lucporo Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καλησπέρα τις τελευταίες μέρες βρίσκω αυτά τα μυγάκια θα τα πω γιατί δεν ξέρω τι σκατά είναι.. Έχω σαλόνι κουζίνα ενιαίο χώρο με μια μπαλκονόπορτα,τα συγκεκριμένα τα βρίσκω πάντα και μόνο στην κουρτίνα της μπαλκονόπορτας κάθονται εκεί σαν βλαμμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν ξέρω από που μπαίνουν. Ας πούμε αν καθαρίσω σήμερα τα πάντα (στο μπαλκόνι δεν βγαίνω και δεν πολύ ανοίγω την μπαλκονοπορτα) αύριο πρωί πρωί τσουπ θα τα βρω πάλι στην κουρτίνα θα σκοτώσω καμιά 4-5 μετά από κάποια ώρα θα βρω και άλλο.. Ξέρει κάνεις τι μπορεί να είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω? Η φωτό είναι με 6 φορές μεγέθυνση γιατί αλλιώς δεν φαίνεται τίποτα είναι πολύ μικρα.. Ευχαριστώ 1
1comment Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Σαν μέλισσα είναι, τρομακτικό. Σίτα άμεσα ή μην ξανανοίξεις καθόλου.
lucporo Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Εμφανίζονται και όταν δεν έχω ανοίξει καθόλου είναι πάρα πολύ μικρά
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Απο τον καδο σκουπιδιών της κουζινας σου ειναι, βγαλτον εξω και θα εξαφανιστούν
rus Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, 1comment είπε Σαν μέλισσα είναι, τρομακτικό. Σίτα άμεσα ή μην ξανανοίξεις καθόλου. Πιο τρομακτικο θα ειναι αν καταληξει στο ποτηρι με το καφε σου.
htaccess Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, rus είπε Πιο τρομακτικο θα ειναι αν καταληξει στο ποτηρι με το καφε σου. Και το "κακό"..... είναι καλοί δύτες, τους αρέσει πολύ να εξερευνούν τον πάτο του ποτηριού, όταν το δεις.... είναι πλέον αργά .
VonLoutsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 12 minutes ago, htaccess said: Και το "κακό"..... είναι καλοί δύτες, τους αρέσει πολύ να εξερευνούν τον πάτο του ποτηριού, όταν το δεις.... είναι πλέον αργά . Ανεβαίνει και η αξία του ποτού. Γίνεται πρωτεινούχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα