GIOVINCO Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Θα συμφωνησω κι εγω, θα μπορουσε ευκολα να ηταν 8,5/10 αν ειχε το τελος του βιβλιου. Με αυτο το τελος, 6. Ξενερωμα, αν και ηταν ευχαριστη η θεαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την τελείωσα και εγώ. Την έβαλα τυχαία και κόλλησα από το πρώτο επεισόδιο. Πολύ καλή μίνι σειρά σε όλα της. Όσον αφορά το τέλος εγώ προτιμώ της σειράς, μιας και του βιβλίου το θεωρώ μέτριο και συγκεκριμένα Spoiler Το σημείο που καταλήγει νεκρή η Hope. Δηλαδή πέρασε όλα αυτά και σκότωσε ξανά στα καπάκια; Επίσης το ότι δεν έδειξε αν είναι τελικό ο δολοφόνος το κρίνω θετικό. Το όλο νόημα της σειράς είναι οι δύο γονείς με τις αποφάσεις τους και οχι ο Jacob. Αξιζει να την δείτε. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από Bourdoulas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 On 04/02/2021 at 23:10, Bourdoulas said: Hide contents Το σημείο που καταλήγει νεκρή η Hope. Δηλαδή πέρασε όλα αυτά και σκότωσε ξανά στα καπάκια; Επίσης το ότι δεν έδειξε αν είναι τελικό ο δολοφόνος το κρίνω θετικό. Το όλο νόημα της σειράς είναι οι δύο γονείς με τις αποφάσεις τους και οχι ο Jacob. Spoiler Μα αυτό είναι το νόημα. ΕΑΝ είναι όντως δολοφόνος (ούτε στο βιβλίο το ξεκαθαρίζει) είναι αυτή η ψυχοσύνθεση του: δεν μπορεί να συγκρατηθεί, να ελέγξει αυτή την ορμή. Πόσο μάλλον ένας έφηβος, που παρόλα όσα πέρασε, στο τέλος τη γλίτωσε (που αυτό μένει εν τέλει στο μυαλό του). Στο 2ο, συμφωνώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μολις την τελειωσα, πολυ καλη σειρα για 8 επεισοδια ηταν ταμαμ, πολυ καλη παραγωγη. Λιγο μουσικη θα ηθελα παραπανω. Ενα 8/10 ανετο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μετά από πολύ καιρό, είδα και εγώ την σειρά. Σε γενικές γραμμές, ήταν ωραία και ατμοσφαιρική με παράξενο τέλος. Στα συν: ωραίες ερμηνείες, απλό στορυ, δεν χάνεσαι, πιο πολύ μπλέκεται με την ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων που το κάνει ενδιαφέρον Στα μείον (καλύτερα σε σποιλερ): Spoiler 1. Το τέλος. Θα ήθελα να ξέρω ποιος το έκανε. Μια ολόκληρη σειρά που δεν σου λέει αν το έκανε ο μικρός ή όχι. Ενώ στην σειρά, σε βάζει στο τρυπάκι ότι δεν ξέρεις, στο βιβλίο είσαι πιο πολύ πεπεισμένος ότι το έκανε. 2. Η παραλλαγή του τέλους μεταξύ σειράς και βιβλίου. Γιατί;;; Θα το δεχομουν αν υπήρχαν διάφορα clues με διάφορους υπόπτους ή αν ο παππούς δεν παραδεχόταν ότι βοήθησε. Αλλά εδώ είναι λίγο φως φανάρι τα πράγματα. 3. Η πολύ αργή εξέλιξη. Σε κάθε επεισόδιο, προχωρούσε το στορυ με το σταγονόμετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα