Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή προσφορά για vpn από την surfshark. Τέτοια τιμή απλά δεν υπάρχει για τις δυνατότητες που δίνει και σαν υπηρεσία φιγουράρει στην 4άδα για τις καλύτερες για το 2020.

spacer.png

Αναφορά σε κείμενο
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις: Ναι
  • Αποκλειστικό προφίλ για χρήση torrents: Όχι (Χρήση P2P επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές)
  • Δίκτυο με server: Πάνω από 1041 διακομιστές σε περισσότερες από 61 χώρες
  • Λειτουργεί με: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
  • Διαθέσιμο για: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Routers, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV
  • Καταγραφή δεδομένων: Αυστηρή πολιτική μη τήρησης αρχείων καταγραφής
Αναφορά σε κείμενο

Η Surfshark είναι μια σχετικά καινούργια υπηρεσία VPN, αλλά έχει ήδη δημιουργήσει ένα καλό όνομα για τον εαυτό της.

Ως νέος πάροχος, η Surfshark προσφέρει ένα πολύ σπάνιο δώρο στους χρήστες της – απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Αν θέλετε να προστατέψετε τις συσκευές όλης της οικογένειάς σας (ή χρησιμοποιείτε εσείς πολλές συσκευές), δεν πρόκειται να βρείτε καλύτερη προσφορά.

Φυσικά, αυτό δεν θα είχε καμία σημασία αν η Surfshark δεν πρόσφερε και μια πολύ καλή υπηρεσία ταυτόχρονα – αλλά το κάνει! Στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται split tunneling (διαχωρισμός σήραγγας), διπλή κρυπτογράφηση, προστασία μέσω της λειτουργίας kill switch, καθώς και ένα σετ ασφαλείας που ονομάζεται CleanWeb, το οποίο μπλοκάρει τις διαφημίσεις και εμποδίζει την διείσδυση κακόβουλου λογισμικού. Επίσης, θα βρείτε μια λειτουργία διπλής περίπλεξης (obfuscation) που ονομάζεται NoBorders.

Το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο διακομιστών της Surfshark περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή πάνω από 1041 διακομιστές σε περισσότερες από 61 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά για vpn και φίλος που την ενεργοποίησε  είναι κατευχαριστημένος.

LINK: https://surfshark.com/

EDIT:

Α, και υπ' όψιν, λήγει 2/5/2020 στις 12.00 το βράδυ απ' ότι βλέπω.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
  • Thanks 6
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πολύ καλή προσφορά για vpn από την surfshark. Τέτοια τιμή απλά δεν υπάρχει για τις δυνατότητες που δίνει και σαν υπηρεσία φιγουράρει στην 4άδα για τις καλύτερες για το 2020.

spacer.png

Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά για vpn και φίλος που την ενεργοποίησε  είναι κατευχαριστημένος.

LINK: https://surfshark.com/

EDIT:

Α, και υπ' όψιν, λήγει 2/5/2020 στις 12.00 το βράδυ απ' ότι βλέπω.

spacer.png

Στην ταχύτητα θα έχω κάποιο θέμα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θελήσει να το αγοράσει να χρησιμοποιήσει VPN με IP Αμερικής γιατι η Surfshark έχει εταιρική έδρα Γερμανία και υποχρεωτικά "κοπανάει" ΦΠΑ 10€ επιπλέον.. 

Το ολοκλήρωσα με Αμερικανική i.p. και Revolut και ολοκληρώθηκε άνευ ΦΠΑ... περίπου 44€ 

worth it για 24 μήνες.. 

Επεξ/σία από Auctionfreak
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Auctionfreak είπε

Όποιος θελήσει να το αγοράσει να χρησιμοποιήσει VPN με IP Αμερικής γιατι η Surfshark έχει εταιρική έδρα Γερμανία και υποχρεωτικά "κοπανάει" ΦΠΑ 10€ επιπλέον.. 

Το ολοκλήρωσα με Αμερικανική i.p. και Revolut και ολοκληρώθηκε άνευ ΦΠΑ... περίπου 44€ 

worth it για 24 μήνες.. 

Στην προσφορά βλέπω κόστος 44,40 ευρώ. Κατά την αγορά θα προστεθεί και ο ΦΠΑ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, m4is είπε

Στην προσφορά βλέπω κόστος 44,40 ευρώ. Κατά την αγορά θα προστεθεί και ο ΦΠΑ?

εμένα που το προχώρησα με Paypal με Ελληνικό ip μου καπέλωσε ΦΠΑ στο τελευταίο step...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορουν να το μοιραστουν 2 διαφορετικα ατομα χωρις αν υπαρχει θεμα;;
εχει περιορισμο σε διαφορετικες IP?

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Auctionfreak είπε

Όποιος θελήσει να το αγοράσει να χρησιμοποιήσει VPN με IP Αμερικής

Σε αυτό που πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος @Auctionfreak, να συμπληρώσω το εξής:

Πολιτείες στις οποίες οι αγορές υπηρεσιών και αγαθών δεν επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. (no sales tax): Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, Oregon.

Έχοντας λάβει αμερικανική ip, μπορείτε να δοκιμάσετε να δηλώσετε ως διεύθυνση χρέωσης σε κάποια από τις παραπάνω πολιτείες κατά την αγορά της συνδρομής σας. Ιδανικά, αγορά με Revolut σε $ για επίτευξη ακόμη καλύτερης τιμής.

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ.

Το είχα παιδιά και πήρα refund, ευτυχώς. Στις αναζητήσεις google μου έβγαζε συχνά CAPTCHA που είναι πολύ ενοχλητικό.

Και κάτι ακόμα, διαβάστε λίγο και το privacy policy πριν το πάρετε και πόσο ωραία το πλασάρουν ότι μαζεύουν προσωπικά δεδομένα για διαφημίσεις.

When you use our app, we may collect advertising identifiers – unique, user-resettable IDs for advertising, provided by third parties (e. g. Google Play). Advertising IDs are used for marketing purposes and user analytics and are not connected to user’s personal information. You can reset your identifier or opt out of personalized ads by adjusting your device settings.

Ένας λόγος που το διαφημίζουν πολύ επίσης είναι γιατί δίνει πολύ καλά ποσοστά στους διαφημιστές (affiliate policy που λέμε).

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Σε αυτό που πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος @Auctionfreak, να συμπληρώσω το εξής:

Πολιτείες στις οποίες οι αγορές υπηρεσιών και αγαθών δεν επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. (no sales tax): Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, Oregon.

Έχοντας λάβει αμερικανική ip, μπορείτε να δοκιμάσετε να δηλώσετε ως διεύθυνση χρέωσης σε κάποια από τις παραπάνω πολιτείες κατά την αγορά της συνδρομής σας. Ιδανικά, αγορά με Revolut σε $ για επίτευξη ακόμη καλύτερης τιμής.

εγώ πάντως με Miami ip μου πέρασε ΟΚ

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα και εγώ συνδρομή revolut και US ip 43.73€.
Thanxs @micos000 για την προσφορά και @Auctionfreak για το tip.

Να προσθέσω πως μόλις κάνεις το πλάνο και πληρώσεις σου βγάζει κι άλλη προσφορά στα 1.67$ το μήνα για άλλους 12 μήνες.
Τα 3 χρόνια μου φάνηκαν πολλά, αλλά όποιος ενδιαφέρεται να το ξέρει. Έχεις όμως μόνο 5 λεπτά να το κάνεις και να επιλέξεις την προσφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...