panatha1369 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Σημερα το βραδυ μου brickare το συγκεκριμενο repeater.υπαρχει κανενας τροπος να το επαναφερω;;;σε tftp mode δεν μπαινει..μονο αναβοσβηνουν τα λαμπακια του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, panatha1369 είπε Σημερα το βραδυ μου brickare το συγκεκριμενο repeater.υπαρχει κανενας τροπος να το επαναφερω;;;σε tftp mode δεν μπαινει..μονο αναβοσβηνουν τα λαμπακια του.. Hard reset δοκίμασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 ναι αλλα δεν κανει τιποτα..εμενα αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια χωρις να σταματανε ποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Αν και δεν αναφέρεις το πως brickαρε.... να υποθέσω πήγες να περάσεις κάποιο firmware. Εξοπλίσου με υπομονή... και ρίξε μία ματιά εδώ > https://forum.openwrt.org/t/bricked-tl-wa850re-v2/12030 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 λιγες συσκευες εχουν επαναφορα χωρις να βαλεις serial cableπανω. θα σου λεγα επικοινωνησε με tp link αν δεν βγαλεις ακρη. παιζουν δυο τροποι. σε καποια με tftp server ενω σε καποια πιο καινουρια υπαρχει σαν web interface για επαναφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 11:22 ΜΜ, htaccess είπε Αν και δεν αναφέρεις το πως brickαρε.... να υποθέσω πήγες να περάσεις κάποιο firmware. Εξοπλίσου με υπομονή... και ρίξε μία ματιά εδώ > https://forum.openwrt.org/t/bricked-tl-wa850re-v2/12030 ακριβως απο openwrt να γυρισω σε στοκ Στις 3/5/2020 στις 11:46 ΜΜ, poulinos είπε λιγες συσκευες εχουν επαναφορα χωρις να βαλεις serial cableπανω. θα σου λεγα επικοινωνησε με tp link αν δεν βγαλεις ακρη. παιζουν δυο τροποι. σε καποια με tftp server ενω σε καποια πιο καινουρια υπαρχει σαν web interface για επαναφορα. με tftp δεν παιζει..serial που μπορω να βρω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, panatha1369 είπε ακριβως απο openwrt να γυρισω σε στοκ με tftp δεν παιζει..serial που μπορω να βρω;; Θα πρέπει να φτιάξεις μόνος σου την σύνδεση για σειριακή σύνδεση και με putty να κάνεις την επικοινωνία όπως περιγράφει αναλυτικά στο παρακάτω link. https://forum.openwrt.org/t/tp-link-wa850re-v2-0-bricked/35515/27 Μήπως καλύτερα να κάνεις πρώτα μία επικοινωνία με την tp link όπως προτείνει πιο πάνω @poulinos ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 ειμαι εκτος εγγυησης ομως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, panatha1369 είπε ειμαι εκτος εγγυησης ομως.. Αδελφέ.... και εγγύση να είχες....εφόσον έχεις φορτωμένο unoffial firmware, έχω την εντύπωση (για να μην σου πω σίγουρος) ότι και πάλι εκτός εγγύησης θα ήσουν. Η λύσεις είναι 2, είτε το στέλνεις στο service και πληρώνεις το αντίτιμο της εργασίας, είτε ασχολείσαι εσύ, διαθέτεις λίγο χρόνο να διαβάσεις, διευρύνεις τις γνώσεις σου, και το επιδιορθώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα