elias1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε 2 κουτιά που μου αρέσουν και θα ήθελα τα φώτα σας, ποιο να πάρω, ποιο θα έχει καλυτερο airflow. Είμαι ανάμεσα στο Be quiet pure base 500 window black και στο phanteks enthoo pro m tg. Το build που έχω τώρα είναι msi b450 tomahawk max ryzen 5 3600 με darck rock 4 16gb gskill 3200 ssd 500 και hdd 2tb gtx 970 4gb που θα την αλλάξω κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχω επίσης και 3 be quiet fan pure wings 2 120mm 3pin Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 🥰
dem Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το base 500 είναι προσανατολισμένο για silent λειτουργία κλειστό μπροστά και το phanteks είναι πιο ανοιχτό θα επιτρέπει τον αέρα να μπαίνει πιο εύκολα. Εγώ θα έπαιρνα το base 500 (ή κάποιο σαν αυτό με περισσότερο χώρο για ψυγεία) γιατί όταν ανοίγω την πόρτα μπροστά από το δικό μου και αφαιρώ τα ηχομονωτικά πάνω στο θόρυβο καταλαβαίνω διαφορά ακόμα και με τα fans 600-800rpm. Σε άλλους αυτή η διαφορά στον ήχο φαίνεται αδιάφορη προτιμούν μεγάλα ανοίγματα αέρα. Είναι και θέμα setup, πάντως εγώ δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες με ανοιχτή ή κλειστή την πόρτα, ακόμα και αν αφαιρέσω το φίλτρο μπροστά. Αν θα βάλεις air cooler για την cpu μπορεί τα μεγάλα ανοίγματα αέρα να βοηθήσουν περισσότερο. Αλλά πρακτικά σε όλα τα mid case αν έχεις 2 fans μπροστά και ένα πίσω είσαι καλυμμένος. Είναι μια χαρά και τα 2 σημείωσε ότι στο phantkes μπορείς να βάλεις και 280/360 ψυγείο πάνω (στο base μέχρι 240 πάνω και 280/360 μόνο μπροστά οπότε χάνεις θέσεις για fans μπροστά ) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από dem
hondakkias31 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) phanteks enthoo pro m το ειχα αξιολογο κουτι με καλο airflow σε περιοριζει σε τριπλη υδροψυξη για μπροστα βεβαια τριπλη πανω λιγα ειναι στην αγορα αλλα εχουν βγει πολλα καινουργια(αναλογα το budget σου ισως να ψαξεις λιγο καλυτερα) για το αλλο δεν εχω αποψη δεν το ειχα ριξε μια ματια και σε αυτο στο utube εχει καλα σχολια https://www.skroutz.gr/s/20146005/Kolink-Observatory-White.html Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από hondakkias31
elias1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 7:46 ΠΜ, dem είπε Το base 500 είναι προσανατολισμένο για silent λειτουργία κλειστό μπροστά και το phanteks είναι πιο ανοιχτό θα επιτρέπει τον αέρα να μπαίνει πιο εύκολα. Εγώ θα έπαιρνα το base 500 (ή κάποιο σαν αυτό με περισσότερο χώρο για ψυγεία) γιατί όταν ανοίγω την πόρτα μπροστά από το δικό μου και αφαιρώ τα ηχομονωτικά πάνω στο θόρυβο καταλαβαίνω διαφορά ακόμα και με τα fans 600-800rpm. Σε άλλους αυτή η διαφορά στον ήχο φαίνεται αδιάφορη προτιμούν μεγάλα ανοίγματα αέρα. Είναι και θέμα setup, πάντως εγώ δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες με ανοιχτή ή κλειστή την πόρτα, ακόμα και αν αφαιρέσω το φίλτρο μπροστά. Αν θα βάλεις air cooler για την cpu μπορεί τα μεγάλα ανοίγματα αέρα να βοηθήσουν περισσότερο. Αλλά πρακτικά σε όλα τα mid case αν έχεις 2 fans μπροστά και ένα πίσω είσαι καλυμμένος. Είναι μια χαρά και τα 2 σημείωσε ότι στο phantkes μπορείς να βάλεις και 280/360 ψυγείο πάνω (στο base μέχρι 240 πάνω και 280/360 μόνο μπροστά οπότε χάνεις θέσεις για fans μπροστά ) Επέκταση Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Ψυγείο προς το παρόν δεν βάζω. κάνει δουλειά η darck rock 4 που εβαλα. Για το coolermaster h500p (οχι το mesh white) καμία άποψη? Το βρήκα εδώ μεταχειρισμένο και το σκέφτηκα και αν του άλλαζα μόνο το front panel σε mesh Στις 3/5/2020 στις 11:59 ΠΜ, hondakkias31 είπε phanteks enthoo pro m το ειχα αξιολογο κουτι με καλο airflow σε περιοριζει σε τριπλη υδροψυξη για μπροστα βεβαια τριπλη πανω λιγα ειναι στην αγορα αλλα εχουν βγει πολλα καινουργια(αναλογα το budget σου ισως να ψαξεις λιγο καλυτερα) για το αλλο δεν εχω αποψη δεν το ειχα ριξε μια ματια και σε αυτο στο utube εχει καλα σχολια https://www.skroutz.gr/s/20146005/Kolink-Observatory-White.html Επέκταση Το είχα δει και αυτό αλλά δε μου άρεσε προσωπικά πολύ. Για το coolermaster h500p (οχι το mesh) γνώμη? Το βρήκα μεταχειρισμένο και το σκέφτηκα, αν το έπαιρνα και έβαζα μόνο mesh front panel
hondakkias31 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) h500p κουταρες και εμενα μαρεσουν αλλα το η500 rgb ειχε 200 και αν το βρηκες καλη τιμη χτυπα το https://www.skroutz.gr/s/15309715/Phanteks-Eclipse-P350X-White.html exei πολλα σε αυτα τα λεφτα πρεπει να δεις τι σου αρεσει κ εσενα εμφανισιακα εκτος των ολων των αλλων θετικων και αρνητικων που εχει καθε κουτι εγω εχω το Puritas γενικα τα κουτια με ολο τζαμι ειναι πιο ομορφα αλλα ζεστενονται κ περισσοτερο Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από hondakkias31
elias1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 12:42 ΜΜ, hondakkias31 είπε h500p κουταρες και εμενα μαρεσουν αλλα το η500 rgb ειχε 200 και αν το βρηκες καλη τιμη χτυπα το https://www.skroutz.gr/s/15309715/Phanteks-Eclipse-P350X-White.html exei πολλα σε αυτα τα λεφτα πρεπει να δεις τι σου αρεσει κ εσενα εμφανισιακα εκτος των ολων των αλλων θετικων και αρνητικων που εχει καθε κουτι εγω εχω το Puritas γενικα τα κουτια με ολο τζαμι ειναι πιο ομορφα αλλα ζεστενονται κ περισσοτερο Επέκταση Λογικά στο h500p θα πάω. Το βρήκα σε καλή τιμή μετά που έκανα το θέμα. Κι αυτό το eclpise μου άρεσε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 🥰
hondakkias31 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 1:31 ΜΜ, elias1994 είπε Λογικά στο h500p θα πάω. Το βρήκα σε καλή τιμή μετά που έκανα το θέμα. Κι αυτό το eclpise μου άρεσε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 🥰 οτι και να παρεις καλοριζικο και να το χαρεις καλη συνεχεια!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα