towardsData Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 θελω να παρακολουθησω μαθηματα data science απο τη coursera. τα προγραμματα που θα χρησιμοποιησω ειναι τα εξης python, R και SQL. Εχω ενα dell inspiron 15r με επεξεργαστη i5 3337u ΔΙΠΥΡΗΝΟ στα 1,8 ghz, 8 gb RAM και SSD. Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει; κανει για μαθηματα machine learning; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 κάνει, καλό ξεκίνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) machine learning με διπυρηνο στα 1.8GHz και 8gb ram, δεν θα ελεγα οτι κανει.Βεβαια δεν ειμαι και ειδικος... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nazar Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μια χαρά Εχω παίξει και με i3 8ετίας και 6gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα