gorillas Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έρχεται καλοκαίρι και αντί οι μαθητές μου να σκέφτονται βόλτες και παραλίες, σκέφτονται Fortnite και PUBG!! Που πάμε;; 🤬🤬 Ποσό που διαθέτουμε : 600 ευρώ (500 ευρώ + 100 ευρώ ???) Χρήση υπολογιστή : Εφαρμογές Γραφείου & Gaming (Fortnite, Lol, Pubg, CSGO, Fifa, Nba2k) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε : - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ό,τι χωράει στο budget για Gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κόρινθος Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα ήθελα από ένα για αρχή για να γλιτώσω την αγγαρεία να το στήσω εγώ αλλά αν κερδίζουμε αρκετά θα το κάνω εγώ. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ομοίως Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : όχι Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας για ακόμα μια φορά, Κώστας.
xristakos95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Απο το digital-master με δωρεαν συναρμολογηση,windows και δωρο 1 παιχνιδι.(Με την προυποθεση οτι με την πρωτη ευκαιρια θα βαλει ακομα ενα ιδιο στικ ραμ) https://www.skroutz.gr/s/15696124/AOC-24V2Q.html και αν ανεβουμε κανα 50αρι ακομα μπορουμε να παρουμε καλυτερη οθονη. Το συστημα εχει λιγο αποθηκευτικο χωρο αλλα ειναι πολυ μικρο το budget για να χωρεσουν ολα δυστυχως.(Με αλλα 20 ευρω μπορουμε να βαλουμε 480gb ssd https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/480GB|SanDisk SDSSDA-480G-G26 480 GB- Solid State Drive ( SDSSDA-4 ) Edit: Τωρα θυμηθηκα το αλλο θεμα που ειχες ανοιξει και ειχα πεταξει κοτσανα χαχαχ. Για αλλο πιτσιρικι φτιαχνουμε τωρα? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από xristakos95 1
gorillas Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Edit: Τωρα θυμηθηκα το αλλο θεμα που ειχες ανοιξει και ειχα πεταξει κοτσανα χαχαχ. Για αλλο πιτσιρικι φτιαχνουμε τωρα? Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά για την απάντηση! Ναι, για άλλο πιτσιρίκι! Πάλι καλά δεν θέλει RGB! Κάτι τέτοιο είχα στο νου μου και εγώ, αλλά με μεγαλύτερο ssd που το συμπλήρωσες από κάτω!! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από gorillas 1
adtakhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μην πέσεις κάτω από αυτό. Σίγουρα Dual Channel 3200Mhz μνήμες . Οθόνη βάλε αυτή. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από adtakhs 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα