τόσο αργά που αισθάνομαι χαρούμενος ίσα που έφτασαν στην πόρτα μουυυ😍

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...