HERCULES1908 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξέρω ότι με το desktop που έχω έχω μικρές δυνατότητες (Για να σας προλάβω) και ξέρω προκαταβολικά ότι οι περισσότεροι θα μου πείτε να αλλάξω τα πάντα (δεν κάνει για gamer)... από μητρική τροφοδ. επεξεργ. κτλ. Θέλω απλά με το χρέπι που έχω να μου πεί κάποιος τί κάρτα γραφικών μπορώ να βάλω χωρίς πρόβλημα (οικονομική) για να μπορέσω να παίξω χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις το fortnight, Cuisine royal κτλ.. παρόμοια first person παιχνίδια. Το "ΤΕΡΑΣ" έχει τα παρακάτω: Μητρική: TURBO X LGA1150. τροφοδοτικό TURBO X 400W 5A 47~63HZ. Επεξεργαστη Intel I3-4160 cpu, 3,60GHZ. Κάρτα μνήμης H81H3-M3 V-1.0, ADATA 4GB DIMM 1600MHZ + 8GB 1600MHZ = 12GB (2 SLOT) (RAM DDR3). Σκληρός TOSHIBA 500GB SATA 6.0GB/S μηχανικός. 64Bit. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
HERCULES1908 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Όσο το δυνατόν λιγότερα για να γίνει η δουλειά. Ευχαριστώ!! Φίλε μου κυρίως ήθελα να μάθω αν θα δουλέψει το όλο πακέτο με τις αποδόσεις που έχω που αναφέρω παραπάνω, με αυτήν την κάρτα που προτείνεις, γιατί δεν έχω την οικονομική ευχέρεια να δώσω 700€ για να κάνω καινούργιο pc. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα