sakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2000 Δοκίμασα να ξεκλειδώσω ένα Ericcson T10s με ένα από τα τόσα προγράμματα που κυκλοφορούν και το αποτέλεσμα ήταν να έχω τώρα ένα T10s χωρίς EPROM, τουλάχιστον έτσι νομίζω εφόσον δεν ανάβει ή γενικώς δεν κάνει τίποτα.<BR>Το πρόγραμμα αυτό δεν θυμάμαι πιό ήταν γιατί το έσβησα από τα νεύρα μου.<BR>Δοκίμασα με 4 άλλα προγράμματα που δουλέυουν (δοκίμασα το 18s μου) να περάσω μία EPROM από αυτές που βρήκα στο internet (σημ. η σελίδα του LEDIS βοηθάει πολύ) αλλά τζίφος.<P>Δεν έχω άλλο Τ10s για να δοκιμάσω αυτό που έχει ο LEDIS στη σελίδα του αλλά και πάλι είναι ριψοκίνδυνο, ακόμα και αν βρω.<BR>Ξέρει κανείς άλλο τρόπο?<BR>Δοκίμασα με το nefx_vova.exe να περάσω την EPROM, λέει ότι την πέρασε αλλά και πάλι δεν ανοίγει. Τα υπόλοιπα προγράμματα είτε κολανε είτε βγάζουν μήνυμα λάθους.<P>Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω στη ζωή?<BR>Θα του είμαι υποχρεωμένος,<BR>Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων,<P> Sakis <P>Υ.Γ. Πραγματικά μου έλειψε το site....<P><BR>
stamatoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2000 Mia lisi ine na to pas stin antiprosopia, alla to proglima ine ti 8a tous peis....<P>Filika,<BR>Giannis<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.