Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Τι μου θυμησες @cumulus...Πριν περιπου τοσα χρονια ανεβενα την Λ.Δεκελειας και ενα μηχανακι απο απεναντι ηρθε και επσε πανω μου επειδη του εφυγε .Μικροζημιες υλικες.Καλεσα το 100 ηρθε το ανακρτιτικο κλπ και τον πηγαν με ΕΚΑΒ σε νοσοκομειο . Δεν ειχε ασφαλεια στο μηχανακι και μου πληρωσε την ζημια μετα απο μερικες μερες .Μικρο ποσο αλλα δεν θυμαμαι ποσα. Μετα απο 3-4 χρονια ηρθε υπαλληλος του ΙΚΑ στο χωρο δουλειας και μου επεδωσε ενα χαρτι να παω στο ΙΚΑ ν.Φιλαδελφεις . Πηγα και ηθελαν να τους πληρωσω τα νοσηλεια του τραυματισμενου . Φυσικα τους "τα ειπα" κι εφυγα .Δεν με ξαναενοχλησαν . Ηταν η πρωτη και τελευταια μεχρι στιγμης και ελπιζω να παραμεινει που υπηρξε τραυματισμος σε τροχαιο που ειχα συμμετοχη
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κ με εγκαταληψη υπάρχουν ελαφρυντικά μεταμέλειας... Συγγρού πριν αρκετά χρόνια το μπροστινό αυτοκ.χτυπησε άνθρωπο από τέρμα αριστερά έκτοξευτηκε δεξιά αφού πέρασε από πάνω μας.. Φίλος με μηχανάκι έχει πέσει σε 3 πεζούς στο ξεκίνημα φαναρίου.δεν ασχολήθηκαν.. Αν καλεστεί αστυνομία κ υπάρχει τραυματισμός αυτεπάγγελτα έχεις δικαστηριο μετά από χρόνια..σε περίπτωση π ξέρω ήταν τυπικό ..γιατί η ασφάλεια είχε ήδη πληρώσει έξοδα για κάποιο σπασμένο δόντι/δόντια και δεν διεκδικούσε έξτρα αποζημίωση το θύμα.. Απορίας άξιο πως δεν έχουμε θανάτους με ποδήλατα και ηλεκτροκίνητα σκοοτερ...κυρίως το βράδυ . Εν ολιγης κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα