Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας,

έχω το xiaomi note 8 από Δεκέμβρη του 19 και στην αρχή όλες οι ειδοποιήσεις ερχόντουσαν κανονικά.Εδω και 2-3 μήνες περίπου(τώρα φοράει την 11.0.8) έρχονται μέιλ και δεν έχω ειδοποιήση στο app του gmail.Όταν ανοίξω την εφαρμογή τότε εμφανίζονται όλα τα νέα μέιλ μου(και τα παλιά εννοείται) και μπορώ να δω τι καινούργιο έχω.Το ίδιο συμβαίνει και με το viber!Μπορεί να μου στείλουν μήνυμα και δεν θα χτυπήσει ειδοποίηση και  το app δεν θα έχει  τον κόκκινο αριθμό αναλόγως των μηνυμάτων!!!Όταν ανοίξω την εφαρμογή τότε εμφανίζονται όλα τα μηνύματα του Viber!Το ίδιο συνέβαινε και στο προηγούμενο κινητό μου ενα leeco le 2 X520 και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του τηλεφώνου και του προβληματικού λογισμικού του.

Τώρα με το note νόμιζα ότι θα είναι όλα οκ αλλά δεν.....Σκάλισα λίγο το Gmail και το app αλλά δεν άλλαξε κάτι!Δεν ξέρω αν κάτι έχω κάνει εγώ και άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις αλλά όπως προείπα έγινε και στην προηγούμενη συσκευή μου(που δυστυχώς εκλάπη).

Αν κάποιος μπορεί να μου ανοίξει τα μάτια και να βοηθήσει θα ήταν καλό μιας και οι ειδοποιήσεις τον σωστό χρόνο είναι σημαντικές!

Υ.Γ:Στο messenger ή στα "νορμαλ" μηνύματα οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά!

Επεξ/σία από G.makrihairis
Δημοσ.
17 ώρες πριν, G.makrihairis είπε

Γειά σας,

έχω το note 8 από Δεκέμβρη του 19 και στην αρχή όλες οι ειδοποιήσεις ερχόντουσαν κανονικά.Εδω και 2-3 μήνες περίπου(τώρα φοράει την 11.0.8) έρχονται μέιλ και δεν έχω ειδοποιήση στο app του gmail.Όταν ανοίξω την εφαρμογή τότε εμφανίζονται όλα τα νέα μέιλ μου(και τα παλιά εννοείται) και μπορώ να δω τι καινούργιο έχω.Το ίδιο συμβαίνει και με το viber!Μπορεί να μου στείλουν μήνυμα και δεν θα χτυπήσει ειδοποίηση και  το app δεν θα έχει  τον κόκκινο αριθμό αναλόγως των μηνυμάτων!!!Όταν ανοίξω την εφαρμογή τότε εμφανίζονται όλα τα μηνύματα του Viber!Το ίδιο συνέβαινε και στο προηγούμενο κινητό μου ενα leeco le 2 X520 και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του τηλεφώνου και του προβληματικού λογισμικού του.

Τώρα με το note νόμιζα ότι θα είναι όλα οκ αλλά δεν.....Σκάλισα λίγο το Gmail και το app αλλά δεν άλλαξε κάτι!Δεν ξέρω αν κάτι έχω κάνει εγώ και άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις αλλά όπως προείπα έγινε και στην προηγούμενη συσκευή μου(που δυστυχώς εκλάπη).

Αν κάποιος μπορεί να μου ανοίξει τα μάτια και να βοηθήσει θα ήταν καλό μιας και οι ειδοποιήσεις τον σωστό χρόνο είναι σημαντικές!

Υ.Γ:Στο messenger ή στα "νορμαλ" μηνύματα οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά!

Δν εχει να κανει με το κντ.. Εδω κ 2 βδομαδες τρ(ειχα κ αρκετά πιο παλια) κ εγω αν δν μπω στο viber, δεν μου έρχονται τα μνματα.. Δν ξερω κ εγω τι φταίει.. Κ ενημερωσεις εχω κανει κ ολα είναι κομπλε!! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Δν εχει να κανει με το κντ.. Εδω κ 2 βδομαδες τρ(ειχα κ αρκετά πιο παλια) κ εγω αν δν μπω στο viber, δεν μου έρχονται τα μνματα.. Δν ξερω κ εγω τι φταίει.. Κ ενημερωσεις εχω κανει κ ολα είναι κομπλε!! 

Δεν ξέρω τι φταίει και είναι λίγο θέμα!!!Απλά σε μένα συμβαίνει 2-3 μήνες σε αυτό το κινητό και πάνω από χρόνο στο προηγούμενο!!!Το ότι συμβαίνει όμως και σε σένα κάτι άλλο πρέπει ναι είναι....τώρα το τι είναι μακάρι να το βρούμε!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Μήπως έχει να κάνει με τη συχνότητα συγχρονισμού των δεδομένων με το ταχυδρομείο? Συμβαίνει και σε WI FI και με data? 

Δημοσ.

Μου συνέβαινε κι εμένα με το viber αλλά όχι για ένα χρόνο συνέχεια. 

Το έκανε για κάποιες μέρες και μετά έφτιαχνε.

Δεν έχω ιδέα τι φταίει...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Slayer1979 είπε

Παιδιά καλησπέρα. Μήπως έχει να κάνει με τη συχνότητα συγχρονισμού των δεδομένων με το ταχυδρομείο? Συμβαίνει και σε WI FI και με data? 

Ναι σε μένα και με τα δύο.

Δημοσ.

Βρήκα ένα παλιό mail μου ψάχνοντας τα πάντα,λέτε να έχει κάποια σχέση αυτό;;;

Γεια σας,

Παρόλο που δεν χρειάζεται να προβείτε σε κάποια ενέργεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι παρακάτω εφαρμογές τρίτου μέρους δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα του Λογαριασμού σας Google, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου σας στο Gmail. Αυτή η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ από τις 31 Μαρτίου 2019.

Email

Πραγματοποιούμε αυτήν την αλλαγή στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών μας να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας είναι προστατευμένα και ιδιωτικά. Αυτές οι εφαρμογές δεν έχουν συμμορφωθεί ακόμη με τις ενημερωμένες απαιτήσεις απορρήτου δεδομένων που ανακοινώθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 2018.

Μπορείτε πάντα να προβάλλετε, να διαχειριστείτε και να καταργήσετε εφαρμογές στις οποίες έχετε δώσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας, μεταβαίνοντας στον Λογαριασμό σας Google.

Σας ευχαριστούμε,
Η ομάδα των Λογαριασμών Google

Δημοσ.
Στις 3/5/2020 στις 10:06 ΜΜ, Slayer1979 είπε

Edit:Έσβησα παρά πολλά μηνύματα που έπιαναν πολύ χώρο και αυτό που είδα είναι ότι όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi τα mail εμφανίζονται στην εφαρμογή G-mail ταυτόχρονα με την ηχητική ενημέρωση!

Με αλλαγή σε data δεν έχω κάτι......

Δημοσ.
21 ώρες πριν, G.makrihairis είπε

Edit:Έσβησα παρά πολλά μηνύματα που έπιαναν πολύ χώρο και αυτό που είδα είναι ότι όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi τα mail εμφανίζονται στην εφαρμογή G-mail ταυτόχρονα με την ηχητική ενημέρωση!

Με αλλαγή σε data δεν έχω κάτι......

Κανε το εξής. 

Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές/gmail,μετά πατα μπαταρία και μετά βελτιστοποιηση χρησ.μπαταριας. 

Μετά βρες την εφαρμογή gmail και ξετικαρε την επιλογη(να γίνει γκρι από μπλε) νομίζω θα φτιάξει. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, koutsis είπε

Κανε το εξής. 

Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές/gmail,μετά πατα μπαταρία και μετά βελτιστοποιηση χρησ.μπαταριας. 

Μετά βρες την εφαρμογή gmail και ξετικαρε την επιλογη(να γίνει γκρι από μπλε) νομίζω θα φτιάξει. 

Δεν μου δίνει την δυνατότητα να ακολουθήσω ακριβώς τα βήματα που μου λες.Μήπως ξεχνάς κάτι ή  "πηδάς" βήματα γιατί έτσι όπως το λες δεν το βλέπω εγώ στο τηλέφωνο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε

Δεν μου δίνει την δυνατότητα να ακολουθήσω ακριβώς τα βήματα που μου λες.Μήπως ξεχνάς κάτι ή  "πηδάς" βήματα γιατί έτσι όπως το λες δεν το βλέπω εγώ στο τηλέφωνο μου.

Δεν σου βγάζει αυτή την οθόνη αν πας ρυθμίσεις εφαρμογές gmail?

Screenshot_20200506-205700_Settings.jpg

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε

Screenshot_2020-05-06-23-28-30-503_com.miui.securitycenter.jpg

Αν πατήσεις μπαταρία δεν σου βγάζει αυτο;

Έχεις andriid 9 ενώ εγώ έχω 10 στο s10+

Αλλά φαντάζομαι θα είναι παρόμοιες οι επιλογές 

Screenshot_20200506-213754_Settings.jpg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν πατήσεις μπαταρία δεν σου βγάζει αυτο;

Έχεις andriid 9 ενώ εγώ έχω 10 στο s10+

Αλλά φαντάζομαι θα είναι παρόμοιες οι επιλογές 

Screenshot_20200506-213754_Settings.jpg

Έχω MIUI 11.0.8

Screenshot_2020-05-07-00-04-46-179_com.miui.securitycenter.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...