mpazoykas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 καλησπέρα παιδιά.σημερα παρατήρησα όταν έβαλα μπροστά έβγαινε μαύρος καπνός από την εξάτμιση ήταν έντονος,μάλιστα όταν σταμάτησα σε φανάρι και άναψε πράσινο όταν το πάτησα λίγο παραπάνω να φύγω εβγαλε παρα πολύ καπνό ο πίσω πρέπει να με δαιολοστειλε..πριν το πάω σε συνεργείο θα ήθελα την γνώμη.ευχαριστω.
mpazoykas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 236.000 χλμ παιζει ρολο ποσα χλμ εχω? πρωτη φορα μου το κανει αυτο..φοβαμια μηπως ειναι μηχανη..κοιταξα και απο λαδια και οκ
thanasisxask Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Σέρβις ποτέ έκανες; μπορεί να είναι και το φίλτρο πετρελαίου. 1
mpazoykas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 το αυτοκινητο το εχω 3 χρονια τα σερβις τα κανω πριν την ωρα τους παντα 1000 χλμ πριν και, παντα αλλαζω και το φιλτρο πετρελαιου,και αμου λεει αυτος οτι δεν χρειαζεται εγω το αλλαζω σε τετοιο θεμα το προσεχω πολυ το αυτοκινητο.καποιος μου ειπε οτι μπορει να φταιει η εξατμιση ισχυει?
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Φίλτρο αέρα πότε άλλαξες;Πετρέλαιο βάζεις απο το ίδιο συνεχεια;
mp123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Φίλτρο αέρα ποτέ άλλαξες. Δες το μόνο σου απλό είναι αν είναι καθαρό. Η εξάτμιση μπορεί να είναι δεν ξέρω στα παλιά αυτοκίνητα αν έχουν φίλτρο dpf Μακαρι να είναι κάτι απλό και όχι αντλία υψηλής πετρελαίου η να σου έχει κάψει καμμία βαλβίδα η να έχουν βρωμίσει οι βαλβίδες .
mpazoykas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 το φιλτρο αερα το αλλαζω και αυτο συνεχεια,πετρελαιο βαζω παντα μονο v power. 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Φίλτρο αέρα ποτέ άλλαξες. Δες το μόνο σου απλό είναι αν είναι καθαρό. Η εξάτμιση μπορεί να είναι δεν ξέρω στα παλιά αυτοκίνητα αν έχουν φίλτρο dpf Μακαρι να είναι κάτι απλό και όχι αντλία υψηλής πετρελαίου η να σου έχει κάψει καμμία βαλβίδα η να έχουν βρωμίσει οι βαλβίδες . ολα που περιγραφεις τι κοστος εχουν?επεισης πως βγαινει το φιλτρο αερα.δεν ξερω καθολου. 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φίλτρο αέρα πότε άλλαξες;Πετρέλαιο βάζεις απο το ίδιο συνεχεια; το φιλτρο αερα το αλλαζω και αυτο συνεχεια,πετρελαιο βαζω παντα μονο v power.
mp123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δες στο you tube πως το βγάζεις.δεν μπορούμε από εδώ να σου εξηγήσουμε.. Στην εισαγωγή αέρα προς την μηχανή είναι.Συνήθως ένα κουτί και είναι μεσα
tutuyo Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Έχει dpf το αμάξι; Συνήθως όταν έχει αφαιρεθεί το φίλτρο βγαίνουν τέτοια ντουμάνια
mpazoykas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, tutuyo είπε Έχει dpf το αμάξι; Συνήθως όταν έχει αφαιρεθεί το φίλτρο βγαίνουν τέτοια ντουμάνια δεν ξερω φιλε αν εχει.λογικα θα μου πει ο μηχανικος να δω τι θα μου πει
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, mpazoykas είπε δεν ξερω φιλε αν εχει.λογικα θα μου πει ο μηχανικος να δω τι θα μου πει Δεν πρέπει να έχει dpf το δικό σου μόνο EURO5 (2010) και μετά έχουν.
Anastazio Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 24 minutes ago, Dark_Nightfall said: Δεν πρέπει να έχει dpf το δικό σου μόνο EURO5 (2010) και μετά έχουν. Corsa d cdti του 7 εχει παντως...
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, Anastazio είπε Corsa d cdti του 7 εχει παντως... Προφανώς είχαν και μερικά πριν το 2010 ,επίσημα πάντως καθιερώθηκε σύμφωνα με την οδηγία Euro 5 της Ε.Ε. για όλα τα diesel παραγωγής 2009 και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα