towardsData Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 με ενδιαφερει να παρακολουθησω μαθηματα data science απο εκει. εχω μια pre paid καρτα αλλα δυστηχως δεχονται μοναχα debit ή credit καρτα και αυτο με φοβιζει. εχει κανεις εμπειρια από τη coursera για να με διαφωτισει;; φοβαμαι μην εχω παρατραγουδα με τον τραπεζικο μου λογαριασμο..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Κοιτα τις εικονικες καρτες Alpha bank και λοιπων. Σε συμβουλευω να αποκτησεις ενα λογαριασμό revolut ή κατι αντίστοιχο. Το coursera μπορει να ειναι αξιοπιστο μπορει και οχι. Για να μη ρωτάς λοιπον καθε φορα που θες να πληρώσεις κατι στο ιντερνετ κανε κατι απο τα παραπάνω.
alan2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω εμπειρία αλλα μια ιδεα είναι: Αν έχεις ενα δευτερο τραπεζικό λογαριασμό , βάλε μεσα στο λογαριασμό μόνο το ποσό που θελεις να πληρώσεις, βγάλε χρεωστική για αυτον αν δεν έχεις ήδη και δεν θα φοβάσαι. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από alan2
towardsData Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, Talepwros είπε Κοιτα τις εικονικες καρτες Alpha bank και λοιπων. Σε συμβουλευω να αποκτησεις ενα λογαριασμό revolut ή κατι αντίστοιχο. Το coursera μπορει να ειναι αξιοπιστο μπορει και οχι. Για να μη ρωτάς λοιπον καθε φορα που θες να πληρώσεις κατι στο ιντερνετ κανε κατι απο τα παραπάνω. δεν δεχεται προπληρωμενες καρτες η Coursera..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, towardsData είπε δεν δεχεται προπληρωμενες καρτες η Coursera.. Φτιαξε Revolut. Χωρις τελιτσες.
Skywalker333 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 μια χαρα ασφαλές είναι, έχω κάνει διάφορα μαθήματα από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα