Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πριν από 4 ημέρες μας ήρθε το νέο SE και δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το imessage. Για την ακρίβεια δεν δέχεται τον αριθμό του κινητού παρά μόνο το icloud. Επειδή η συσκευή ενεργοποιήθηκε με μεταφορά δεδομένων - ρυθμίσεων από το παλιό iphone SE το απνεργοποίησα στην παλιά συσκευή άλλα δεν γίνεται τίποτα. Έχουμε κάνει και restart.

Κάποιος που να γνωρίζει;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, d4mage είπε

Λοιπόν πριν από 4 ημέρες μας ήρθε το νέο SE και δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το imessage. Για την ακρίβεια δεν δέχεται τον αριθμό του κινητού παρά μόνο το icloud. Επειδή η συσκευή ενεργοποιήθηκε με μεταφορά δεδομένων - ρυθμίσεων από το παλιό iphone SE το απνεργοποίησα στην παλιά συσκευή άλλα δεν γίνεται τίποτα. Έχουμε κάνει και restart.

Κάποιος που να γνωρίζει;

Δες αρχικά εδώ

Ποιό πάροχο κιν τηλεφωνίας έχεις?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, d4mage είπε

Κάποιος που να γνωρίζει;

Κάρτα εχεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, apri είπε

Κάρτα εχεις ?

Να γελάσω τώρα ή μετά; Πάντως έχω κάρτα!

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, d4mage είπε

Να γελάσω τώρα ή μετά; Πάντως έχω κάρτα!

Το αστείο που το είδες ; Για να ενεργοποιηθεί το FaceTime και το iMessage με αριθμό πρέπει να έχεις κάρτα γιατί στέλνει international μήνυμα. Όπως και στις ρυθμίσεις/τηλέφωνο πρέπει να είναι ο αριθμός σου , πως και στην κάρτα μου πρέπει να είναι. 
Εγώ φταίω που ήθελα να σε βοηθήσω κιόλας. 

Επεξ/σία από apri
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, apri είπε

Το αστείο που το είδες ; Για να ενεργοποιηθεί το FaceTime και το iMessage με αριθμό πρέπει να έχεις κάρτα γιατί στέλνει international μήνυμα. Όπως και στις ρυθμίσεις/τηλέφωνο πρέπει να είναι ο αριθμός σου , πως και στην κάρτα μου πρέπει να είναι. 
Εγώ φταίω που ήθελα να σε βοηθήσω κιόλας. 

Παρεξήγηση νόμιζα το είπες καυστικά όπως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις σε θέματα της apple. Συγγνώμη και ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...