Auctionfreak Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, crisimon είπε 3. Activate privacy beyond VPN (optional) αξίζει να το πάρω και αυτό ; μπααα ..κατά την γνώμη μου όχι .."lure" είναι για να τσιμπήσουν την συνδρομή 1
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Στην ταχύτητα θα έχω κάποιο θέμα; Πριν λίγο το ενεργοποίησα και εγώ, ο φίλος που μου το πρότεινε είπε ότι οι ταχύτητες με σύνδεση Αμερικής είναι στο 90% της πραγματικής του. 8 ώρες πριν, Auctionfreak είπε Όποιος θελήσει να το αγοράσει να χρησιμοποιήσει VPN με IP Αμερικής γιατι η Surfshark έχει εταιρική έδρα Γερμανία και υποχρεωτικά "κοπανάει" ΦΠΑ 10€ επιπλέον.. Το ολοκλήρωσα με Αμερικανική i.p. και Revolut και ολοκληρώθηκε άνευ ΦΠΑ... περίπου 44€ worth it για 24 μήνες.. Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Μόνο το paypal κοπανάει φπα. Εγώ πλήρωσα με πιστωτική eurobank και δεν έβαλε φπα. 1
MasterX Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ποιο θα προτεινατε σαν καλυτερο VPN αυτη, τη στιγμη για καποιον που το θελει για ασφαλεια γενικα, αλλα και χρηση τορεντ κατα καιρους; το συγκεκριμενο η καποιο αλλο; και λογικα πρεπει να μη κραταει logs ε; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από MasterX
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Με vpn δε μπορείς να έχεις ταχύτητες για torrent συνήθως . 1
1ceman Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Παλαιότερα είχα κάνει με widnscribe εγγραφή στο νετφλιξ με ip Τουρκίας κάτι που πλέον δεν γίνεται. Ξέρετε αν το συγκεκριμένο vpn το επιτρέπει?
Doubt Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Με vpn δε μπορείς να έχεις ταχύτητες για torrent συνήθως . Και πως θα είμαστε "νόμιμοι" αν και όταν χρειαστεί;; 1
darkmatinee Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Με vpn δε μπορείς να έχεις ταχύτητες για torrent συνήθως . Μια χαρά τις έχεις. Με nordvpn η απώλεια είναι ελάχιστη. Αλλά παίζει ποιον server provider χρησιμοποιεί η κάθε VPN υπηρεσία. 1
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MasterX είπε ποιο θα προτεινατε σαν καλυτερο VPN αυτη, τη στιγμη για καποιον που το θελει για ασφαλεια γενικα, αλλα και χρηση τορεντ κατα καιρους; το συγκεκριμενο η καποιο αλλο; Το καλύτερο αυτήν την στιγμή θεωρείται το nordvpn αν είσαι διατεθειμένος/μένη να δώσεις το κατιτίς παραπάνω. Spoiler Αναφορά σε κείμενο και λογικα πρεπει να μη κραταει logs ε; Δεν κρατάει log κανένα απ' ότι λένε. 1 ώρα πριν, 1ceman είπε Παλαιότερα είχα κάνει με widnscribe εγγραφή στο νετφλιξ με ip Τουρκίας κάτι που πλέον δεν γίνεται. Ξέρετε αν το συγκεκριμένο vpn το επιτρέπει? Δεν ξέρω για Τουρκία, αλλά για Αμερική μου το άνοιξε κανονικά. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Και πως θα είμαστε "νόμιμοι" αν και όταν χρειαστεί;; Η σύνδεση μέσω vpn που δεν κρατάει log θεωρείτε κατά 99% ασφαλής. 100% θα είσαι μόνο αν δε συνδεθείς καθόλου στο ίντερνετ. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα