Slayer1979 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 ΚαλησπέραΚαλησπέρα σε όλους. Πήρα το p40 pro αντικαθιστώντας το P30 pro. Παιδευτηκα 2 /3 μερούλες με διάφορες μεθόδους με ή χωρίς φλασακι και τελικά τα κατάφερα προς το παρόν. Δούλεψαν όλα άψογα. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι, όταν αλλάζω από δίκτυο σε WiFi έρχεται μια ειδοποίηση σε όλους. Πήρα το p40 pro αντικαθιστώντας το P30 pro. Παιδευτηκα 2 /3 μερούλες με διάφορες μεθόδους με ή χωρίς φλασακι και τελικά τα κατάφερα προς το παρόν. Δούλεψαν όλα άψογα. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι, όταν αλλάζω από δίκτυο σε WiFi έρχεται μια ειδοποίηση για αδυναμία σύνδεσης στην Google. Προσωπικά δεν εντόπισα σαν κοινός χρήστης βήματα ουσιωδους εξέλιξης ανάμεσα στις 2 ναυαρχίδες. Το 5g στην Ελλαδα(ευτυχώς?) είναι άχρηστο και τα 90hz εγώ προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω.. για αδυναμία σύνδεσης στην Google. Προσωπικά δεν εντόπισα σαν κοινός χρήστης βήματα ουσιωδους εξέλιξης ανάμεσα στις 2 ναυαρχίδες. Το 5g στην Ελλαδα(ευτυχώς?) είναι άχρηστο και τα 90hz εγώ προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω... Είμαι προσκολλημενος στη Huawei, από P8 σε P9 είχα δει διαφορά. Από P9 σε p10 είδα τεράστια διαφορά. Από p10σε P20 pro είδα αρκετή. Είμαι προσκολλημενος στη Huawei, από P8 σε P9 είχα δει διαφορά. Από P9 σε p10 είδα τεράστια διαφορά. Από p10σε P20 pro είδα αρκετή ταχύτητα. Από P20 pro σε P30 pro είδα απίστευτη βελτίωση ΠΑΝΤΟΎ! Από P30 pro σε p40 pro είδα κακό μάρκετινγκ και μια Huawei ταχύτητα. Από P20 pro σε P30 pro είδα απίστευτη βελτίωση ΠΑΝΤΟΎ! Από P30 pro σε p40 pro είδα κακό μάρκετινγκ και μια Huawei με την πλάτη στον τοίχο. με την πλάτη στον τοίχο. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Η πολυ απλα σταματας να αγοραζεις με κλειστα ματια και κανεις ερευνα αγορας,ειδικα οταν αλλαζεις ναυαρχιδες καθε χρονο. Εντομεταξυ ουτε αυτο που λες περι marketing ισχυει. Το κινητο το πλασαρε η εταιρεια κυριως σαν καμερο τηλεφωνο,οτι δηλαδη ισχυε και με το προηγουμενο P30pro και με το προηγουμενο P20pro/mate20pro. Αν ειχες κανει εστω και λιγ ερευνα αγορας,θα σε προβληματιζε πχ που ουτε η μπαταρια μεγαλωσε,που η συσκευη εξακολουθει να μην εχει στερεο ηχεια,που ακομα και στα παραπανω hz η συσκευη ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο(120-144hz). Ακομα και η οθονη με τις τρυπες/καμερες ειναι πιο ασχημη σε σχεση με πριν. Και για το 5G γνωστα πραγματα. Στον περισσοτερο κοσμο παγκοσμιως δεν υποστηριζεται ακομα. Αλλη φορα καλυτερη ερευνα αγορας και το παθημα να γινει μαθημα,ειδικα οταν αγοραζουμε καθε χρονο νεα ναυαρχιδα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Fulgore 2
Slayer1979 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Η πολυ απλα σταματας να αγοραζεις με κλειστα ματια και κανεις ερευνα αγορας,ειδικα οταν αλλαζεις ναυαρχιδες καθε χρονο. Εντομεταξυ ουτε αυτο που λες περι marketing ισχυει. Το κινητο το πλασαρε η εταιρεια κυριως σαν καμερο τηλεφωνο,οτι δηλαδη ισχυε και με το προηγουμενο P30pro και με το προηγουμενο P20pro/mate20pro. Αν ειχες κανει εστω και λιγ ερευνα αγορας,θα σε προβληματιζε πχ που ουτε η μπαταρια μεγαλωσε,που η συσκευη εξακολουθει να μην εχει στερεο ηχεια,που ακομα και στα παραπανω hz η συσκευη ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο(120-144hz). Ακομα και η οθονη με τις τρυπες/καμερες ειναι πιο ασχημη σε σχεση με πριν. Και για το 5G γνωστα πραγματα. Στον περισσοτερο κοσμο παγκοσμιως δεν υποστηριζεται ακομα. Αλλη φορα καλυτερη ερευνα αγορας και το παθημα να γινει μαθημα,ειδικα οταν αγοραζουμε καθε χρονο νεα ναυαρχιδα. Έκανα έρευνα αγοράς και ήξερα τι με περιμένει. Είπα να μοιραστώ τις σκέψεις μου. Άλλωστε προτιμώ να έχω ιδία άποψη για τη Huawei.Το marketing όπως έχει την υποχρέωση να κάνει, το πλάσαρε ως βελτιωμένο παντού. Εγώ ως χρήστης έχω την άποψη μου.Με κλειστά μάτια λοιπόν δεν αγόρασα. Αν κάποιοι ενοχλείστε βρε παιδιά με την άποψη μου, κακώς ασχολείστε. Καλή συνέχεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Γνωμη μου ειναι πως οποια ναυαρχιδα και να είχες απο περισυ δεν αξιζει να πας στη φετινή γιατι πολυ απλα οι διαφορες πλεον ειναι μονο στα χαρτια. Εχει τουλάχιστον 2 χρονια που εχει φτασει ταβανι η κατάσταση με τα specs. Κανεις τη δουλεια σου υπερανετα με διετιας κινητό μεσαίας κατηγορίας.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Slayer1979 είπε Το marketing όπως έχει την υποχρέωση να κάνει, το πλάσαρε ως βελτιωμένο παντού. Συνεχιζεις να γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν. Το κινητο δεν πλασαριστηκε σαν βελτιωμενο παντου. Ξανακατσε να δεις το video παρουσιασης του κινητου. Τα 3/4 του video ειναι αφιερωμενα στην καμερα και τις φωτογραφιες Επισης αν οντως ειχες κανει πραγματικα ερευνα αγορας και ηξερες τι να περιμενεις,δεν θα ανοιγες αυτο το post για να κανεις παραπονα για την συσκευη. Βασικα δεν θα την αγοραζες καν την συσκευη. Τελος οταν λες στους υπολοιπους οτι αλλαζεις καθε χρονο συσκευες και εισαι(οπως παραδεχεσαι)Huawei fanboy,μην περιμενεις οι υπολοιποι να σου πουν μπραβο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Fulgore 2
Slayer1979 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Συνεχιζεις να γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν. Το κινητο δεν πλασαριστηκε σαν βελτιωμενο παντου. Επισης αν οντως ειχες κανει πραγματικα ερευνα αγορας και ηξερες τι να περιμενεις,δεν θα ανοιγες αυτο το post για να κανεις παραπονα για την συσκευη. Τελος οταν λες στους υπολοιπους οτι αλλαζεις καθε χρονο συσκευες και εισαι(οπως παραδεχεσαι)Huawei fanboy,μην περιμενεις οι υπολοιποι να σου πουν μπραβο. Αν ήθελα μπράβο θα το έκανα σε κάποιον τομέα με ουσία, όχι στα τηλέφωνα....επισης αν ήθελα μπράβο δε θα αναφερόμουν σε αρνητικά... Επίσης βρε παιδιά τα ποστ για να πούμε την άποψη δεν υπάρχουν? Και ας διαφωνούμε, έτσι άλλωστε καταλαβαίνουμε τα πράγματα καλύτερα. Το τηλέφωνο ίσως με εξαίρεση την μπαταρία παρουσιάστηκε βελτιωμένο παντού. Και είναι (το notch ας μην το σχολιάσουμε, μιας και συμφωνούμε), επεσήμανα ομως πως οι διαφορές ήταν λίγες και στο απλό χρήστη δεν είναι εμφανείς. Καλό βράδυ.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Slayer1979 είπε . Το τηλέφωνο ίσως με εξαίρεση την μπαταρία παρουσιάστηκε βελτιωμένο παντού. Τα post ειναι για να πουμε την αποψη μας.Για να λεμε ανακριβειες και ψεματα δεν ειναι. Σου εβαλα απο πανω το link της παρουσιασης του κινητου. Που εσυ ειδες την βελτιωση σε ολους τους τομεις? Πουθενα γιατι ειπαμε οτι το κινητο πλασαριστηκε αποκλειστικα σαν καμερο τηλεφωνο. Ουτε ειδα να πλασαρουν τα 90hz οθονης,ουτε τα στερεο ηχεια που δεν εχει,ουτε την πιο γρηγορη ασυρματη φορτιση,ουτε μεγαλυτερη μπαταρια ή μνημη ram πχ ουτε τιποτα. Γιαυτο και εγραψα οτι αν οντως ειχες κανει ερευνα αγορας(με την κυριολεκτικη εννοια) και ηξερες τι να περιμενεις,δεν θα εγραφες αυτα που εγραψες στο πρωτο post και για την ακριβεια δεν θα ειχες κανει καν αγορα. Τοσο απλα.
Slayer1979 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Τα post ειναι για να πουμε την αποψη μας.Για να λεμε ανακριβειες και ψεματα δεν ειναι. Σου εβαλα απο πανω το link της παρουσιασης του κινητου. Που εσυ ειδες την βελτιωση σε ολους τους τομεις? Πουθενα γιατι ειπαμε οτι το κινητο πλασαριστηκε αποκλειστικα σαν καμερο τηλεφωνο. Ουτε ειδα να πλασαρουν τα 90hz οθονης,ουτε τα στερεο ηχεια που δεν εχει,ουτε την πιο γρηγορη ασυρματη φορτιση,ουτε μεγαλυτερη μπαταρια ή μνημη ram πχ ουτε τιποτα. Γιαυτο και εγραψα οτι αν οντως ειχες κανει ερευνα αγορας(με την κυριολεκτικη εννοια) και ηξερες τι να περιμενεις,δεν θα εγραφες αυτα που εγραψες στο πρωτο post και για την ακριβεια δεν θα ειχες κανει καν αγορα. Τοσο απλα. Το βίντεο είναι διαφήμιση της κάμερας όντως. Δεν ξέρω τι ανακρίβειες θεωρείς ότι είπα. Βασικά δεν κατάλαβα γιατί διαφωνείς μαζί μου ενώ λέμε το ίδιο πράγμα, πως το p40 pro δεν είναι βήμα προόδου για τη Huawei. Βασικά δε θα ξανακανω post γιατί αντί για διάλογο εισπράττω συγπλεγματικη συμπεριφορά και "επιστημοσυνη".... Ανέφερα άποψη χρήστη της Huawei
koutsis Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Καταρχήν γιατί έδωσες τόσα λεφτά να πάρεις κινητό χωρίς Google services? 1
Slayer1979 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Ήταν epicus φιλοδοξία, doomicus η προσπάθεια αλλά metallicus το αποτέλεσμα... Το πήρα με 4.000 δόσεις κωτσοβολο... Ήταν πρόκληση να το σεταρω. Είναι με Google κανονικά. Θα το κρατήσω 3 χρονάκια και μετά βλέπουμε... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 εγω σε καταλαβαινω φιλε μου ...καπου ηθελες να βγεις να τα πεις... ... εγω μαζι σου...
koutsis Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Slayer1979 είπε Ήταν epicus φιλοδοξία, doomicus η προσπάθεια αλλά metallicus το αποτέλεσμα... Το πήρα με 4.000 δόσεις κωτσοβολο... Ήταν πρόκληση να το σεταρω. Είναι με Google κανονικά. Θα το κρατήσω 3 χρονάκια και μετά βλέπουμε... Ο πρώτος που καταλαβαίνει το avatar μου! Χα χα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα