Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την πέμπτη τα lidl δίνουν μια ζυγαριά silvercrest (9.99€). 

Στο παρελθόν εχει αγοράσει κάποιος ζυγαριά απο lidl και έμεινε ευχαριστημενος; Απο μια κινέζικη τον 10€ θεωρείται πιο αξιόπιστη;

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/mpanio/silvercrest-personal-care-diagnostiki-zigaria/p54946

• Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.

την ειχα παρει σε προηγουμενη "προσφορα" και την εδωσα πισω οπως ηταν. τη δοκιμασα σε ιδια επιφανεια (σκληρο μαρμαρο) και οι μετρησεις εντος 1-2 λεπτων εδειχναν αποκλισεις ανω των 2 κιλων. το ιδιο και σε αλλα μελη της οικογενειας εκτός απο μενα. επομενως εφυγε οπως ηρθε. δεν ξερω αν επεσα σε μεμονωμενη περιπτωση η παρτιδα αλλα τη πηγα πισω και πηρα τα λεφτα πισω (ευτυχως τα λιντλ δινουν αυτη τη δυνατοτητα). Αρα στη τελικη δε χανεις κατι να δοκιμασεις. Στη συνεχεια πηρα μια πιο επωνυμη medisana απο τις πολλες που ειχε προσφορα ο γερμανος τοτε

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thant είπε

Αυτη την πέμπτη τα lidl δίνουν μια ζυγαριά silvercrest (9.99€). 

Στο παρελθόν εχει αγοράσει κάποιος ζυγαριά απο lidl και έμεινε ευχαριστημενος; Απο μια κινέζικη τον 10€ θεωρείται πιο αξιόπιστη;

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/mpanio/silvercrest-personal-care-diagnostiki-zigaria/p54946

Με το χέρι στην καρδιά θα σου πρότεινα να βάλεις άλλα 10 και πάρεις την Huawei AH100 Smart Body Fat Scale.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mtzs είπε

τη δοκιμασα σε ιδια επιφανεια (σκληρο μαρμαρο) και οι μετρησεις εντος 1-2 λεπτων εδειχναν αποκλισεις ανω των 2 κιλων.

3-4 πιτόγυρα σε 1-2 λεπτά is entirely possible.

Just saying.

• Like 1
Δημοσ.

εχω κ εγω ενα προηγουμενο μοντελο της silvercrest ....οσο με δείχνει να χάνω κιλά τη κραταω... :) ......γενικα δεν εχω μεγαλες αποκλίσεις....μου κανει

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά από τα προϊόντα της silvetcrest είμαι ικανοποιημένος στη σχέση τιμής ποιότητας. Το συγκεκριμένο προϊόν όμως δεν το ξέρω. Πάντως με 6-7 ακόμα παιρνεις xiaomi με καλές αξιολόγησεις.

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...