Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρις μπροστινο εχεις κανει μιση δουλεια. Αργα η γρηγορα θα πας να βαλεις, όπως εχει τυχει και σε 2 γνωστους μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για να μη το πολυ αναλύουμε.... τελικά πήγα και έβαλα τη νόμιμη μεμβράνη.

Από εμφάνιση σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει. Μπορεί να μη το προσέξεις δηλαδή. Αν έχεις δίπλα άλλο αμάξι όμως χωρίς μεμβράνη εκεί καταλαβαίνεις τη διαφορά. Στο χωρίς βλέπεις καθαρά μέσα από το παρμπρίζ ενώ στο δικό μου σκοτεινιάζει

Μου κάνει εντύπωση γιατί πριν τη βάλω μπήκα σε αμάξι με την ίδια ακριβώς μεμβράνη και καταλάβαινα ότι κάτι υπάρχει στο τζάμι. Λες και εμένα έχει ένα κλικ πιο ανοιχτό. Βέβαια έχει να κάνει και με τον φωτισμό

θα δούμε και πως θα πάει από απόψη ήλιου -θερμοκρασίας. Ελπίζω να μη πέταξα 100€. Αν και από μια άποψη ήταν λίγο πεταμένα λεφτά αλλά οκ.

Δημοσ.

Ποια σειρά έβαλες ?

Τελικά ,τώρα που ο ήλιος βάρα ,κατάλαβα διαφορά ενώ στην αρχή έλεγα τζάμπα τις έβαλα . Πιστεύω κατακαλόκαιρο θα αποδώσει .

Αν θες συνέχισε στο 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/5/2020 στις 4:23 ΜΜ, agnostos13 είπε

2. Ισχύει εν μέρη, ανάλογα με την ποιότητα του παρμπρίζ και την ποιότητα της μεμβράνης.

Γνωρίζουμε πότε υπάρχει κίνδυνος για ράγισμα; όταν υπάρχει α-θερμική στο παρμπριζ; Οι νανοκεραμικές μήπως, ώντας νεώτερες δεν επιδρούν; Γενικότερα, γνωρίζουμε πότε υπάρχει κίνδυνος που αντενδύκνειται τοποθέτηση μεμβράνης;

Στις 4/5/2020 στις 4:23 ΜΜ, agnostos13 είπε

3. Ισχύει εν μέρη, ανάλογα με την ποιότητα της μεμβράνης και την εργασία τοποθέτησης.

Για να αποφύγουμε λοιπόν διαθλάσεις και θαμπάδα, σε τι μεμβράνεις πρέπει να προσανατολιστούμε; 

Έχουμε απτά παραγείγματα από ράγισμα ή από διαθλάσεις/θαμπάδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...