Napier Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα, ζητανε απο τη δουλεια μου αντιγραφο ποινικου μητρωου. προσπαθω εδω και μερες να μπω να το παρω online και μου βγαζει οτι ειναι πεσμενο το συστημα. ειπα οκ τη πρωτη μερα αλλα εχει περασει μια βδομαδα και ειναι πεσμενο το συστημα. τι να κανω για να το βγαλω γρηγορα? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Napier
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, Napier είπε καλησπερα, ζητανε απο τη δουλεια μου αντιγραφο ποινικου μητρωου. προσπαθω εδω και μερες να μπω να το παρω online και μου βγαζει οτι ειναι πεσμενο το συστημα. ειπα οκ τη πρωτη μερα αλλα εχει περασει μια βδομαδα και ειναι πεσμενο το συστημα. τι να κανω για να το βγαλω γρηγορα? Νομίζω, τα δικαστήρια έχουν ανοίξει για αυτές τις δουλειές.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Εγω οταν χρειαστηκα δεν το πηρα online το πηρα απο τα δικαστήρια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Και οχι την ιδια μερα.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Και απο ΚΕΠ το παίρνεις ,πάει δικός τους υπάλληλος στο δικαστήριο.Αλλά με το lockdown κλπ δεν ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Απο ΚΕΠ ίσως παίρνεις αντίγραφο. Εμενα και στις δυο δουλειες ηθελαν το πρωτότυπο. Ρώτα στην δουλειά σου αν τους κανει και απο τα ΚΕΠ. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Talepwros
gamanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Χρειάστηκα πριν μια εβδομάδα και πήρα από τα ΚΕΠ. Αρχικά το οικείο ΚΕΠ με παρέπεμψε online στο gov και στο ermis. Δεν μπορούσα όμως να πάρω, καθότι έπρεπε να πάω σε εισαγελία ή κάτι τέτοιο ώστε να πιστοποιηθώ σαν αιτών. Γράφτηκα στο http://www.ncris.gov.gr όπου έφτανα τη διαδικασία μέχρι ένα σημείο αλλά κι εκεί κολλούσα. Τελικά πήρα σε πιο μακρινό ΚΕΠ, έκανα αίτηση με ραντεβού και παρέλαβα μετά από τρεις μέρες, όσο είναι και το ελάχιστο διάστημα. Αν ξέρουν και από υπολογιστές, μπορούν να στο στείλουν και με μέιλ λόγω κορωνοϊού. Άρα ΚΕΠ ή δικαστήρια. Για πρωτότυπο σε σχέση με αντίγραφο δεν έχω ακούσει ποτέ πρόβλημα, κάθε φορά αντίγραφα πάω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από gamanos 2
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Αντίγραφο σου δίνουν ,το πρωτότυπο είναι στα δικαστήρια.
swstost Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Κι εγώ 2 φορές που το χρειάστηκα τα 2 τελευταία χρόνια για τη δουλειά, αίτηση σε ΚΕΠ και το πήρα μετά από μία εβδομάδα περίπου.
Ribopaido Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Καλησπερα σε όλους! Επανέρχομαι υστερα απο μερες στο ερώτημα. Εκανα την αίτηση για αντιγραφο ποινικου μητρώου μεσω gov απο τη παρασκευή. Εχει κανει κανεις τελευταία και σε πόσες μέρες το έλαβε? Το χρειάζομαι εντός 10 ημερών για πρόσληψη μου ειπανε.
pintourikio Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Καλησπερα σε όλους! Επανέρχομαι υστερα απο μερες στο ερώτημα. Εκανα την αίτηση για αντιγραφο ποινικου μητρώου μεσω gov απο τη παρασκευή. Εχει κανει κανεις τελευταία και σε πόσες μέρες το έλαβε? Το χρειάζομαι εντός 10 ημερών για πρόσληψη μου ειπανε. Δευτέρα/Τρίτη θα το έχεις.
takoulou Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Καλησπερα σε όλους! Επανέρχομαι υστερα απο μερες στο ερώτημα. Εκανα την αίτηση για αντιγραφο ποινικου μητρώου μεσω gov απο τη παρασκευή. Εχει κανει κανεις τελευταία και σε πόσες μέρες το έλαβε? Το χρειάζομαι εντός 10 ημερών για πρόσληψη μου ειπανε. Καλησπερα... Πιθανον να σου ερθει... Αλλα ριξε και ενα τηλεφωνο να δεις τι γινεται;
hawkpilot Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 11 minutes ago, Ribopaido said: Καλησπερα σε όλους! Επανέρχομαι υστερα απο μερες στο ερώτημα. Εκανα την αίτηση για αντιγραφο ποινικου μητρώου μεσω gov απο τη παρασκευή. Εχει κανει κανεις τελευταία και σε πόσες μέρες το έλαβε? Το χρειάζομαι εντός 10 ημερών για πρόσληψη μου ειπανε. Φυσιολογικά θα το λάβεις σε 2-3 εργάσιμες αλλά μπορεί να καθυστερήσει παραπάνω λόγω Μ. Εβδομάδας. 2
Ribopaido Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Παιδια σας ευχαριστώ πολυ! Θα περιμένω εως τριτη αλλιως τετάρτη θα κανω μια κλήση!
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 14 ώρες πριν, Ribopaido είπε Παιδια σας ευχαριστώ πολυ! Θα περιμένω εως τριτη αλλιως τετάρτη θα κανω μια κλήση! Απο δικό μου Απάντηση από Εθνικό Ποινικό Μητρώο Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 9:22 ΠΜ Αίτηση χορήγησης αντιγράφου Ποινικού Μητρώου Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 2:16 ΜΜ Εχει τύχει όμως να το πάρω και σε λιγότερο απο μια ώρα Απάντηση από Εθνικό Ποινικό Μητρώο Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 9:24 ΠΜ Αίτηση χορήγησης αντιγράφου Ποινικού Μητρώου Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 8:32 ΠΜ
Ribopaido Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 1 hour ago, Ukforthemoment said: Απο δικό μου Απάντηση από Εθνικό Ποινικό Μητρώο Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 9:22 ΠΜ Αίτηση χορήγησης αντιγράφου Ποινικού Μητρώου Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 2:16 ΜΜ Εχει τύχει όμως να το πάρω και σε λιγότερο απο μια ώρα Απάντηση από Εθνικό Ποινικό Μητρώο Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 9:24 ΠΜ Αίτηση χορήγησης αντιγράφου Ποινικού Μητρώου Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 8:32 ΠΜ Σε ευχαριστώ! ειδα τωρα οτι την εκανα σαββατο τελικα, κοιταξα τωρα τη θυριδα δεν εχει τίποτα Θα ελεγξω και αυριο που θα εχω φτιαξει και τα χαρτια και παω να τα στειλω ολα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα