thant Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Αυτη την πέμπτη τα lidl δίνουν μια ζυγαριά silvercrest (9.99€). Στο παρελθόν εχει αγοράσει κάποιος ζυγαριά απο lidl και έμεινε ευχαριστημενος; Απο μια κινέζικη τον 10€ θεωρείται πιο αξιόπιστη; https://www.lidl-hellas.gr/el/p/mpanio/silvercrest-personal-care-diagnostiki-zigaria/p54946 3 1
mtzs Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 την ειχα παρει σε προηγουμενη "προσφορα" και την εδωσα πισω οπως ηταν. τη δοκιμασα σε ιδια επιφανεια (σκληρο μαρμαρο) και οι μετρησεις εντος 1-2 λεπτων εδειχναν αποκλισεις ανω των 2 κιλων. το ιδιο και σε αλλα μελη της οικογενειας εκτός απο μενα. επομενως εφυγε οπως ηρθε. δεν ξερω αν επεσα σε μεμονωμενη περιπτωση η παρτιδα αλλα τη πηγα πισω και πηρα τα λεφτα πισω (ευτυχως τα λιντλ δινουν αυτη τη δυνατοτητα). Αρα στη τελικη δε χανεις κατι να δοκιμασεις. Στη συνεχεια πηρα μια πιο επωνυμη medisana απο τις πολλες που ειχε προσφορα ο γερμανος τοτε 1 2
birbou Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, thant είπε Αυτη την πέμπτη τα lidl δίνουν μια ζυγαριά silvercrest (9.99€). Στο παρελθόν εχει αγοράσει κάποιος ζυγαριά απο lidl και έμεινε ευχαριστημενος; Απο μια κινέζικη τον 10€ θεωρείται πιο αξιόπιστη; https://www.lidl-hellas.gr/el/p/mpanio/silvercrest-personal-care-diagnostiki-zigaria/p54946 Με το χέρι στην καρδιά θα σου πρότεινα να βάλεις άλλα 10 και πάρεις την Huawei AH100 Smart Body Fat Scale. 2 1
Mifune Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, mtzs είπε τη δοκιμασα σε ιδια επιφανεια (σκληρο μαρμαρο) και οι μετρησεις εντος 1-2 λεπτων εδειχναν αποκλισεις ανω των 2 κιλων. 3-4 πιτόγυρα σε 1-2 λεπτά is entirely possible. Just saying. 1
lancias Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 εχω κ εγω ενα προηγουμενο μοντελο της silvercrest ....οσο με δείχνει να χάνω κιλά τη κραταω... ......γενικα δεν εχω μεγαλες αποκλίσεις....μου κανει 2
Κων/νοςοMegas Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Γενικά από τα προϊόντα της silvetcrest είμαι ικανοποιημένος στη σχέση τιμής ποιότητας. Το συγκεκριμένο προϊόν όμως δεν το ξέρω. Πάντως με 6-7 ακόμα παιρνεις xiaomi με καλές αξιολόγησεις. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις