imichal74 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλησπερα Ειμαι κατοχος εναος xiaomi redmi note 4 εδω και 2,5 χρονια. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ομως πλεον η μπαταρια του έχει πλεον πεσει αισθητα. Σκεφτομαι λοιπόν να αλλαξω κινητο και μεχρι τώρα έχω δει τα 2 παραπανω . Οι τιμές τους ουσιαστικα ειναι σχεδον οι ιδιες (μιλαμε για τα μοντελα 4gb/64). Ποιο θεωρειται πιο αξιοπιστο ? Μου κανει εντυπωση οτι παρόλο που το 9s ειναι πιο νεο εχει την ιδια τιμη με το 8pro. Μπορει καποιος να με κατατοπισει ? Ευχαριστω
efkola Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλησπέρα! Είναι δύο τίμιες λύσεις κοντά στα 200€. Το 9s είναι όντως πιο καινούργια συσκευή ενώ για το 8 pro έχει ήδη παρουσιαστεί ο διάδοχος. Όσο για τις τιμές, προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα διότι το συγκεκριμένο "χρηματιστήριο" έχει τους δικούς του κανόνες.Καθορίζεις ένα budget, υπολογίζεις τι χρήση θα κάνεις, προχωράς σε έρευνα και κατόπιν σε αγορά αυτού που εκείνη τη στιγμή σε καλύπτει. Όποιο κι αν επιλέξεις, θα μείνεις ικανοποιημένος και θα δεις εμφανή διάφορα συγκριτικά με την υπάρχουσα συσκευή σου
imichal74 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 και κατι ακομα....βλεπω οτι το 8 εχει andoid 9 ενω το αλλο ανδροιδ 10...... Αυτο δεν ειναι προβλημα? Μπορει να αναβαθμιστει ?
mpampisaloniki Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, imichal74 είπε και κατι ακομα....βλεπω οτι το 8 εχει andoid 9 ενω το αλλο ανδροιδ 10...... Αυτο δεν ειναι προβλημα? Μπορει να αναβαθμιστει ? Θα πάρει την 10 το 8 pro.Σαν συσκευή είναι πιο καλή.Έχει πιο δυνατό επεξεργαστή έναντι του 9s και γενικά είναι πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο από το 9s για αυτό και είναι στην ίδια τιμή αν και πιο παλιό.Το 8 pro δεν είναι 4/64 αλλά 6/64 το φτηνό ενώ το 9s 4/64 το φτηνό,οπότε έχεις και λιγότερη ram.Εχει και nfc ενώ το 9s όχι.Δεν ξέρω τι χρήση κανεις ,αλλά σε αυτήν την τιμή και τα δύο θα σε καλύψουν.Εγώ θα έπαιρνα το 8 pro χωρίς δεύτερη σκέψη. 1
wolfskinn Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mpampisaloniki είπε Θα πάρει την 10 το 8 pro.Σαν συσκευή είναι πιο καλή.Έχει πιο δυνατό επεξεργαστή έναντι του 9s και γενικά είναι πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο από το 9s για αυτό και είναι στην ίδια τιμή αν και πιο παλιό.Το 8 pro δεν είναι 4/64 αλλά 6/64 το φτηνό ενώ το 9s 4/64 το φτηνό,οπότε έχεις και λιγότερη ram.Εχει και nfc ενώ το 9s όχι.Δεν ξέρω τι χρήση κανεις ,αλλά σε αυτήν την τιμή και τα δύο θα σε καλύψουν.Εγώ θα έπαιρνα το 8 pro χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα πάρει την 10 αλλα δεν ξέρεις αν θα πάρει την επόμενη. Ενώ το άλλο ειναι νέο μοντέλο και θα παρει και την επόμενη. Το 8 pro υπερτερεί ουσιαστικά μόνο στη ram. Επίσης, ο επεξεργαστής ειναι στα χαρτιά δυνατότερος. Ο snapdragon είναι καλύτερος απο τον mediatek. https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-Note-9S-offers-similar-AnTuTu-result-to-Redmi-Note-8-Pro-but-SD-720G-should-help-avoid-Helio-G90T-s-notorious-heat-issues.458792.0.html
mpampisaloniki Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπερτερεί μόνο σε αυτά.Εκτος από 2 gb ram τα οποία κάνουν την διαφορά στην ταχύτητα και στην καθημερινή χρήση ,έχουμε μετά υδροψυξη που έχει το 8 pro και nfc ,τα οποία το 9 s δεν έχει.Για εμένα είναι σημαντικά στοιχεία και γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ του 8 pro.Οσο για τον mediatek τον συγκεκριμένο ,όλοι λένε τα καλύτερα.Τονιζω για εμένα είναι καλύτερο το 8 pro,για κάποιον άλλο ίσως δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα "παραπάνω" που έχει.Όποιο και να πάρει σε αυτή την κατηγορία την δουλειά του θα την κάνει,το 8 pro είναι λίγο πιο "δυνατό" το 9s πιο "φρέσκο". Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από mpampisaloniki
Θάνος Βενέτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Λέτε να πέσει τώρα στα κοντά η τιμή του Note 8 Pro? Επίσης ποια είναι η γνώμη σας για αγορά μεταχειρισμένων από μέλη του Insomnia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα