lambros Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καλημέρα ξανά και καλό μήνα. Στο υπόγειο μου εδώ και πάνω από ένα χρόνο υπάρχει δεξαμενή του 1τονου που μαζί με πειστικό όταν κοβόταν το νερό είχαμε. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν όχι νερό και όχι ρεύμα νερο για νιπτήρα λεκάνη κτλ δεν υπάρχει. Σκέφτομαι να το ανεβάσω στην ταράτσα αφού το αδειάσω. Πίεση υπάρχει να ανέβει αφού υπάρχει και ηλιακός πάνω και το πειστικό έχει χαλάσει 2 χρόνια τώρα. Πριν το αδειάσω από το νερό σκέφτηκα να ρίξω χλωρίνη ή κάτι άλλο να γίνει απολύμανση και μετά να το αδειάσω το νερό. Τι θα ριχνατε μέσα;;
Dinos1973 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Ξεκινάμε από τα απλά....πως γνωρίζεις ότι στατικά η ταράτσα σου αντέχει αυτό το βάρος ?? 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ξεκινάμε από τα απλά....πως γνωρίζεις ότι στατικά η ταράτσα σου αντέχει αυτό το βάρος ?? 😂😂😂
VonLoutsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 23 minutes ago, Dinos1973 said: Ξεκινάμε από τα απλά....πως γνωρίζεις ότι στατικά η ταράτσα σου αντέχει αυτό το βάρος ?? Τότε απλά καλείται η Φυσική να λύσει το θέμα και να το επαναφέρει σε επίπεδο που αντέχει αυτο το βάρος και λίγο παρακάτω. Problem solved. 1
nvel Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 βάζοντας μια δεξαμενή στην ταράτσα το εσωτερικό δίκτυο θα λειτουργεί στην πίεση που δημιουργεί η δεξαμενή και όχι το τοπικό δίκτυο ύδρευσης, εκτός αν χρησιμοποιηθούν βάνες μεταγωγής οπότε θα υπάρχει σε κάθε διακοπή νερό στάσιμο (μη πόσιμο) από την προηγούμενη διακοπή 1
lambros Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στατικά αντέχει είναι άδεια η ταράτσα μόνο ένα ηλιακό έχει. Ισόγειο και 1 όροφος κατασκευής 2010 άρα με καινούργιος νόμους στατικοτητας. Και εκτός από αυτό μπορεί να βάλω φλοτερ αν θέλω στα 500ltr Εγώ αναφέρομαι σε απολύμανση αν γνωρίζει κανείς. Τα υπόλοιπα περί συνδέσεις τα αναλαμβάνει γνωστής υδραυλικός. Είπα το νερό μη πόσιμο σε περίπτωση διακοπής. Μόνο για λεκανι νιπτήρα κτλ. Είναι εύκολο αν κλείνω μια φορά τον μήνα την κεντρική βάνα να κάνω ανακύκλωση στο τεποζιτο 1
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, lambros είπε Στατικά αντέχει είναι άδεια η ταράτσα μόνο ένα ηλιακό έχει. Ισόγειο και 1 όροφος κατασκευής 2010 άρα με καινούργιος νόμους στατικοτητας. Και εκτός από αυτό μπορεί να βάλω φλοτερ αν θέλω στα 500ltr Εγώ αναφέρομαι σε απολύμανση αν γνωρίζει κανείς. Τα υπόλοιπα περί συνδέσεις τα αναλαμβάνει γνωστής υδραυλικός. Είπα το νερό μη πόσιμο σε περίπτωση διακοπής. Μόνο για λεκανι νιπτήρα κτλ. Είναι εύκολο αν κλείνω μια φορά τον μήνα την κεντρική βάνα να κάνω ανακύκλωση στο τεποζιτο Είχαμε βάλει κι εμείς πριν πολλά χρόνια δεξαμενή στην ταράτσα, γιατί είχαμε συχνές διακοπές νερού. Είχαμε συνδέσει το καζανάκι στη δεξαμενή, οπότε το νερό ανανεωνόταν σε καθημερινή βάση!
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, lambros είπε Στατικά αντέχει είναι άδεια η ταράτσα μόνο ένα ηλιακό έχει. Ισόγειο και 1 όροφος κατασκευής 2010 άρα με καινούργιος νόμους στατικοτητας. Και εκτός από αυτό μπορεί να βάλω φλοτερ αν θέλω στα 500ltr Εγώ αναφέρομαι σε απολύμανση αν γνωρίζει κανείς. Τα υπόλοιπα περί συνδέσεις τα αναλαμβάνει γνωστής υδραυλικός. Είπα το νερό μη πόσιμο σε περίπτωση διακοπής. Μόνο για λεκανι νιπτήρα κτλ. Είναι εύκολο αν κλείνω μια φορά τον μήνα την κεντρική βάνα να κάνω ανακύκλωση στο τεποζιτο Μπορείς να βρεις ταμπλέτες Ή σκόνη χλωρίου που είναι για πισίνες και να βάλεις ποσότητα ανάλογη του όγκου του νερού. Το ίδιο έχω κάνει κ εγώ σε ανάλογη δεξαμενή μη πόσιμου νερού. 1 1
lary7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Θα χρειαστείς να βάζεις ταμπλέτες για να μην πιάνει μαυρίλα το νερό. Υπάρχει και κάτι σαν τούβλο που κόβεις κάθε φορά την ποσότητα που χρειάζεσαι. ΤΟ κάνουμε σε εξοχικό φίλου που βάζει νερό απο γεώτρηση, δεν το πίνουμε αλλά όσο να ναι όταν κάνεις μπάνιο θα έρθεις σε επαφή με το νερό. Και να το κάνεις απολύμανση τώρα δεν σημαίνει οτι σε 10 μέρες θα είναι ασφαλές το νερό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Φτιάξε το πιεστικό και βάλε μεγαλύτερο δοχείο διαστολής .Μην γεμίζεις μέχρι πάνω την δεξαμενή ωστε να μην μένει πολύ νερό στάσιμο και να το χρησιμοποιείς συχνά. Χωρίς ρεύμα πόσες ώρες μένεις;Είναι γεμάτα ήδη τα καζανάκια αλλά στην ανάγκη ρίχνεις και με κουβά.
mp123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lambros είπε Πριν το αδειάσω από το νερό σκέφτηκα να ρίξω χλωρίνη ή κάτι άλλο να γίνει απολύμανση και μετά να το αδειάσω το νερό. Τι θα ριχνατε μέσα;; Μια γειτόνισσα που μου σπάει τα νεύρα. ( φυσικα η δεξαμενή θα είχε νερό, χλωρίνη, καυστική ποτασα, ακουαφορτε , τουμποφλο ) και την γειτονισσα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από mp123
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε βάλε μεγαλύτερο δοχείο διαστολής Ενδιαφέρον. Από πού προκύπτει η ανάγκη καταρχάς για δοχείο διαστολής και εν συνεχεία για μεγαλύτερου όγκου ;
mp123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lambros είπε Καλημέρα ξανά και καλό μήνα. Στο υπόγειο μου εδώ και πάνω από ένα χρόνο υπάρχει δεξαμενή του 1τονου που μαζί με πειστικό όταν κοβόταν το νερό είχαμε. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν όχι νερό και όχι ρεύμα νερο για νιπτήρα λεκάνη κτλ δεν υπάρχει. Σκέφτομαι να το ανεβάσω στην ταράτσα αφού το αδειάσω. Πίεση υπάρχει να ανέβει αφού υπάρχει και ηλιακός πάνω και το πειστικό έχει χαλάσει 2 χρόνια τώρα. Πριν το αδειάσω από το νερό σκέφτηκα να ρίξω χλωρίνη ή κάτι άλλο να γίνει απολύμανση και μετά να το αδειάσω το νερό. Τι θα ριχνατε μέσα;; Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα.Τελικα είναι πέναλτυ .Το πειστικό τελικά δουλεύει η όχι ; Να φέρω την γειτόνισσα ; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από mp123 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ήτο πέναλτι ξεκάθαρα, νομίζω ότι ήταν αρκετά πειστικό (αν και δύο χρόνια τώρα, χαλασμένο, ας μην το ξεχνάμε αυτό). Μόνο αυτό, τίποτα άλλο. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από MauroPaltoudias
mp123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το πειστικό χαλασμένο δυο χρόνια αλλά και με κομμένο το νερό είχαν νερό. Το πειστικό και να κάνουμε μελέτη για να δούμε αν αντέχει η ταράτσα 1 τόνο. Το πειστικό τελικά ποτέ χάλασε ; Και αν χάλασε γιατί δουλεύει ; Αν και Σάββατο θα βάλω 8/10 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα