tasos-e Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια με αυτό το ρούυερ,NetFasteR WLAN,δεν μπορώ να δω την μπάρα αριστερά που βλέπουμε για τις ρυθμίσεις. Βλέπω μόνο αυτό. Carrier Hellas Online Model NetFasteR WLAN Serial Number A1000200000000100000D0154A19679E Batch Number 07daT0204b6 Hardware Version V1.1.04 Software Version V1.0.00_HOL2 Boot Loader Version V1.0.03 Ξέρω είναι παλιό αλλά μπορεί να γίνει κάτι να το φτιάξουμε? Δεν είμαι και πολύ καλός με αυτά οπότε αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος λίγο αναλυτικά. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Σχεδόν αδύνατον να brickαρουν αυτά.... δοκίμασε και με κάποιον άλλο browser, φυσικά με ενεργοποιημένη την javascript σε αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο tasos-e Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, htaccess είπε Σχεδόν αδύνατον να brickαρουν αυτά.... δοκίμασε και με κάποιον άλλο browser, φυσικά με ενεργοποιημένη την javascript σε αυτόν. Με έσωσες φίλε μου να είσαι καλά, άλλο browser και όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ !!!!! Είχα κολλήσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Firmware για το ρουτερ αυτο ZXV10H108L ξερει καποιος αν υπαρχει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 13/05/2020 at 15:28, tasos-e said: Firmware για το ρουτερ αυτο ZXV10H108L ξερει καποιος αν υπαρχει καποιος? δυσκολο να βρεις και να βρεις δεν αξιζει ως ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από tasos-e,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα