Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια λέξη ένας πόλεμος!. Τεράστιο πρόβλημα που απασχολεί αν όχι όλους τους περισσότερους από εμάς.Πλησιζει καλοκαίρι σχεδόν έχουμε μπει σε αυτό το κλίμα όπως και και τα κουνουπία.

Προς όλους όσους θα δουν αυτό το τοπικ μια ερώτηση από μένα; Πως να αντιμετωπίσω τα κουνούπια.Εχω βάλει αιτίες στο σπίτι έχω αγοράσει σπρέι και το δεν έχω κάνει μάταια πάντα θα βρουν τον τρόπο να περάσουν μέσα και γενικά παντού.Βιηθεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίσος και μόνο μίσος γι' αυτό το άθλιο δίπτερο έντομο. Στέκομαι δίπλα σε όλους εσάς που τα αντιμετωπίζετε καθημερινά! Ειδικά αυτός ο εξαιρετικά εκνευριστικός ήχος που παράγουν τα βράδια ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ με έχει κάνει πολλές φορές να διακόψω τον ύπνο μου και να σπαταλήσω μέχρι και ώρα ολόκληρη για να το σκοτώσω.

Σίτες, φιδάκια, αντικουνουπικά κι εάν χρειαστεί ΦΩΤΙΑ! Ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας! Αδημονώ για τον χειμώνα κάθε χρονιά, και χαμογελάω στην σκέψη και μόνο του θανάτου τους. ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ! 

Επεξ/σία από magnam
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η μόνη γιατρειά είναι να μετακομίσεις σε μέρος μακριά από ποτάμια, λίμνες και θάλασσες και αν είναι δυνατόν να έχει και πολύ αέρα. Επίσης καλά είναι να βάλεις κίτρινες λάμπες έξω από τα παράθυρα.

Δεν κάνω πλάκα. Μένω στην επαρχία, μακριά από υγρές μάζες και η περιοχή έχει σχεδόν πάντα αέρα. Κουνούπια δεν έχω δει ούτε δείγμα τα τελευταία 20 χρόνια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, magnam είπε

Μίσος και μόνο μίσος γι' αυτό το άθλιο δίπτερο έντομο. Στέκομαι δίπλα σε όλους εσάς που τα αντιμετωπίζετε καθημερινά! Ειδικά αυτός ο εξαιρετικά εκνευριστικός ήχος που παράγουν τα βράδια ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ με έχει κάνει πολλές φορές να διακόψω τον ύπνο μου και να σπαταλήσω μέχρι και ώρα ολόκληρη για να το σκοτώσω.

Σίτες, φιδάκια, αντικουνουπικά κι εάν χρειαστεί ΦΩΤΙΑ! Ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας! Αδημονώ για τον χειμώνα κάθε χρονιά, και χαμογελάω στην σκέψη και μόνο του θανάτου τους. ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ! 

με διαφορα το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθρωπο,μακαρι αυριο το πρωι να εξαφανιζοταν απο προσωπου γης

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ζω σε περιοχή με πολλά νερά και βόθρους (καταραμένα Μεσόγεια) οι οποίοι για αυτά τα τέρατα είναι Παράδεισος.

Από τώρα που πιάνουν οι ζέστες και μέχρι να χειμωνιάσει δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση για την περιοχή μου από το αντικουνουπικό υγρό σε πρίζα.Αν το ξεχάσω ένα βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 2-3-4 το πρωί να το βάλω στη πρίζα γιατί αλλιώς δεν ξημερώνω.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, micos000 είπε

Η μόνη γιατρειά είναι να μετακομίσεις σε μέρος μακριά από ποτάμια, λίμνες και θάλασσες και αν είναι δυνατόν να έχει και πολύ αέρα. Επίσης καλά είναι να βάλεις κίτρινες λάμπες έξω από τα παράθυρα.

Δεν κάνω πλάκα. Μένω στην επαρχία, μακριά από υγρές μάζες και η περιοχή έχει σχεδόν πάντα αέρα. Κουνούπια δεν έχω δει ούτε δείγμα τα τελευταία 20 χρόνια.

Ηρακλειο Κρητης μακρια απο βαλτους,ποταμια,λιμνες χαμος γινεται,μεγαλη ευθυνη εχουν οι Δημοι να κανουνε σοβαρη δουλεια με τους  ψεκασμους που ειναι το σημαντικοτερο γιατι τα τελευταια χρονια πετανε χαρταετο,καλα φιδακια,αντικουνουπικα δεν ειναι τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίχως πλάκα, από τη στιγμή που έγραψα το ποστ σκότωσα δύο. Σε σπίτι με σίτες και αντικουνουπικό. Βέβαια είναι αρκετά μεγάλο, οπότε ποιος ξέρει από που μπήκαν..... Στο μπαλκόνι έχω αφήσει στον τοίχο ένα που σκότωσα για παραδειγματισμό. ΕΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Επεξ/σία από magnam
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ένας από τους χειρότερους μου εχθρούς. 

Η ρακέτα με το ρεύμα κάνει καλούτσικη δουλειά, βέβαια είναι για ενεργητική εξόντωση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, magnam είπε

Δίχως πλάκα, από τη στιγμή που έγραψα το ποστ σκότωσα δύο. Σε σπίτι με σίτες και αντικουνουπικό. Βέβαια είναι αρκετά μεγάλο, οπότε ποιος ξέρει από που μπήκαν..... Στο μπαλκόνι έχω αφήσει στον τοίχο ένα που σκότωσα για παραδειγματισμό. ΕΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!

φιλε μολις μπει το κουνουπι σπιτι το παιχνιδι ειναι χαμενο απο τα αποδυτηρια δυστυχως...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greengr21 είπε

μεγαλη ευθυνη εχουν οι Δημοι να κανουνε σοβαρη δουλεια με τους  ψεκασμους που ειναι το σημαντικοτερο

Αυτό είναι σίγουρο αλλά μην τα ρίχνουμε όλα στους Δήμους. Αν δεν πέσει το ΟΚ από τις Περιφέρειες δεν γίνεται τίποτα.

Πάντως ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι τα κουνούπια τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουν ανοσία στο ddt που είναι το μοναδικό αποτελεσματικό όπλο της ανθρωπότητας ενάντια στην λαίλαπα που ονομάζεται Κώνωψ ο Ανοφελείς.

Άρθρο σχετικά με το θέμα από το 2016.

https://www.sciencemag.org/news/2016/10/after-40-years-most-important-weapon-against-mosquitoes-may-be-failing#

Και ως γνωστόν, τα θηλυκά μόνο τσιμπάνε. :)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Εγώ για χαβαλε το έγραψα το ποστ περισσότερο(φαίνεται και από τα θαυμαστικά του τίτλου).Τώρα τι να πω ευχαριστώ για την ανταπόκριση από ότι βλέπω είμαστε hot στις απαντήσεις και τέλος ελπίζω αυτός ο εφιάλτης να είναι ένα όνειρο και να ξυπνήσουμε ένα πρωί χωρίς να έχουμε σπυριά μέχρι και στις μασχάλες μας!!.

Καλή πρωτομαγιά σε όλους

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα... Τα κουνούπια τι καλό κάνουν στη Γη; όλα τα ζωάκια κλπ κάτι κάνουν το κουνούπι τι καλό κάνει; 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Boubis1411 said:

Χωρίς πλάκα... Τα κουνούπια τι καλό κάνουν στη Γη; όλα τα ζωάκια κλπ κάτι κάνουν το κουνούπι τι καλό κάνει; 

Plant pollination :(

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...