Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Γειά σας έχω ένα nissan sunny n13 του 1987 και είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο έχω καταθέσει τις πινακίδες αλλά το αμάξι δουλεύει καλά από την στιγμή που το άφησα για να πάρω καινούργιο δεν του έχω κάνει κάποιο μεγάλο service απλώς τα βασικά λάδια, φίλτρα τώρα πρόσφατα ήθελε αλλαγή ο δίσκος πλατό το αυτοκίνητο δουλεύει καθημερινά και κανε ι 10km και αναρωτιέμαι πρέπει να ξεκινήσω να το αναπαλαιωνω σιγά σιγά γιατι θέλω να διατηρηθεί η να το αφήσω και που και που να του αλλάζω πραγματάκια αν χρειαστει να αναπαλαιωσω τη να αλλάξω ιμάντες τι;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Γειά σας έχω ένα nissan sunny n13 του 1987 και είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο έχω καταθέσει τις πινακίδες αλλά το αμάξι δουλεύει καλά από την στιγμή που το άφησα για να πάρω καινούργιο δεν του έχω κάνει κάποιο μεγάλο service απλώς τα βασικά λάδια, φίλτρα τώρα πρόσφατα ήθελε αλλαγή ο δίσκος πλατό το αυτοκίνητο δουλεύει καθημερινά και κανε ι 10km και αναρωτιέμαι πρέπει να ξεκινήσω να το αναπαλαιωνω σιγά σιγά γιατι θέλω να διατηρηθεί η να το αφήσω και που και που να του αλλάζω πραγματάκια αν χρειαστει να αναπαλαιωσω τη να αλλάξω ιμάντες τι;;; Αθανατο αμαξι !!!! Ειχα του 1988 .Το πρωτο μου και μενα .... Το κυκλοφορεις χωρις πινακιδες αν καταλαβα καλα ? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Γιάννης Platano
giorgos_di Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Λογικά είναι κατασκευασμένο από ΤΕΟΚΑΡ στο Βόλο. Μόνο για αυτό αξίζει να το διατηρήσεις. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Λογικά είναι κατασκευασμένο από ΤΕΟΚΑΡ στο Βόλο. Μόνο για αυτό αξίζει να το διατηρήσεις. Απο ΤΕΟΚΑΡ ηταν αυτα τα αμαξια 1
panosno1com Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Γειά σας έχω ένα nissan sunny n13 του 1987 και είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο έχω καταθέσει τις πινακίδες αλλά το αμάξι δουλεύει καλά από την στιγμή που το άφησα για να πάρω καινούργιο δεν του έχω κάνει κάποιο μεγάλο service απλώς τα βασικά λάδια, φίλτρα τώρα πρόσφατα ήθελε αλλαγή ο δίσκος πλατό το αυτοκίνητο δουλεύει καθημερινά και κανε ι 10km και αναρωτιέμαι πρέπει να ξεκινήσω να το αναπαλαιωνω σιγά σιγά γιατι θέλω να διατηρηθεί η να το αφήσω και που και που να του αλλάζω πραγματάκια αν χρειαστει να αναπαλαιωσω τη να αλλάξω ιμάντες τι;;; και θα συνεχεισει ως το 2087 και παρατημενο να ειναι
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Σε χωριά κυκλοφορούν αρκετά αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες. Μόνο για χρήση τοπικά εννοείται.
Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Τι να αλλάξω από μηχανικά για να διατηρηθεί; κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες μόνο για το χωράφι σε χωριό 100 κατοίκων τι να αλλάξω μηχανικά;
zourman1981 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όλα τα σωληνάκια (βενζίνης αέρα) που θα έχουν σαπίσει λέω εγώ Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από zourman1981
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Θοδωρής005 είπε Τι να αλλάξω από μηχανικά για να διατηρηθεί; κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες μόνο για το χωράφι σε χωριό 100 κατοίκων τι να αλλάξω μηχανικά; Βαλε πινακιδες και μια φτηνη εστω ασφαλεια .Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει .Με καπου 300 ευρω τον χρονο τελη και ασφαλεια . 1 ευρω την ημερα . Γνωμη μου. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Γιάννης Platano 6
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Βαλε πινακιδες και μια φτηνη εστω ασφαλεια .Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει .Με καπου 300 ευρω τον χρονο τελη και ασφαλεια . 1 ευρω την ημερα . Γνωμη μου. Πολύ σωστή επισήμανση. Το ποσό είναι αστείο για να το διακινδυνεύεις εάν τυχόν γίνει κάτι αύριο μεθαύριο... ακόμα και σε χωριό 10 κατοίκων μπορεί να συμβεί ένα κακό που θα πληρώνεις σε όλη σου τη ζωή... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, zio10 είπε Σε χωριά κυκλοφορούν αρκετά αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες. Μόνο για χρήση τοπικά εννοείται. Απαραδεκτο ! 2
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απαραδεκτο ! Οκ αλλά συμβαίνει...
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε Θέλω να μου πείτε τι να αλλάξω μηχανικά; Πρέπει να πας σε μηχανικό ,εκτός αν μπορείς να αλλάξεις εσύ τα αναλώσιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα