Προς το περιεχόμενο

Kleidoma XP

Pitsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Δυνατότητα να μπει κάποιος ως guest υπάρχει μόνο αν έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός Guest από τον administrator. Αλλιώς πώς θα μπει;

Πηγαίνεις λοιπόν Start > Control Panel > User Accounts και κοιτάς αν υπάρχει Guest Account. Αν υπάρχει, πατάς στο εικονίδιό του και μετά θα δεις ένα κουμπί που θα λέει Turn Off the Guest account. Το πατείς και... τελείωσες.

Υπάρχει κι άλλος ένας τρόπος να κλειδώσεις το σύστημά σου, βάζοντας password στο BIOS. Κάθε φορά που θα ανοίγει ο υπολογιστής και πριν ακόμα αρχίσει να φορτώνει το λειτουργικό, θα ζητάει συγκεκριμένο password που θα έχεις θέσει.

Όχι δηλαδή ότι δεν παρακάμπτεται αν κάποιος ξέρει 2 πραγματάκια παραπάνω αλλά αποθαρρύνει τους παντελώς άσχετους.

;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
[...]

Είναι εύκολο να μου πεις πως παρακάμπτονται;

To BIOS password ακυρώνεται εάν εντοπίσεις και αφαιρέσεις για λίγη ώρα την μπαταρία από το motherboard. Χάνονται έτσι όλες οι ρυθμίσεις του motherboard (ημερομηνία, ώρα, passwords) και μπαίνεις άνετα στο σύστημα.

Περαιτέρω, υπάρχουν και προγράμματα που παρακάμπτουν και το password των XP. Δεν ξέρω από τέτοια, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα για να πω με σιγουριά. Αν google-ίσεις με θέμα Administrator Password, κάτι θα βρεθεί.

;)

9es na sou po enan eukolo tropo ...

bootareis to agnosto pc me ena linux boot-cd vazeis kai ena usb flash disk kai copiareis ta documents opoioudipote user (akoma kai tou admin) sto flash disk ...

kai meta ... ante geia ... :wink:

fysika opos kai o paredwse oute kai ego to exo dokimasei :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...