Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα αρχείο excel θέλω να το βάλω στο server της εταιρείας και να δώσω αντιγραφα

σε όλους να το συμπληρώσουν και μετά όλα αυτά να ενημερώσουν τα αρχείο του server.

Πως μπορώ να το κάνω?

Επεξ/σία από atvelos
Δημοσ.

θες δηλαδή να εχεις ενα κεντρικό αρχείο (πχ server.xlsx) και σε 3 υπαλληλους να δώσεις απο 1 αρχείο (υπαλ1.xlsx - υπαλ2.xlsx - υπαλ3.xlsx), να κανει ο κάθε ενας αλλαγή στο δικό του και εσύ να βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών στο κεντρικό? Δηλαδή, στο αρχείο 1 να μπαίνει στο D25 ο αριθμός 100 και εσύ στο δικό σου να τον βλέπεις σε καποιο κελί που έχεις ορίσει?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mpentenis είπε

θες δηλαδή να εχεις ενα κεντρικό αρχείο (πχ server.xlsx) και σε 3 υπαλληλους να δώσεις απο 1 αρχείο (υπαλ1.xlsx - υπαλ2.xlsx - υπαλ3.xlsx), να κανει ο κάθε ενας αλλαγή στο δικό του και εσύ να βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών στο κεντρικό? Δηλαδή, στο αρχείο 1 να μπαίνει στο D25 ο αριθμός 100 και εσύ στο δικό σου να τον βλέπεις σε καποιο κελί που έχεις ορίσει?

Είναι ακριβώς το ίδιο αρχείο και ναι θέλω το d25 να ενημερώνει το δικό μου d25.

Δημοσ.

παιζει 2 χρήστες να ενημερώνουν το ίδιο D25? εκει θα γίνει χαμός, εκτός αν εχεις δώσει στον κάθε ενα συγκεκριμένα πεδία που θα αλλάζει. Whatever, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο παλιότερα, δεν ξέρω αν υπάρχει κατι πιο εύκολο βεβαια αλλά σε εμένα έπαιζε

1) Φτιάξε το αρχείο του server

2) Κάνε αντίγραφο για τον κάθε χρήστη και βάλε το στον φάκελό του (αν ειναι κοινόχρηστοι ή οπουδήποτε στο δίκτυο τελος παντων...)

3) στο αρχείο του server και απο τον server, πατάς στο πεδίο που θες να ενημερώνεται, πατάς = και επιλέγεις απο το 2ο αρχείο (απομακρυσμένο), το πεδίο που θες και πατάς enter

το περιεχόμενο του πεδίου θα είναι κάπως έτσι

='\\office\Shares\[ypallilos1.xlsx]Φύλλο1'!$A$1

δεν χρειάζεται να κάνει save ο απομακρυσμένος για να ενημερωθούν τα αποτελέσματά σου, με την αλλαγή ερχονται τα νέα δεδομένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...